Jump to content

scott

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    757
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από scott

  1. scott

    Star Theater

    Απομένει: 1 μήνα και 9 ημέρες

    • Πώληση
    • Νέο

    Απλά δοκιμάστικε, καινούργιο στο κουτί του... Τηλέφωνο επικοινωνίας 6938800353,σε περίπτωση που δεν βγαίνει γραμμή αφήστε μήνυμα και θα επικοινωνήσω. Τιμή 100€

    100.00 EUR

  2. Απομένει: 19 ημέρες και 4 ώρες

    • Ζήτηση
    • Μεταχειρισμένο

    Ζητείται ένα φθηνό διαγώνιο 45 μοιρών

    1.00 EUR

  3. Απομένει: 19 ημέρες και 2 ώρες

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο

    Rebrand της Samyang. Σε άριστη κατάσταση. Λειτουργεία FF και Crop Τηλ. 6932345252

    150.00 EUR

  4. scott

    150p Heritage

    Λόγο τίμης το ποιο τίμιο τηλεσκόπιο ειναι το skywatcher Dob 6 θα σου επιτρέψει να πάρεις και 2 3 βασικα προσοφθαλμια! Προτείνω τα baader planetarium που επισεις ειναι απο τα πιο τίμια τιμής-απόδοσης και αυτα.Το 24μμ και ο ζουμ ειναι πολυ καλο δίδυμο!Επισης πολυ βασικο ειναι και ενα red dot finder που θα σου κανει την ζωη απλη!Οταν θα ψαχνεις αργοτερα δυσκολους στοχους χαμηλης φωτεινότητας τοτε να βαζεις τον δικό του ερευνητή 9χ50.Με αυτα που σου προτείνω εισαι υπερ κομπλέ!
  5. scott

    Meade focal reducer SOLD

    up
  6. up
  7. scott

    Meade focal reducer SOLD

    Πωλείται ο reducer. 120 euro
  8. scott

    Ζητείται focal reducer 6.3

    Σου έστειλα πμ
  9. scott

    Ζητείται focal reducer 6.3

    Καλημέρα φίλε μου, αν δεν έχεις βρει ακόμα έχω ένα της meade είναι και flattener μαζί.
  10. Το πιο χρήσιμο από αυτά που έχεις είναι το 7μμ και ο μπαρλοου ... σε πρώτη φάση δεν χρειάζεσαι κανένα φίλτρο!Πρώτα επένδυσε σε ερευνητικό προσοφθαλμιο όπως το τίμιο baader hyperion 24 mm η τον 31mm.Τα υπόλοιπα μπορείς να τα πουλήσεις για να σε βοηθήσουν σε νέες αγορές..Σαφως είχα και έχω καλύτερα προσοφθαλμια από αυτά που αναφέρω άλλα τα διατηρώ ακόμα ως τα πιο τίμια φθηνά που καλύπτουν τις βασικές μεγενθυσεις !Γι αυτό και στα προτείνω . Πολλά χρόνια τα βασικά μου ήταν BAADER HYPERION 24MM 13MM + BARLOW X2. Τώρα βασικά μου είναι BAADER HYPERION 31MM KAI BAADER HYPERION ZOOM 8-24MM,με το τελευταίο μου SET UP ,άν τυχών το ασπαστείς,κρατάς μόνο τον BARLOW,τα υπόλοιπα δεν τα χρειάζεσαι πλέον... εύχομαι κάνεις επιλογές όπως και να έχει Υγ.πρωτεινω να τα βρεις και μεταχειρισμένα αν υπάρχουν.
  11. Ακριβος οπως το ειπες το ανεφερε και ο Κωστας παραπανω..σε ενα φακο 100 μοιρων αν βαλεις το ματι σου κεντρο βλεπεις 70 μοιρες πεδιο τα υπολλοιπα περιστρεφεις το ματι σου στις ακρες για να δεις περισσοτερο.Στον Τ4 βαζεις το ματι κεντρο και με τα γυαλια ακομα βλεπεις 82 μοιρες ολλες χωρις να κουνας κεφαλι και βολβους!μπορει να ειναι ιδιο Eye relief αλλα εχει να κανει με την σχεδιαση του φακου πως θα δεις το πεδιο του!
  12. Ολλα τα προσοφθαλμια που προανεφεραν τα παιδια ειναι καλα και ολλοι εχουν εμπειρια απο πολλους φακους...υπαρχουν τίμιοι φακοι για τα λεφτα τους και ποιο ακριβοι με καποια πλεονεκτιματα,για καποιους αξηζει για καποιους οχι.Αν λεγετε Nagler η πχ APM δεν ειναι λογος για μενα να προωθισω τον κυριο και την εταιρεια του, ιδικα που δεν περνω και ποσοστα.Οι Τ4 με κερδισαν για την ανεση πρωτα και αυτο ειναι το βασικο για εναν ανθρωπο που φοραει γυαλια!Πχ με βολευουν περισσοτερο απο τον Ethos 17 που ειχα!(φανταστικος βεβαια ο Ethos!!) Κακος ξεχασα να γραψω πριν οτι για την επιλογη προσοφθαλμιου σου επρεπε να ρωτισουμε αν φορας γυαλια!Ειναι το πρωτο βασικο γιατι αν φορας αναγκαζεσαι να βρεις ανετο φακο και πιθανον να χρειαστει να δεις μια ποιο ακριβη εταιρεια οπως πχ η TELE VUE.Αν οχι η επιλογη σου ειναι ποιο ευκολη με περισσοτερες επιλογες.
  13. Γι αυτο λατρεψα τους Τ4..δεν στρίβω το ματι,φινιστρινι με ανετότατο eye relief με λογικο ογκο και βαρος.Κατα τις δικες μου αναγκες βεβαια,ειναι οτι καλυτερο!
  14. Αγαπημενη μου σειρα ειναι οι Τ4 NAGLER!12 17 και 22! ο 17 μμ μπορει να θεωρηθεί ο καλυτερος αλλα μου αρεσουν ολλοι!
  15. scott

    Νεο τηλεσκοπιο

    Αφου εχεις βαν εισαι κομπλε!16 dob goto ειναι οτι καλύτερο! Επισεις επιδη εχεις καμερα μην την αφησεις αδρανη,ασχολισου μονο με την ευκολη φωτογραφιση! μπορεις να φωτογραφιζεις οσο παρατηρεις.. συνδιαστικα με την DSLR με την ευκολη και ελαφρυα star adventurer widefield ,πολλες μικρες ληψεις και deep sky staker.Μολις αποκτισεις λιγο εμπειρία στο στήσιμο οσο παρατηρεις θα αφήνεις την DSLR να φωτογραφιζει!Πολυδιαστατος και γεματες βραδυες!
  16. scott

    Νεο τηλεσκοπιο

    παρε αυτη για φωτογραφια με την καμερα https://www.planitario.gr/star-adventurer-2i-wifi-pro-pack.html και αυτο το φακο .. https://www.skroutz.gr/products/show/53684438 Για τηλεσκοπιο τωρα πρεπει να αναφερεις λεπτομερειες πχ αν θα το μετακινεις,τι χωρο εχει το αμαξι σου,ποσο που θελεις να διαθεσεις..κτλ. Για παρατηριση μονο ενα ,Dob 16 ειναι οτι πρεπει ,αν και λιγο μεγαλο.. μεταφέρεται.
  17. scott

    Vivitar 7mm fisheye

    up στα 150 ευρω ο φακος ειναι άψογος και λιγα κλικ.
  18. https://www.planitario.gr/rabdos-topothethshs-se-sthrixh-dovetail-45mm-mark-iii-mhkous-470mm.html 60 euro
  19. Νομιζω θα έκλεινα εισιτήρια για Αυστραλία να δω τους νότιους αστερισμούς και ας μην εχω τπτ!
  20. scott

    Vivitar 7mm fisheye

    Καλησπέρα, ναι είναι για canon.
  21. scott

    Skywatcher 72 ed

    Ειναι εξίσου καλό και πιο ελαφρύ.φανταζομαι για φωτογράφιση το θέλεις κυρίως,η διαφορά είναι η ελαφρός μικρότερη φωτοσυλεκτικη ικανότητα,που δεν θα καταλάβεις εύκολα διαφορά,και η μικρότερη εστιακή που είναι ο κυρίως λόγος για το πιο από τα 2 θα επιλέξεις..
  22. scott

    Vivitar 7mm fisheye

    Up
  23. Αν υπάρχει κανένα διαθέσιμο ή αν γνωρίζετε πού θα βρω καινούργιο ενημέρωση παρακαλώ.. Δεν βρήκα καμία αναφορά στα καταστήματα αν κάποιο δουλεύει σε 250d
  24. scott

    Canon 80D -sold

    Update... Τελική τιμή για το σώμα και την δεύτερη μπαταρία 500 ευρώ!Η μηχανή είναι σαν καινούργια και ευκαιρία!
  25. scott

    Nexstar 4 se

    Με την ισημερινή σφήνα μπορείς να φωτογραφίσεις εύκολους στόχους μικρών εκθέσεων όπως νεφέλωμα του ωρίωνα.ακομα καλύτερα θα φωτογραφίσεις αν έχεις μια DSLR camera χωρίς το τηλεσκόπιο,ακόμα λιγότερες απαιτήσεις εδώ και μπορείς να χωρέσεις αστερισμούς με τον ανάλογο φακό της κάμερας.Ειναι entry level φωτογράφιση αλλά μπορείς να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα αν δεν υπερβάλεις τις δυνατότητες αυτές! ΥΓ επίσης η φωτογραφία επειδή το κλείστρο τις κάμερας μένει ανοιχτό συλλέγει συνεχώς φωτόνια ,με γυμνό μάτι δεν θα δεις κάτι,η μπορεί να βλέπεις κάτι αχνό αλλά η πληροφορία αυτή θα αποτυπωθεί στην κάμερα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης