Jump to content

for raxla+aggelos


ΣΤΕΛΙΟΣ

Αγαπητοι Αγγελος και Ηλιας σας ξανανεβαζω την φωτο αλλα αυτη την φορα με μια επεξεργασια που βγαζει πολυ περισσοτερο υδρογονο στην "επιφανεια".Η διαφορα στα δυο dso ειναι εμφανεστατη.Οπως θα διαπιστωσετε ομως αυτο εχει σαν αποτελεσμα απο το κεντρο περιπου και προς τα κατω να "καφετιζει" καπως το background.Αυτο ειναι επισης υδρογονο που υπαρχει στην περιοχη και "πασχιζει" αλλα η ληψη δεν καταφερε να το καταγραψει και να το εμφανισει.Ετσι δινει αυτην την καφετι αποχρωση.Με ακομη ποιο ακραιες και σκληρες ρυθμισεις φαινεται ακομη περισσοτερο.

Να σται καλα κυριοι.


From the category:

Σμήνη

· 931 images
  • 931 images
  • 3496 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Στέλιο,

πιστεύω η φωτογραφία είναι κατά ένα μεγάλο μέρος στυλ και έκφραση του καθένα μας. Διαφορετικές εκδοχές θα αρέσουν σε άλλους περισσότερο και σε άλλους λιγότερο.

Τι κρατάμε; Αυτό που αρέσει περισσότερο σε μας!

Τι κερδίζουμε; Εκτός από την ευχαρίστηση, γινόμαστε κάθε φορά καλύτεροι!

 

Αν μ'έβαζες να διαλέξω, θα έλεγα την δεύτερη, καθαρά προσωπικό γούστο. Σε μένα οτιδήποτε νεφελωειδές ασκεί ιδιαίτερη γοητεία και μ΄αρέσουν τα σφιχτά άστρα.

 

Περιμένουμε τις επόμενες σου φίλε!

Σύνδεσμος για σχόλιο

Aγαπητε Ηλια.Συμφωνω απολυτως μαζι σου και επαυξανω.Η φωτογραφια ειναι τροπος εκφρασης.Η αστροφωτογραφια δυστηχως λογο των τεχνικων δυσκολιων της ειναι τις περισσοτερες φορες αστροαπεικονιση,αστροκαταγραφη.Και ειναι φυσικοτατο.Αλλο πραγμα να βγαλουμε φωτο ενα ωραιο λιβαδι οπου θα κανδραρουμε θα διαλεξουμε αντικειμενα που θα βαλουμε στο πλανο μας θα διαλεξουμε ακομη και την ωρα που θα κανουμε την φωτο μας για να εχουμε την φωτεινοτητα που μας αρεσει.

Γι αυτο τον λογο κανω μια προσπαθεια αγαπητε φιλε να αρχισω δειλα δειλα να αστροφωτογραφω. Θελω να ξεφυγω απο το "τρυπακι" της αστροκαταγραφης οπου θα σπασω το κεφαλι μου για καμια εβδομαδα πως θα "εμφανισω" και την τελευταια ικμαδα πληροφοριας.Ειμαι σε μια προσπαθεια να αρχισω να φωτογραφιζω το συμπαν.Φυσικα αυτο ειναι επιλογη και γουστο του καθενος.Και παροτι το λεω αυτο υπαρχει και αλλη μερια παντα που λεει "η ατικ και 7nm πανω στο gso και βουρ στο υδρογονο"! Και δεν σου κρυβω ποσο με ελκει αυτος ο τροπος φωτογραφησης (ολο το καλοκαιρι αυτο εκανα).

Φυσικα τι καλυτερο να εχω την φωτο που θελω καθε φορα με ολη την πληροφορια αποτυπωμενη ! Δυστηχως αυτο ειναι ακομη ονειρο θερινης νυκτος.

Καπως ετσι τα βλεπω αυτην την περιοδο τα πραγματα αγαπητε Ηλια.Ελπιζω μια νυχτα να καταφερω να φωτογραφισω το συμπαν, γιατι μεχρι τωρα ειλικρινα δεν νομιζω να το εχω καταφερει.Το ταξιδι ομως αυτο αξιζει ! Γι αυτο και θα συνεχισω και ποιος ξερει μια νυχτα ισως να καταφερω να εκπληρωσω τον στοχο μου.

Να εισαι καλα Ηλια.

Σύνδεσμος για σχόλιο

ΦΙΛΕ ΣΤΕΛΙΟ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.ΚΑΛΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΛΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΛΟ ΥΠΟΑΘΡΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ BUBBLE.ΦΤΑΙΕΙ ΜΗΠΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ?ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ 13Χ300'' Η 300'' ΣΥΝΟΛΟ?

ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΡΦΩΣΩ ΓΝΩΜΗ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ........

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ FR ΣΕ ΕΝΑ 80ΑΡΙ.ΤΟ ΠΑΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

Σύνδεσμος για σχόλιο

Φιλε στελιο ελπιζω να μην ειναι παραπονα τα παραπανω που γραφεις πραγματικα θα στεναχωρηθω οταν ειπα πως μου φανηκε καπως σκληρη η φωτο σου ηταν καθαρα θεμα επεξεργασιας αλλα οπως εχω πει και σε παλιοτερη φωτο μου η επεξεργασια στον καθενα ειναι οπως ο χαραχτηρας σε καθε ανθρωπο το να κανει καποιος ιδια επεξεργασια με καποιον αλλο δεν μου λεει κατι (ειναι σαν να αντιγραφεις σε ενα τεστ) ο καθενας εχει το στυλ του λοιπον.

Παντως μου αρεσει περισσοτερο αυτη απο την αλλη και το υποβαθρο μου καθεται πιο φυσικο και πιο σωστο.

Και οπως πολυ σωστα ειπες και εσυ στο τελευταιο σου σχολιο (στην ανδρομεδα μου) πως εχω να σου δειξω πραγματα

σου λεω λοιπον πως ΦΙΛΕ ΣΤΕΛΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ :-)

Σύνδεσμος για σχόλιο

Αγαπητε deep ειναι 13χ300. Πιστεψε με αναλογα με την επεξεργασια μπορει να εμφανιστει και αλλο υδρογονο. (εχω και τριτη εκδοση οπου το κοκκινο απογειωνεται).Θεμα επεξεργασιας ειναι.Απλα μην φανταστεις ουτε για αστειο οτι αυτη η καμερα μπορει να δει Ha οπως μια απρομαυρη με φιλτρο μπροστα.Να σημειωσω οτι μεχρι τωρα ολες μου οι φωτο ειναι μεσα απο την πολη.Δεν εχω τραβηξει ουτε μια απο σκοτεινη περιοχη.

 

Αγαπητε Αγγελε. Μην σε ξανακουσω (ξαναδιαβασω) να λες τετοια πραγματα !!! Το ακριβως αντιθετο ! Εκτιμω αφανταστα την καλοπροαιρετη κριτικη.Απλα με αφορμη τα σχολια σας μου δοθηκε η ευκαιρια να εκφρασω καποιες αποψεις μου.Ουτε κατα διανοια μην φανταστεις ποτε το αντιθετο.Ξερεις ποσο σε εκτιμω και με ποση προσοχη παρατηρω την συνεχως ανοδικη σου πορεια.Αν δεν θελουμε κριτικη ας κρατησουμε τις φωτος μας στο αρχειο μας και ας μην τις δημοσιοποιουμε.Οτι στραβο δεις ή οτι πιστευεις οτι θελει και αλλη δουλεια να το πεις.Αυτο ισχυει για ολους μας πιστευω.

Λοιπον ας συνεχισω γιατι ξεκινησα κατι αρκετα "νεφελοειδες" και οταν με το καλο τελειωσει θα το αφιερωσω στο Ηλια !

 

Να ειστε καλα αγαπητοι μου φιλοι.

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης