Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
arsentsol Αστρομανιακός
Ένταξη: 09 Νοέ 2019 Σύνολο δημοσιεύσεων: 130 Τόπος: Θεσσαλονίκη Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 05/01/2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:24 Θέμα δημοσίευσης: Κόκκινη Ζελατίνα για λάπτοπ |
|
|
ξέρει κανείς που μπορώ να βρω η πως να φτιάξω προστατευτικό για να κρατάω την νυχτερινή μου όραση όταν είμαι στο λάπτοπ
Ευχαριστώ πολύ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GALEX Εξωγήινος Ένταξη: 15 Σεπ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 502 Ηλικία: 49 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 05/01/2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σε καταστήματα με είδη αμπαλάζ - περιτυλίγματος. _________________ Γιώργος Αλεξίου |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
arsentsol Αστρομανιακός
Ένταξη: 09 Νοέ 2019 Σύνολο δημοσιεύσεων: 130 Τόπος: Θεσσαλονίκη Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 05/01/2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστώ πολύ!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Τάσος Βράτολης Εξωγήινος
Ένταξη: 21 Σεπ 2008 Σύνολο δημοσιεύσεων: 2210 Τόπος: Αθήνα Ηλικία: 45 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 07/01/2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Προσπάθησε να βρεις αυτό που είναι σχεδιασμένο για αμιγώς αστρονομική χρήση
https://optcorp.com/products/opt-rubylith-red-masking-film-15-x-20-sheet
Δεν σου λέω να το φέρεις από Αμερική που είναι η OPT (αν και δεν θα περνούσες τελωνείο, έχει χαμηλή αξία, έχει όμως μεταφορικά..) αλλά δες αν υπάρχει από Ευρωπαϊκό κατάστημα.
Οι ζελατίνες που δίνουν στα είδη αμπαλάζ - περυτιλίγματος είναι της πλάκας, ψεύτικες και δεν δίνουν όλες το καλύτερο κόκκινο, το βαθύ κόκκινο που χρειάζεσαι αλλά κάποιο είδος ροζ. Επίσης (επειδή έχω αγοράσει αρκετές φορές και εγώ στην αρχή τέτοιες ζελατίνες από τα είδη αμπαλάζ), με τον καιρό θρυμματίζεται η κόκκινη μπογιά και γίνεται κομματάκια αφήνοντας την ζελατίνα διάφανη.
Αν βρεις ζελατίνα με κόκκινο της φωτιάς, καλό και βαθύ που να αντέχει η ζελατίνα χωρίς να θρυμματίζει το χρώμα με τον καιρό, πες μου κι εμένα.. _________________ «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kkokkolis Εξωγήινος
Ένταξη: 16 Οκτ 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 15476 Τόπος: Μουνιχία & Παγαί Ηλικία: 52 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 07/01/2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Υπάρχουν επαγγελματικές λύσεις, ανθεκτικές στη θερμοκρασία. Έχω βάλει στα αυτοκίνητα και σε ένα σωρό φακούς.
https://www.skroutz.gr/c/3397/axesouar-fotorythmikon/f/945102/filtra-fotismou.html
Εγώ το πήρα από τον Βασιλείου στην Πλ. Βικτωρίας, 3ης Σεπτεμβρίου 86.
Όταν δεν σε ικανοποιεί, βάζεις διπλή στρώση. _________________ "The belief that ones own view of reality is the only reality is the most dangerous of all delusions."
Paul Watzlawick
My Optics |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
eliasg2004 Εξωγήινος
Ένταξη: 15 Μάρ 2004 Σύνολο δημοσιεύσεων: 2554 Τόπος: Αθήνα Ηλικία: 51 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 07/01/2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 23:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Με πρόλαβε ο Κώστας: +1 για τον Βασιλείου στη Βικτώρια, απλά είναι λίγο δύσκολη η λιανική αυτή την περίοδο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|