Jump to content

M57+ic 1296(close Up)


DEEPSKY

GSO RC 8'''',ATIK 16HR,OAG LUMICON,QHY-5 GUIDER

27X5''LUM,MAXIL DL,CCDSHARP,PS3.

CROP APO THN PROHGOYMENH DUBLE ME MAXIM KAI 8 ITERATIONS STO CCDSHSRP KAI TELIKH EPEXERGASIA ME PS3(GIA KAPION LOGO TO PC MOY XEXASE TA ELLHNIKA TOY...)


From the category:

Νεφελώματα

· 5216 images
  • 5216 images
  • 26765 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Καλλία, χαίρομαι που βλέπω μια νέα εικόνα σου και που συνεχίζεις ακάθεκτος τον αγώνα σου. Το νεφέλωμά σου είναι όμορφο με αρκετές λεπτομέρειες και έχεις πιάσει και τον Γαλαξία.

Βλέπω ότι συνεχίζεις να έχεις κάποιο σοβαρό θέμα με την κόμη στα άκρα και γενικότερα στα άστρα, που πιστεύω ότι προσπαθείς σίγουρα εδώ και καιρό να επιλύσεις. Πάντως πρέπει πάσα θυσίας να το φτιάξεις αυτό και κατά την γνώμη μου να αφήσεις οποιοδήποτε άλλη δραστηριότητα και να επικεντρωθείς αποκλειστικά στην διόρθωση αυτού του κρίσιμου ζητήματος. Πρέπει οπωσδήποτε να βρεις την λύση. Ενημερώσου, μίλα σε Forums, βρες άτομα που είχαν το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου setup και αφιερώσου αποκλειστικά και μόνο σε αυτό το θέμα. Επίσης ασχολήσου και με την εστίαση (βέβαια δεν ξέρω αν και αυτό σχετίζεται με την κόμη) και επικεντρώσου στην εξάσκηση του ματιού σου συνδυαζόμενο και με το CCDInspector, το οποίο είναι το καλύτερο εργαλείο για αυτό το θέμα.

Πάντως και πάλι μπράβο για το όμορφο διαστημικό «δακτυλίδι» που μας χάρισες και είμαι στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή.

Σύνδεσμος για σχόλιο

ΤΟΝΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΡΣΕΙΣ ΣΟΥ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΩ .ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ COLIMATION ΚΑΙ Η ΟΔΗΓΗΣΗ.ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ COLIMATION ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΜΕ ΓΑΛΟΥ BACK FOCUS(186CM) ΕΧΩ FLECTURE KAI ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ COLIMATION.

ΤΟ ΔΕ GUIDING ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 1624 ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ OAG.

ΑΝΕΒΑΖΩ ΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΦΟΥ ΒΕΛΤΙΩΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ PS3 ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ.

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης