Jump to content

Stella Chatzopoulou

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    36
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις δημοσιεύτηκε από Stella Chatzopoulou

  1. Παιδιά μάλλον σας "τάραξα" χωρίς να το θέλω.... Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις... :wink: Βιάστηκα να κάνω την ερώτηση, αν και έπρεπε φυσικά να σκεφτώ πρώτα το προφανές... Εννοείτε πως ξέρω πως κινείτε η Σελήνη, καθώς και όλα, απλά βλέποντας σήμερα στην κεντρική σελίδα, το σχήμα που θα είχε η Σελήνη, ανυπομονούσα να δοκιμάσω να την φωτογραφίσω, μήπως και καταφέρω να βγάλω μια όμορφη φωτογραφία και απογοητεύτηκα τόσο που δεν την είδα, που δεν σκέφτηκα τίποτα... Κοινώς ρώτησα χωρίς να σκεφτώ και μάλλον ξάφνιασα κάποιους... Υπομονή παιδιά, θα μάθω..... :)
  2. Ίσως να φανεί τελείως χαζή η ερώτηση μου, αλλά τώρα ξεκίνησα να ασχολούμαι με αυτά τα θέματα και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως και χθες και σήμερα δεν βλέπω πουθενά το φεγγάρι... Τι συμβαίνει????

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

  3. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Χθες για πρώτη φορά κοίταξα προσεκτικά τον ουρανό και μάλλον αυτό το λαμπρό σώμα που έβλεπα στα δυτικά θα ήταν η Αφροδίτη (ελπίζω να μην κοιτούσα κάτι άλλο). Πάντως, χθες το βράδυ ο ουρανός έλαμπε... είχε πάρα πολλά αστέρια.... Σας ευχαριστώ και πάλι...
  4. Γεια σας... Είμαι καινούργιο μέλος και προσπαθώ, αν και με δυσκολία βέβαια, να καταλάβω τι βλέπω στον ουρανό... Ένας φίλος, μας έκανε να ενδιαφερθούμε για αυτό το συναρπαστικό τομέα, αλλά δυστυχώς δεν είναι κοντά ώστε να μας κάνει τα πρώτα μαθήματα... Για παράδειγμα, είδα στο αστροημερολόγιο πως σήμερα και αύριο θα φαίνεται ο Κρόνος. Εμείς όμως δεν έχουμε ούτε τηλεσκόπιο, ούτε κυάλια προς το παρόν... Με τα μάτια μας μόνο, μπορούμε να δούμε κάτι? Έστω και ελάχιστα, μπορούμε να δούμε κάποιον πλανήτη? Προς τα που να κοιτάξουμε και πως θα τον αναγνωρίσουμε?

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων... :)

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης