Jump to content

MARIA ARGYRIOU

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    1139
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχόλια εικόνων δημοσιεύτηκε από MARIA ARGYRIOU

  1. Εύγε Αντώνη!Εξαιρετική δουλειά στο Μ16 :D .Μου αρέσει πάρα πολύ η λεπτομέρεια του νεφελώματος.Το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό. :D Αλλά και ο συνδυασμός των χρωμάτων είναι πάρα πολύ καλός. =D>

     

    Και πάλι εύγε και πολλά μπράβο! :D

  2. Αντώνη πολύ όμορφη η φωτογραφία.Εξαιρετική δουλειά. :D Μεγάλη εντύπωση μου έκανε η έμφαση στην λεπτομέρεια και ο συνδυασμός των χρωμάτων.Μάλιστα έαν δεν κάνω λάθος το νέφελωμα έχει μεγάλη ''ποσότητα'' οξυγόνου και υδρογόνου.Σημαντικά στοιχεία για την γέννηση άστρων. :D Αλλά εάν δεν κάνω λάθος στο κέντρο του Μ16 που βρίσκονται οι στήλες δημιουργίας δεν μπορούν να δημιουργηθούν αστέρες έτσι??(Συγνώμη εάν κάνω κάπου λάθος :oops: ) :-k

     

    Πάντως Εύγε! :D

  3. Ευχαριστώ πολύ και πάλι!!!Η αλήθεια είναι ότι δεν τα σημείωσα κάπου αλλά τα θυμάμαι όλα!!Αλλά είναι τόσα πολλά που να τα γράψω????Δεν ξέρω...Τι προτείνεις Κατερίνα???Θα ήθελα πολύ να μοιράστω αυτή την υπέροχη εμπειρία μαζί σας!!
  4. Όντως το Suturn V, είναι πάνω από 100 μέτρα...Μάλιστα το Suturn V τον έχουν και σε οριζόντια θέση διαμελισμένο σε στάδια και μπορείς να δεις τα περισσότερα εξαρτηματά του!!Πραγματικά ο όποιο τέλειος μηχανολογικά πύραυλος!
  5. Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!Ναι είναι η αληθινή σεληνάκατος και βρισκόμασταν στο μουσείο όπου είναι εξαρτήματατα και ακάτους από το GEMINI, το APOLLO, το MERCURY κ.α...Εγώ είμαι στην κάτω σειρά τέρμα αριστερά..Το πρώτο κορίτσι...!
  6. Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!Ναι είναι η αληθινή σεληνάκατος και βρισκόμασταν στο μουσείο όπου είναι εξαρτήματατα και ακάτους από το GEMINI, το APOLLO, το MERCURY κ.α...Εγώ είμαι στην κάτω σειρά τέρμα αριστερά..Το πρώτο κορίτσι...!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης