|
AstroVox Η ερασιτεχνική αστρονομία στην Ελλάδα
|
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Πόσα συχνά παρατηρείτε; (καιρού επιτρέποντος) |
Κάθε μέρα |
|
6% |
[ 20 ] |
Μερικές φορές την εβδομάδα |
|
31% |
[ 93 ] |
Μερικές φορές το μήνα |
|
38% |
[ 115 ] |
Σπανιότερα |
|
23% |
[ 70 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 298 |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Greekdestiny Εξωγήινος
Ένταξη: 16 Ιαν 2012 Σύνολο δημοσιεύσεων: 842 Τόπος: Ιωάννινα Ηλικία: 22 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 07/07/2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 15:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ψηφισα μερικες φορες την εβδομαδα για την περιοδο αυγουστος-σεπτεμβριος που ειμαι χωριο και παρατηρω σχεδον 5 φορες την εβδομαδα !
Τωρα για τον αλλο καιρο θα ψηφιζα σπανιοτερα  _________________ Tο προφίλ του προσωπικού μου αστεροσκοπείου στο Instagram:
https://www.instagram.com/specca_observatory
Η Σελίδα μου στο Facebook.
https://www.facebook.com/dailyastronomy1/
Specca Observatory,Ioannina
Λέκκας Γεώργιος. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
htsopelas Αστρόφιλος Ένταξη: 26 Δεκ 2012 Σύνολο δημοσιεύσεων: 20 Φύλο: Μη δηλωμένο |
Δημοσιεύθηκε: 25/09/2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μερικες φορες το μηνα δυστυχώς |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thodoris80 Αστρόφιλος Ένταξη: 29 Ιούλ 2013 Σύνολο δημοσιεύσεων: 39 Τόπος: θεσσαλονίκη Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 25/09/2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΜΕ το Dob 8'' όταν έχει καλό καιρό μέσα στην εβδομάδα το βγάζω για να πάρω μάτι 2-3 φορές. _________________ To find the truth lookup in the sky |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Explorer79 Ένταξη: 24 Νοέ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 429 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ηλικία: 41 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 26/09/2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Με γυμνο ματι, καθε μερα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης Μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία σε αυτό το forum Μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία σε αυτό το forum
|
|