Jump to content

greekdiver

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    137
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις δημοσιεύτηκε από greekdiver

  1. Και οι φώτογραφίες.

     

    Εδώ το τηλεσκόπιο στο setup μου. (Στην παρουσα φωτογραφία είναι με εστιαστή steeltrαck ο οποίος δεν πωλείται)

     

    ED80.jpg

     

    και εδώ είναι η φωτο του εστιαστή που θα φοράει το τηλεσκόπιο στην πώληση με τον μικροεστιαστή Lacerta.

     

     

     

    lacerta.jpg

     

    Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαι στη διάθεσή σας.

  2. Αρα ρε Βασίλη αφού τα βρήκατε και το θέμα έκλεισε γιατι λοιπόν ανέβηκε αυτο το ποστ? Μηπώς τελικά δεν τα βρήκατε? μήπως το ποστ ανέβηκε πριν τα βρείτα άρα ως μή γενόμενον? Τελικά μήπως τα βρήκατε αλλα και οι δυο είσαστε μη ικανοποιημένοι από τον επίλογο αυτού του ατυχούς περιστατικού και πρέπει να αναδιαπραγματευτείτε το μεταξύ σας μνημόνιο (της μόδας) αδραζοντας ίσως το συναίσθημα του forum?

    Επίσης θα ήθελα έτσι μιας και ανοίχτηκε το θέμα περί ΕΛΤΑ...., μιας και εχω στείλει μέσα σε διάστημα 1 μήνα εντός Ελλάδας 2 δέματα χρησιμοποιόντας τα κουτιά του ταχυδρομείου με το νάυλον με τους αεροθαλάμους και αφού τα έδεσα με πλαστική ταινία θερμοκολημένη και η απάντηση των παραληπτών ήταν ότι τα πακέτα έφτασαν με σοβαρές βλάβες στη συσκευασία χωρίς ταινία που σημαίνει ότι ανοίχτηκαν.

  3. Θεωρώ ότι η ανάρτηση του συμβάντος στο Forum δεν μπορεί να αποσκοπεί σε τίποτα άλλο εκτός από παιδευτικούς σκοπούς, "να τι μπορεί να συμβεί....αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του". Εκτός και αν η συναλλαγή έχει δόλο δλδ ή ο αποστολέας δεν συσκεύασε καλά ή του παραλήπτη του έπεσε από το μηχανάκι από το ταχυδρομείο στο σπίτι, επειδή δεν νομίζω όμως ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο το πρόβλημα ωφείλεται μάλλον στη μεταχείρηση από τα ΕΛΤΑ. Επειδή το Forum δεν είναι λαϊκό δικαστήριο, μην περιμένετε τουλάχιστον από εμένα να δικαιώσω κάποιον από τους δυο και έχω την άποψη ότι δεν χρειάζεται να υπερθερμανθεί το συγκεκριμένο θέμα μιας και η αλήθεια είναι υποκειμενική. Εγώ σίγουρα δεν θα δεχόμουν να στείλω τέτοιο εξοπλισμό με απλό δέμα ΕΛΤΑ, όσο κι αν επιμένει ο αγοραστής γιατί για 25€ αντε πες 50€ χάνεις αρκετά ευρώ. Τωρα πιστεύω ότι η πράξη του Βασίλη να δώσει 200€ είναι υπερ του δέοντος μιας και δεν υπήρχε περίπτωση να επέστρεφα πίσω λεφτα, τη στιγμή που ο αγοραστής επιλέγοντας τέτοιο τρόπο αποστολής αναλαμβάνει την ευθύνη τυχόν ζημίας κατα τη μεταφορά. Αν απο ότι κατάλαβα αθροιστεί το ποσό των επι πλέον εξαρτημάτων, των 200 του Βασίλη και των 250 αν πουληθεί ο σωλήνας για ανταλλακτικά τότε η "χασούρα" ελαχιστοποιείται.

    Λυπάμαι ιδιαίτερα για την κακομεταχείρηση του πακέτου από το ταχυδρομείο το οποίο προφανώς ταλαιπορήθηκε και μάλλον ανοίχτηκε μιας και από αυτά που λέτε και οι δυο αλλου τοποθετήθηκαν οι dovetail και αλλού βρέθηκαν.

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης