Jump to content

asterias_1

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της asterias_1 Επιτεύγματα

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη

  1. πολυ πληροφορηση! παιδια ευχαριστω πολυ! θα επεξεργαστω τις πληροφοριες σας γιατι μου επεσαν πολλες μαζεμενες (ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα). θα επανελθω, ευχαριστω κ παλι.
  2. θα ειναι σε βεραντα και θα χρησιμοποιηθουν για παρατηρηση επιγεια, βουνο. την ημερα , αντε και προς απογευμα. η αποσταση στην οποια βρισκεται το μερος που θα αγναντευω ειναι γυρω στα 3-4 χιλιομετρα και θελω να το φερω οσο πιο κοντα γινεται. ευχαριστω και παλι για την πολυτιμη βοηθεια.
  3. ευχαριστώ πολυ για τον χρονο που αφιερωσατε να μου απαντησετε! εννοειται πως θα χρησιμοποιηθει και τριποδο για σταθεροτητα. με ενα budget εως 600-700€ τι θα προτεινες δηλαδη? απο μαρκα εννοω για τη χρηση που εχω προαναφερει.
  4. ευχαριστω! εχω δει σε ενα yukon και γραφει 6-25Χ25 25-100Χ100 τι απο τα δυο ισχυει? υπαρχει πιο δυνατο? απο μαρκες τι προτεινετε?
  5. Καλημερα, θελω να παρατηρω ενα βουνο που βρισκεται στην περιοχη - σε αποσταση 3-4 χιλιομετρα μακρια η κορυφη. για επιγεια παρατηρηση χρειαζεται μονοκυαλι κι οχι τηλεσκοπιο? πως μπορω να υπολογισω τι προδιαγραφες που πρεπει να γραφει για να φερνει ενα αντικειμενο που ειναι 3χιλιομετρα μακρια στο 1 μετρο? ενα μονοκυαλι που γραφει 6-25Χ25 25-100Χ100 , ποσο κοντα μπορει να φερει ενα αντικειμενο που βρισκεται 3 χιλιομετρα μακρια? δεν μπορω να βρω πουθενα στην Αθηνα φυσικο καταστημα που να εξειδικευεται σε κυαλια-τηλεσκοπια... καμια γνωμη? σας ευχαριστω!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης