Jump to content

COCOON NEBULA


DEEPSKY

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ.......

From the category:

Νεφελώματα

· 5221 images
  • 5221 images
  • 26767 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Φιλε deep εχω δει σχεδον ολες τις δουλειες σου τοσο καιρο και χωρις φοβο και χωρις καθολου παθος μπορω να σου πω οτι εχεις δυνατοτητες 1000% περισσοτερες απο αυτες που αποτυπωνονται σε αυτην την φωτο. ( εκεινο το αλογακι σου ακομη το εχω στο μυαλο μου)
Σύνδεσμος για σχόλιο
ΦΙΛΕ ΣΤΕΛΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ 8ΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ.ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΡΥΠΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ(ΚΟΜΗ,ΟΔΗΓΗΣΗ,SEEING,ΚΛΠ) ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ.ΘΑ ΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ......
Σύνδεσμος για σχόλιο

Σε καταλαβαινω απολυτα φιλε.Η αλλαγη εστω και ενος τμηματος σε αστροφωτογραφικο εξοπλισμο (παντα με αυτα που εχω συμπερανει εδω και 2 χρονια) σημαινει πολλες φορες εντελως αλλη τακτικη και μεθοδολογια για την ληψη των φωτογραφιων μας. Και οχι μονο...Δοκιμες,ατελειωτες δοκιμες. Ποσο μαλλον οταν αλλαζουμε πολλα τμηματα στο συστημα μας.Ενας πραγματικος χαμος.Μονο οσοι εχουν ασχοληθει σε βαθος και σοβαρα μπορουν να καταλαβουν τι θελω να πω.Δεν ειναι τοσο απλο.Αλλαζω καμερα ετσι απλα. Ή αλλαζω τηλεσκοπιο. Ειμαι σιγουρος οτι μεσα απο σκληρη δουλεια και προσπαθεια θα φτασεις το συστημα σου (γιατι εσυ εισαι) στο 100% της αποδοσης του.

Τωρα τελευταια βλεπω πολλους να βραζουμε στο ιδιο καζανι....

Να σαι καλα φιλε.

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης