Jump to content

greekdiver

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    137
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχόλια εικόνων δημοσιεύτηκε από greekdiver

    Ngc 2264

          18
    Γιώργο φοβερή μπράβο μπράβο :) ΄΄οσο για την λαμποκτονία δεν αρκεί να καεί η λάμπα αλλα όλο το πράμα. Τις λάμπες τις αλλάζουν σε μια δυο μέρες...., οπότε απαιτείται δραστική λύση. Ρίξε μια ματιά στο youtube είναι ένας τύπος που κτασκευάζει ένα υλικό που μοιάζει με napalm.

    M33

          23

    Μπράβο Γιώργο !!! ωραία η φώτο και βέβαια ΄ξέρεις ότι εγώ πονάω γιατί στο δικό μου setup το ίδιο θέμα θα είναι κατά πολύ μικρότερο.

    Επειδή σε έχω δει από κοντά να δουλεύεις συνολικά πραγματικά θεωρώ ότι αυτή η "αθόρυβη" επιμονή σου και η εμμονή στη λεπτομέρεια πραγματικά στολίζουν τα αποτελέσματά σου.

  1. Εξαιρετική η φωτογραφία σου Σάκη και το θέμα είναι απίστευτο, έτρεξα μονομιάς στον κατάλογο να δώ το θέμα έγχρωμο. Η πληροφορία που έχει καταγραφεί είναι εξαιρετική και με εντυπωσίασε το μέγεθος του θέματος στο πεδίο.

    Εύχομαι να είσαι καλά και να ανεβάζεις ωραία θέματα.

  2. Μου θυμίζεις πολλά Βασίλη μην ξεχνάμε ότι και η Θάλασσα έχει εξίσσου ομορφιές όπως και ο ουρανός.

    Μα να ξερεις ότι όπως σε ρούφηξε έτσι θα σε φτύσει και μάλιστα πρός Πάρνωνα μεριά:)

    Η καρέκλα σου θα σε περιμένει .-

  3. Αδερφέ μια χαρά και το θέμα ωραίο. Οι δοκιμές δείχνουν ότι ο δρόμος ειναι πλέον ανοικτός για επιδόσεις!!!!!

    Τα σουβλάκια πλέον ειναι απαραιτητο αξεσουαρ του εξοπλισμού μας.

    Ωφείλω όμως να πώ το εξής:

    Είναι δύσκολο όταν από την αστροπαρέα πλέον λείπουν καλοί φίλοι.

    Βασίλη η θέση για το setup σου και η καρέκλα σου σε περιμένουν μα πολύ περισσότερο οι φίλοι.

    Μ27

          18
    Μπράβο αδερφέ Βασίλη η φωτογραφία πάρα πολύ καλή ευχομαι να βγάλεις και άλλες όμορφες φωτογραφίες με την ίδια παρέα αστροφωτογράφησης και τον ίδιο εξοπλισμό :wink: (Κοινώς μη τα πουλάς Βασιλάκη)
  4. Αδέρφια αγόρασα γεννήτρια για του χρόνου γιατί το αυτοκίνητο δούλευε συνέχεια.

    Αγόρασα ένα laptopaki γιατί το teraVaio έσπασε τα νεύρα μερικών φίλων (συγνώμη παιδιά).

    Άρα είμαι έτοιμος για έξοδο. Η κυρά είναι ικανοποιημένη που τουλάχιστον ξαναγύρισα και δεν έμεινα στο βουνό για πάντα (βλ. Λιαντίνη) ή δεν την έκανα με καμια όμορφη παρουσία, οπότε μου έδωσε την ευχή της για την επόμενη έξοδο. Μου δήλωσε ότι μετα την εσκεμένη προβολή που της έκανα της ταινίας blair witch project μπορώ να πηγαίνω μόνος στις αστροεξορμήσεις :)

    Στην επόμενη θα φέρω φουσκωτή πισίνα και εσύ Βασιλάκο θα φέρεις εκείνες τις φίλες σου. Ο Γιώργος θα κεράσει τις γρανίτες.

  5. Η σκηνή είναι τέλεια την είδα από κοντά και είναι supreme, ευρύχωρη όσο δεν παίρνει χωράει τον εξοπλισμό τραπεζάκι για laptop και καρεκλίτσα χωρίς όλα αυτά να παρεμποδίζουν στο παραμικρό το τηλεσκόπιο στην κίνησή του. Εναλλακτικά υπάρχουν θήκες για γρανίτες :oops:
  6. Με λίγη υπομονή πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Σκέψου Βασίλη ότι δεν άλλαξες ένα κομμάτι από τον εξοπλισμό σου τον οποίο ήξερες καλά, άλλαξες σχεδόν όλο σου το setup, οπότε χρειάζεται και κάποιος χρόνος εξοικείωσης και δοκιμών. Έπειτα μην ξεχνάς ότι έλειπα και εγώ.... τα επόμενα σουβλάκια δικά μου.

    Με αρετή και υπομονή (δεν βλασφημούμε) θα βγάλεις φωτο καταπληκτικές.

  7. Βασίλη μια χαρά είναι και εύχομαι και εγώ μόλις παραλάβω να φωτογραφίζω καλά.

    Επίσης οφείλω να πω ότι χαίρομαι να σε βλέπω χαρούμενο κάθε φορά που πετυχαίνεις τον στόχο σου... αλλά πιστεύω ότι σου φέρνω και εγώ γούρι :D

     

    Νίκος

    (Με καθήλωσε το powertank)

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης