Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Πολιτιστικό Εvent:

ΟMAΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΗ

Η ομάδα μας και η Ποδηλατική ομάδα σε συνεννόηση με το θα φιλοξενήσουν στο νησί μας παιδιά απο ομάδες του Παν/μιου από τη Σύρο με σκοπό τη διεξαγωγή διαφόρων δραστηριοτήτων όπως...

1) Αστροπαρατήρηση

2) Φωτογραφία

3) Ποδηλασία

4) Ορειβασία

5) Πεζοπορία

Το event αυτό θα λάβει μέρος στις 9 Νοέμβριου 2007 και θα φιλοξενήσουμε 10 – 20 άτομα για 4 μέρες.

Ανάλογο event θα γίνει και στη Σύρο όπου και θα πάμε σαν ομάδες.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν

να στείλουν e-mail στο:

bike_club@samos.aegean.gr ή στο aristarchos@samos.aegean.gr

με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και σε τι είδους δραστηριότητα επιθυμούν να συμμετάσχουν μέχρι τις 5 Νοέμβριου 2007.

Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Δημοσιεύτηκε

Προκειται για μια σειρα εκδηλωσεων που θα γινουν πιλοτικα στη Σαμο .

Θα φιλοξενησουμε στα σπιτια μας τα παιδια που θα ερθουν απο τη Συρο , αφου απο τα υπολοιπα νησια που βρισκεται το Παν.μιο Αιγαιο δεν υπηρχε αρκετο ενδιαφερον .

Αναλογη δραστηριοτητα θα γινει και στη Συρο , αργοτερα .

Δημοσιεύτηκε

Μπραβο παιδια =D> =D> =D> θα ηθελα να ερθω και εγω αλλα ειμαι λιγο μακρια :roll:

Η αφισα ειναι SUPER :mrgreen: :mrgreen: \:D/ \:D/

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Μπράβο παιδιά, χαίρομαι όταν βλέπω ανησυχίες και δραστηριότητες!!

(αλήθεια, όταν σπούδαζα, γιατί οργανώναμε μόνο οινοποσίες??- μάλλον έφταιγε η υγρασία της Θεσσαλονίκης!!χαχαχα :mrgreen: )

[-o< plz keep the sky clear!!
Δημοσιεύτηκε

Πολύ ωραία πρωτοβουλία παιδιά. Χαίρομαι για την όρεξη σας. Μήπως όμως έπρεπε να γίνουν αυτά τα events σε μία πιο καλή χρονική περίοδο (πχ Απρίλη, Μάη αντί Νοέμβρη), όπου οι καιρικές συνθήκες είναι καλύτερες και ομαλότερες για τις, εκτός φωτογραφίας, υπόλοιπες δραστηριότητες? Όπως και να 'χει ελπίζω να έχετε μεγάλη συμμετοχή και να χαρείτε όλες τις δραστηριότητες! Καλή επιτυχία και εύχομαι ανάλογες προσπάθειες στο μέλλον γιατί πρέπει να οι φοιτητές στα πανεπιστήμιά μας να προβαίνουν σε τέτοια happenings.

Υ.Γ. Η αφίσα είναι φοβερή! Μήπως είστε και εσείς "σύντροφοι Ωριωνίτες"?? :lol: :mrgreen:

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια . :D

Θα γινει αναλογη δραστηριοτητα στη Συρο αργοτερα , σιγουρα με καλυτερες καιρικες συνθηκες .

Παντως εχουμεκαι προγραμμα-ρεζερβα σε περιπτωση που ο καιρος δε θελησει να συμμετασχει μαζι μας :mrgreen:

Εξαλλου τον Μαη ειναι η Πολιτιστικη Εβδομαδα του Πανεπιστημιου .

Δημοσιεύτηκε

Δεν θυμάμαι όταν είχα περάσει φοιτητής στην Σάμο να γίνονταν τέτοια event. Μπράβο παιδιά.

ΥΓ Αρε τι μου θύμισες τώρα! Να στείλεις καμιά φωτογραφία απο το γενικό χώρο έχω να έρθω στην Σάμο τόσα χρόνια! Αν είναι πρόβλημα στο forum αν έχεις όρεξη στείλε μου καμία με mail να δώ πως έγινε το Καρλόβασι

Hellooooooo, my name is Ηλίας. :-note

http://astrocom.wordpress.com/

Δημοσιεύτηκε

Εδω ειναι ο χαρτης της ποδηλατικης διαδρομης .

Απ' ο,τι μου ειπαν εινα 8 χιλιομετρα και θεμα απο το θεμα δυσκολιας δεν ειναι σημαντικο .

http://my.aegean.gr/gallery/6567-1/lekka_long_path.jpg

Εδω ειναι το ενδεικτικο προγραμμα .

http://my.aegean.gr/web/src/mini-Politistiko_Samos-Syros2007_v3.pdf

Δημοσιεύτηκε
Οταν έφυγα έγω μόνο ένα 5χ5 είχε και την σχολή μου δίπλα ( ενα καινούργιο κτήριο). Κατα τα άλλα γινόταν ένας χαμός . Δεν υπήρχε τίποτα. Θυμάμαι και μία πλατεία που είχε εκει ενα εστιατόριο που έκανε καταπληκτικό gordon blue σνίτσελ!

Hellooooooo, my name is Ηλίας. :-note

http://astrocom.wordpress.com/

Δημοσιεύτηκε

Πολύ καλό ακούγεται το event

Η αφίσα είναι κορυφή (το πως καταφέρατε να συνδιάσετε την ποδηλασία με την αστρονομία είναι απίστευτο :shock: :shock: :D )

Συγχαρητήρια και Καλή επιτυχία

Εννοείται πως περιμένουμε και μια ανασκόπηση μετά και φωτο :D

Δημοσιεύτηκε
Φίλε μου Βολιώτη θα θελα να σε συγχαρώ και σένα και όλα τα παιδια που θα λαβουν μέρος καθώς και τους διοργανωτές :!: =D> =D> Τέτοια events φαντάζομαι δεν πρέπει να βλέπει και συχνά ξ Σάμος :!: :!: :lol: Ελπίζω κι εγω να εχουμε μια πλουσια ανασκοπηση του θέματος =P~ (αν και ειμαι σιγουρος γιαυτό :wink: ) Να ξέρεις οτι θα θελα να συμμετεχω κι εγω αλλα δυστηχως η αποσταση και τα διαβασματα με αφήνουν στην απεξω ](*,) ](*,) Σας εύχομαι καλή επιτυχία :!: :!: 8) :D =D> =D>
Πριν προχωρήσεις στα μυστήρια του ουρανού μην παραλείψεις να εμβαθύνεις στα μυστήρια της μάνας Γης............
Δημοσιεύτηκε

Πιστευω ηταν ωραια .

Εγιναν ολες οι προγραμαμτισμενες εκδηλωσεις και τα ψυγεια αδειασαν απο μπυρονια .

Τις επομενες μερες θα σχολιασουμε ολοι οι συμμετεχοντες το γεγονος . :D

( Μεχρι και περπατημα σε καταρρακτες με 10 μποφωρ πηγαμε . :mrgreen: )

Δημοσιεύτηκε
Συγχαρητήρια και από εμένα.Είναι πολύ ωραία η πρωτοβουλία που πήρατε.Μπράβο σας.Δυστηχώς και εγώ δεν μπορώ να παρεβρεθώ λόγω διαβάσματος και μεγάλης αποστάσεως.

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε

Πολλά συγχαρητήρια κι απο μένα για το ωραίο αυτό event και γενικότερα γιατί αποδυκνύετε/αι οτι ο ΟΠΑ είναι δραστήριος οργανισμός γεμάτος ενθουσιασμό και καλές ιδέες.

Είναι περιττό να ευχηθώ κι άλλες τέτοιες στιγμές γιατί είμαι σίγουρος πως θα έρθουν ακόμα καλύτερες.

Μου λειπετε ολοι και εύχομαι να συνεχίσετε έτσι!

Πολλούς χαιρετισμούς στα παιδιά του ΟΠΑ και του bike club.

Β.Χ

φιλικα Βαγγελης
Δημοσιεύτηκε

Ααααααχ τι όμορφα

μια χαρά περάσατε βλέπω.. πάντα τέτοια =D> =D> =D>

Αστρομάτη αυτό το +οο στην αφίσα του Γιάννη του πρώην-περπατητή δεν πιστεύω να υποννοεί ότι από τις 8 του μηνός κατεβάζετε σφηνάκια ..? :roll: :P :P

Δημοσιεύτηκε

Αστρομάτη αυτό το +οο στην αφίσα του Γιάννη του πρώην-περπατητή δεν πιστεύω να υποννοεί ότι από τις 8 του μηνός κατεβάζετε σφηνάκια ..? :roll: :P :P

Δε θυμαμαι καλα ... ισως :roll: :mrgreen:

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης