Jump to content

JOPBOUZAS

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    162
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχόλια εικόνων δημοσιεύτηκε από JOPBOUZAS

  1. τι παθαμε αυτο το βραδυ!!! ολα πηγεναν τελεια αλλα οταν στακαραμε τις φωτογραφιες ηταν λες και τις εγδαραν λιονταρια.χασαμε το 70% του υλικου.

    x-files κατασταση. δεν ξερουμε τον λογο ακομα. κατα τα αλλα ηταν μια εξαιρετικη παρεα και περασαμε ομορφα.ευχαριστω Γιωργο Αλεξη Χρυσοστομε.

    Υ.Γ ( το σουβλακι ηταν βαρυ).

  2. και εμεις σε ευχαριστουμε γιωργαρα.φαντασου οτι θα ηταν πολυ παραπανω η πληροφορια αν δεν μας εκανε συνεφια την δευτερη μερα.ααααρε 9,25 εγραψες παλι!!!!! και να σκευτειτε οτι μονο παπας δεν περασε μπροστα απο το τηλεσκοπιο.ολο κατι μας το χαλαγε. και του χρονου γιωργαρα να ειμαστε καλα. καλο φθινοπωρο σε ολους.

    M31

          7
    φιλε γιαννη η περιστροφη πεδιου πρεπει να ειναι απο το nebulosity, μου το εχει ξανακανει αυτο. εχω κανει 7χ15 min rgb τα darks ειναι ομως απο αλλη βραδια τα οποια εχουν τον ιδιο χρονο αλλα με μια μικρη διαφωρα περιβαλοντος 2 βαθμων. Η αληθεια ειναι οτι την εκανα εντονο stretching για να αναδειξω λιγο το γαλαξια. θα ξαναπροσπαθησω να το κανω με αλλο προγραμα να δω διαφορες.ευχαριστω για το σχολιο.
  3. Πραγματικα Γιαννη ειναι εκπληκτικη φωτογραφια. να κανονισουμε να παμε εκει που ειπες γιατι εχω γεμισει υδρογονα ,τουλαχιστον να βγαλω τα rgb απο εκει. με ρευμα τι κανουμε εκει? τον ατερμονα της στηριξης σου αν θες μπορω να σε βοηθησω να το φτιαξουμε γιατι ειμαι της δουλειας.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης