Jump to content

ΣΓΟΥΡΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με ΣΓΟΥΡΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

  • Γενέθλια 01/12/1951

του/της ΣΓΟΥΡΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ Επιτεύγματα

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Ένα πολυ καλό μέρος και κοντά στην Θεσ/νίκη είναι ¨ο Ασκός (40 λεπτά ΄πό την ανατολική Θεσ/νικη). Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου. Τηλ 2310 317073, 6977846053, για οργανωμένες καταστάσεις. Ο Γαλαξίας φαίνεται πεντακάθαρα. Στέλιος Σγουρός
  2. Κριμα, εμεις δεν θα του δούμε, Στέλιος
  3. Ηταν πάρα πολυ όμορφα. Του χρόνου σίγουρα θα ξαναέρθω, περισσότερο οργανωμένος και με περισσότερο κόσμο. Στέλιος Σγουρός
  4. Πολυ ωραία θα έρθω. Διαθέτω και το φορτηγάκι μου (ενός τόνου) για μεταφορέ εξοπλισμου κλπ. Συμμετοχή 2 ατόμων. Περιμένω λεπτομέρειες e mail sgouro@ote net .gr 6977846053 Στέλιος Σγουρος.
  5. Βρεθηκαν χάρτες του ουρανού. Όποιος τους ξέχασε, ας τηλεφωνήσει στο 2310317073 ή 2310327511 ή 6977846053 Στέλιος
  6. Σ' ευχαριστώ Στο μέλλον θα'μαι προσεκτικότερος
  7. Γειά σας Μια πολυ βολική τοποθεσία για παρατηρήσεις, κοντά στην περιοχή της θεσ/νικης. είναι τα χωριά Ασκός Σοχός και τριγύρω. Απέχουν μόνο 40 λεπτά της ώρας από την ανατολική θεσ/νικη. Η πρόσβαση είναι εύκολη μέσω Εγνατίας. Υπάρχουν πολλά ξέφωτα στο βουνό, που τα διερχόμενα αυτοκίνητα δεν ενοχλούν. Το μεγάλο μειονέκτημα είναι η δύση. Η φωτορύπανση της Θεσ/νικης εκμηδενίζει τον δυτικό ουρανό. Οποιος ενδιαφέρεται για δύση, σιγουρα θα πρέπει να ψάξει αλλού. Τα υπόλοιπα σημεία έχουν πολύ καλό επίπεδο, ειδικά ο νότος και ο βοράς. 'Οποιος ενδιαφέρεται Μπορεί να μου τηλεφωνήσει για περισσότερες πληροφορίες. Και επειδή την τελευταία χρονιά κατοικώ εκεί, ισως μπορέσουμε και το συνδιάσουμε. Τηλεφωνο επικοινωνίας 2310317073 και 6977846053.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης