Jump to content

κβαζαρ 100

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από κβαζαρ 100

  1. κβαζαρ 100

    Help!!!!!

    Θα προτιμουσα κυριως κατανοηση αλλα δεν θα ειχα προβλημα και για καποιες γενικες πληροφοριες
  2. κβαζαρ 100

    Help!!!!!

    Τα θεματα που με ενδιαφερουν ειναι ποικιλα.Αρχικα να δινουν πληροφοριες για το big bang,για το φως για τα κουαρκ και αλλα υποατομικα σωματιδια και αν εχετε να μου προτεινεται καποιο βιβλιο σε σχεση με τη βιολογια θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα.
  3. κβαζαρ 100

    Help!!!!!

    Ειμαι αρχαριος στα επιστημονικα βιβλια και θα ηθελα να μου προτεινεται μερικα Αν ειναι ευκολο αυτα τα βιβλια να δινουν καποιες γενικες πληροφοριες για το θεμα που πραγματευονται Υ.Γ Εχω διαβασει το βιβλιο:Το συμπαν που αγαπησα
  4. Θα απαντησετε στην ερωτηση μου
  5. Τι ειναι η θεωρια Μ Και τι σχεση εχει με την θεωρια των υπερχορδων
  6. Μεσα μεσα σε μια μαυρη τρυπα επικρατουν ισχυρες βαρυτικες δυναμεις οι οποιες διαλυουν καθε σωματιδιο υλης(πρωτονια ,νετρονια,φωτονια)Δηλαδη στην ουσια παυουν να υπαρχουν.(βιβλιο:το συμπαν που αγαπησα τομος 1)
  7. Ρε παιδια ειχα διαβασει σε ενα βιβλιο(το συμπαν που αγαπησα)οτι θα εθεταν γυρω απο την τροχια της γης εναν ανiχνευτη αντιυλης.Τελικα τι εγινε Τοποθετηθηκε Βρηκαν τιποτα Υ.Γ Ο τιτλος μαλλον δεν ειναι πετυχημενος.
  8. Ρε παιδια μπορειται να προτεινεται βιβλια σε σχεση μα την αντιυλη που να ειναι για αρχαριους
  9. κβαζαρ 100

    Επιλογή περιοδικού

    Εγω θα σου προτεινα το science illustrated γιατι ειναι ενα περιοδικο που αναλυει απλα και κατανοητα τα διαφορα θεματα που αναλυει.Το διαβαζω απο μικρη ηλικια και το θεωρω ενα απο τα καλυτερα μαζι με το focus.Το παιρνω καθε μηνα.
  10. ενα επισης φανταστικο βιβλιο που δεν ειναι ομως για αρχαριους ειναι το <<τι στο μπιιιπ ξερουμε>> των william arntz betsy chasse και mark vicente.ειναι εκδοσεις ορφεας.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης