Jump to content

xipteras

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    599
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχόλια εικόνων δημοσιεύτηκε από xipteras

  1. Οντως υπηρχαν μερικα πολυ δυνατα εργαλεια και αυτη την χρονια στην ΑΜΕ. Η εκθεση ειναι μονοημερη στις ωρες 9:00-17:00, εχει επισκεπτες απο Γερμανια και τα γειτονικα κρατη. Δεν ειναι μεγαλη αλλα δινει την δυνατοτητα να συναντηθεις κανεις με εταιριες, να παρει απαντησεις στις ερωτησεις του, αλλα και (κυριως) να αγορασει επι τοπου αυτα που χρειαζεται η να παρει (pick-up :idea: ) αυτα απου παρηγγειλε μεσω email στα μαγαζια που βρισκονται εκει. Σχεδον ολα τα σοβαρα γερμανικα μαγαζια λαμβανουν μερος σε αυτη εκθεση.

     

    Το λινκ ειναι εδω:

     

    ΑΜΕ 2014

    http://www.astro-messe.de/GB/index.html

  2. Γιαννη σε ευχαριστω,

     

    ακριβως η ιδια σκεψη μου περασε απο το μυαλο Γιαννη οταν την παρατηρησα προσεκτικα για πρωτη φορα μετα απο τον μαραθωνιο της επεξεργασιας της. Ειναι αυτο το μεγαλο πεδιο και η ελειψη των gradients που δινει ενα ορισμενο βαθος και προθετει στο παρατηρητη να "μπει μεσα" και να ονειρευτει.

     

    Αν και η αστροφωτογραφια αυτη ειναι ισως η πιο καθαρη που εχω τραβηξει ποτε(!), το φηντμπακ ηταν καπως περιορισμενο αυτη τη φορα.

     

    Σε ευχαριστω και παλι

  3. Το 16αρι το εχει εδω ενα φιλαρακι και εχω παρατηρησει και εγω κανα δυο φορες κατι πλανητικες νεφελες με αυτο. Χρησιμοποιει προσοφθαλμια ευρες πεδιου, π.χ. Pentax XW, TV Delos/ Ethos με αρκετη επιτυχια. Καλο τηλεσκοπιο.

     

    Clear skies!

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης