Jump to content
You need to be logged in to see additionnal information and be able to contact the advertiser!
Η αγγελία ολοκληρώθηκε!

Omegon Minitrack LX3 set with polarscope and ballhead

   (0 κριτικές)

Omegon Minitrack LX3 set with polarscope and ballhead

   (0 κριτικές)

120.00 EUR


  • Τιμή 120.00 EUR
0 Ερωτήσεις
0 Αξιολογήσεις
531 προβολές

Περιγραφή

Το συγκεκριμένο σετ χρησιμοποιήθηκε επί 1 σχεδόν χρόνο και πωλείται γιατί μένει αχρησιμοποίητο λόγω απόκτησης πλέον του star adventurer.

Πρόκειται για αυτό + την θήκη αποθήκευσης/μεταφοράς (+30 ευρώ):  Minitrack LX3 set

Αποτέλεσε για μένα, και πιστεύω ότι ισχύει γενικότερα, μια πολύ καλή και φθηνή επιλογή για εισαγωγή στο χώρο της αστροφωτογραφίας.

Μπορείς δηλαδή να το δοκιμάσεις και να δεις χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα, εάν διαθέτεις το χρόνο και τη θέληση να ασχοληθείς με το χόμπυ,

καθώς θα συναντήσεις σε βασικό στάδιο όλα τα σχετικά, π.χ. polar alignment, εύρεση στόχων, ρυθμίσεις dslr, stacking πολλών φωτογραφιών και επεξεργασία της τελικής εικόνας.

Παρέχονται το tracker, η θήκη του, το polar scope για την ευθυγράμμιση με τον πολικό αστέρα, και ένα πολύ καλό ballhead (σήκωνε άνετα και σταθερά την βαριά D7200 με φακό 18-105mm).

Απαιτούνται δηλαδή ένα τρίποδο και φυσικά φωτογραφική μηχανή. Στις φώτο παραθέτω και τον πρώτο μου στόχο με το συγκεκριμένο, φυσικά τον Ωρίωνα.

Επικοινωνείτε ή εδώ με pm ή στο 6973.289.715. 

Τιμή: 120 ευρώ, τα έξοδα αποστολής δικά μου.



Recommended Questions

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις

Guest
Η αγγελία είναι κλειστή για νέες ερωτήσεις

Άλλες αγγελίες από στηρίξεις-και-αξεσουάρ



×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης