Jump to content

ΟΙ ΚΡΑΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.


THEO-007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι κοντινες φωτο της σεληνης δειχνουν τους κρατηρες της οι οποιοι αποτελουνται απο κυκλους. Ποσο ειναι το υψος σε χλμ της βασης απο τον πρωτο πιο κοντινο της κυκλο. Ρωταω γιατι ειμαι πολυ περιεργος να υπολογισω σχεδον το συνολικο υψος του καθε κρατηρα.

 

Και κατι αλλο. Ο δημοσθενης λιακοπουλος μιλαει για επικρατηση των ρωσων στο φεγγαρι. Προσωπικα τον πιστευω με αυτα που ανακοινωνουν οι ΡΩΣΟΙ καθε μερα στα μεσα μαζικης ενημερωσης.

 

Οι ρωσοι λοιπον εχουν καταστρεψει οπως λεει ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ την μοναδικη αμερικανικη βαση στον κρατηρα κοπερνικο της σεληνης και απο κει και περα ειναι οι μοναδικοι που εχουν στησει 10 σεληνιακες πολεμικες βασεις στο φεγγαρι.

 

Oi συντεταγμενες λοιπον που δινονται στο βιβλιο του ειναι τα παρακατω για τις βασεις αυτες των ρωσων.Μπορει να βρεθουνε απλα οι τοποθεσιες αυτες με τηλεσκοπιο. Ρωταω εαν μπορει ενας αρχαριον να βρει αυτα τα σημεια στο φεγγαρι.

 

Ας τα δωσω να υπαρχουν κιολας εδω.

 

ΣΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ

 

55 54` Ν ----- 51 00` Ε ---------- ΕΑST OF THE SEA OF GOLD.

 

16 33` N ----- 48 51` E ---------- EAST OF THE SEA OF CRISIS.

 

36 53` S ----- 73 09` E ---------- SOUTHWEST OF THE SEA OF FERTILIO.

 

72 26` S ----- 67 30` W --------- NEAR THE SOUTHPOLE ON THE SW SIDE

 

50 53` S ----- 57 49` W --------- NEAR PHOCYLIDES CRATER IN SW QUADRANT

 

09 26` S ----- 66 52 W ---------- SOUTHWEST OF THE OCEAN OF STORMS

 

01 23` S ----- 12 27` W ---------- NORTHEAST OF THE APOLLO 14 LANDING SITE

 

Aυτες οι συντεταγμενες δινονται στην φωτεινη πλευρα.

 

Στην σκοτεινη πλευρα δινονται μονο τρεις συντεταγμενες οι οποιες ειναι

 

30 00` S ----- 147 00` E ---------- JULES VERNE CRATER

 

13 36` S ----- 108 26` E ---------- SOUTHWEST OF PASTURE CRATER

 

51 03` N ---- 95 00` E ----------- SOUTHWEST OF COMPTON CRATER.

 

Aυτα ειναι οντως καποια στοιχεια για σοβαρη εξερευνηση. Δεν ξερω κατα ποσο εφικτη ομως.

 

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι βλακεια που τα εβαλα....... ](*,)

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Για την πρώτη συντεταγμένη δες εικόνα δεν τις ψάχνω τις άλλες γιατί φοβάμαι την ζωή μου!!! Ένα κοντινό δικό μου από την περιοχή αυτή μπορείς να δεις στο

 

http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=471309176&size=o

 

δεν είναι καλή απλά έχουμε κάποιους κρατηρίσκους μέσα στον ENDYMION διαμέτρου κάτω του 1km.

 

Και να έχει βάσεις εκεί φίλε ξέχνα το να τις δεις, για αυτό τύποι σαν τον Λιακό γράφουν άρες μάρες κουκουνάρες.

Αν σου αρέσει η Σελήνη στρώσου μελέτησε και αφιέρωσε τον ελεύθερο σου χρόνο στην γνώση να γίνεις καλύτερος.

 

Εμείς εδώ είμαστε απλά μην μου ξανά γράψεις για Λιακό γιατί μου σηκώθηκε η τρίχα.

 

Αυτοί πουλάνε βιβλία για να μαζεύουν τους παράδες του κοσμάκι!!!

1868791391_55545100.thumb.jpg.0c903018521a2ec612ce4f10f4514f6c.jpg

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Υπό κατασκευή / προσωρινό

http://lunarcaptures.wordpress.com/

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Τι διασπορά παραπλανητικών ειδήσεων είναι αυτή; Τι παραμυθολογία και ουφολογία; Μα είμαστε όλοι σοβαροί εδώ μέσα; Τι πολεμικές βάσεις στη Σελήνη;

 

:evil:

 

Ακόμη εκεί είστε; Εδώ βρήκαμε μεζονέτες στον Αρη!!!

 

:cheesy:

 

Επειδή το θέμα ξεκίνησε και βλέπω εκλεκτούς αστρο-φίλους να συμμετέχουν θα συνεισφέρω το εξής.

 

Εχω διαβάσει βιβλία (όχι του κ. Λιακόπουλου αλλά το "Εξωγήινη Αρχαιολογία" του κ. Γιώργου Κασιμάτη και το "Το Μυστήριο Της Σελήνης" του κ. Σωτήρη Σοφιά, πιθανό κι άλλα που δε θυμάμαι) που αναφέρονται σε διάφορα κουφά και παράδοξα σχετικά με τον δορυφόρο μας. Ορισμένα από αυτά είναι:

 

- Το μέγεθός του, η θέση στην οποία σταθεροποιήθηκε, η απόσταση από την Γη.

- Το ότι βρίσκεται ακριβώς στο σημείο ώστε να δημιουργεί ολική έκλειψη Ηλίου.

- Η μάζα του, η πυκνότητά του.

- Το ότι είναι γεμάτος κρατήρες, όπως ο Ερμής, ενώ δε θα έπρεπε να είναι.

- Το ότι ενώ το διαστημικό πρόγραμμα ξεκίνησε με σκοπό να φτιάξουμε εκεί βάσεις ως το 2000, ξαφνικά τη δεκαετία του 70 το όραμα αυτό έσβησε, για ανεξήγητους λόγους.

 

Οι θεωρία των συγγραφέων είναι πως η Σελήνη είτε κατοικήθηκε στο παρελθόν, είτε (η πιο heavy metal άποψη) πως κατοικείται ακόμη από όντα άλλου πολιτισμού, από άλλο ηλιακό σύστημα, ο πλανήτης των οποίων καταστράφηκε κι έτσι αναγκάστηκαν να δουλέψουν για να "ανασκευάσουν" το δικό τους "Ερμή" σε ...διαστημόπλοιο, για να τον φέρουν εδώ.

 

Ως ενδείξεις αναφέρονται όχι μόνο τα παραπάνω, αλλά και:

 

- Φωτογραφίες επίσημες και ανεπίσημες με "περίεργους σχηματισμούς".

- Δηλώσεις αστροναυτών πως "πολύ σύντομα θα μάθουμε νέα σχετικά με την εξωγήινη ζωή η οποία είναι πολύ κοντινότερα από ότι πιστεύαμε μέχρι σήμερα".

- Σχηματισμοί στο έδαφος της Σελήνης, γεωμετρικά αδύνατον να έχουν γίνει τυχαία που υποδηλώνεται πως είναι ...τα γιγάντια ακροφύσια των κινητήρων!!

 

...και πολλά άλλα κουφά τα οποία δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να αξιολογήσω επιστημονικά.

 

Το λογικό είναι πως ακόμη κι αν στη Σελήνη υπήρχαν βάσεις ή πολεμικές εγκαταστάσεις, δε νομίζω να το μαθαίναμε αν κάποιοι δε θα ήθελαν να το μάθουμε. Το λογικό όμως επίσης είναι πως όταν μια δύναμη κάνει κάποιο επίτευγμα να κοκορεύεται (ενώ πολλές φορές κοκορεύεται και χωρίς να κάνει τίποτε, ψεύτικα). Αν οι Ρώσσοι λοιπόν είχαν καταφέρει κάτι τέτοιο, γιατί να μη το διαδώσουν και να το κρατήσουν ως επτασφράγιστο μυστικό;

 

Εδώ ένα Κουρσκ δε μπορέσαν να σώσουν, τη Σοβιετική Ενωση να κρατήσουν να μη διαλυθεί, τους Τσετσένους που πολεμούν τόσα χρόνια να καταφέρουν να υποτάξουν...

 

Από την άλλη πλευρά, οι Αμερικάνοι με την υποτιθέμενη "εξωγήινη τεχνολογία" αντιβαρύτητας, ιπταμένων δίσκων κ.ο.κ. παιδεύονται πόσες ημέρες για να διαπιστώσουν εάν είναι ασφαλής η επιστροφή του Εντεβούρ στη Γη, από το φόβο μη πάθουν ξανά τα ίδια, από ένα σπασμένο πλακάκι!!!

 

Είναι πολύ τραβηγμένο να υπάρχουν δύο κυβερνήσεις σε ΗΠΑ και Ρωσία που η μία να ασχολείται με τα γήινα και η άλλη με τα ...εξωγήινα και μάλιστα η "γήινη" να δίνει τεράστια ποσά στην "εξωγήινη" για να κάνει αυτά που κάνει, ενώ η "εξωγήινη" να μη δίνει στη "γήινη" ούτε βοήθεια σε βασικά πράγματα, όπως π.χ. ένα όπλο να αντιμετωπίσει τους εχθρούς ή ένα ανθεκτικότερο πλακάκι!!!!

 

Και κατά τα άλλα... ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα!!

Κοιτώντας ψηλά και μακριά

http://astronomy.bouzaras.info

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

  • 1 μήνα αργότερα...
Κατα καιρούς έχουν ακουστεί διάφορες ιστορίες σχετικα με την δημιουργία λαι ύπαρξη της Σελήνης...Για να αναπτυχθουν αυτές οι είδους θεωρίες βοήθησαν και λίγο τα ΜΜΕ, με τις εκπομπές τους και τα ανιστόρητα και παρατραβηγένα βίντεο τους..ο άνθρωπος δέχεται καταιγισμό τέτοιων πληροφορίω και ας μην ξεχνάμε ότι τα ΜΜΕ στη σημερινή εποχή αποτελούν συστηχώς ένα κομμάτι της καθημερινότητας,αποτελεί ένα κοινωνικά μη θεσμοποιημένο θεσμό που δυστηχώς ασκεί μεγάλο βαθμό στη σκέψη μας και την κριτική μας ικανότητα,,αλλά δεν θα ασκήσω κριτική τώρα..το θέμα είναι άλλο..

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Οι ρωσοι λοιπον εχουν καταστρεψει οπως λεει ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ την μοναδικη αμερικανικη βαση στον κρατηρα κοπερνικο της σεληνης και απο κει και περα ειναι οι μοναδικοι που εχουν στησει 10 σεληνιακες πολεμικες βασεις στο φεγγαρι.

 

Δεν ξέρω τι με φοβίζει περισσότερο..

τα κεφαλαία και ο ενικός του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ..

ή οτι υπάρχουν ηδη 10 (!!!!!) βάσεις στην Σελήνη..!

σταμάτα να βλέπεις Λιακόπουλο-χαρβαδελα, και αν διαβάζεις και strange-άβατον κτλ κτλ, σταμάτα και αυτά..

[-X [-X [-X

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Φιλε ΤΗΕΟ αντι να πετας τα λεφτα σου στις αηδιες του Λιακοπουλου παρε κανα βιβλιο για παρατηρηση και κανα χαρτη να βγαλεις και γουστο και ασε τοv κυριο κυριο να κοροϊδευει αλλους, εδω παντος ΔΕΝ εχει κοινο ο παραμυθας αυτος.

 

Φιλικα Δημητρης

Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Παιδια θα ηθελα να πω οτι συμμεριζομαι και την γνωμη του THEO007 αλλα και την δικη σας... Και εξηγω.

 

Ξερουμε ολοι το ποιον του κ. Λιακοπουλου και αυτο φαινεται οτι ασχολειται με την πωληση μεσω τηλεορασης. Ξερουμε επισης οτι ειναι φυσικος και οτι σκεφτηκε κατι που δεν το ειχε κανει κανενας στην Ελλαδα. Εκμεταλλευτηκε την πληροφορια στο Ιντερνετ απο πολυ νωρις, εκανε συγκεκριμενη βιβλιογραφια απο sites του εξωτερικου (αξιοπιστα και μη) και εβαλε μια ντουζινα συννενοημενους φοιτητες του να κανουν το παντρεμα, την δακτυλογραφηση και γενικως ολα τα βιβλια. Αυτος επικεντρωθηκε στην παρουσιαση, οπως μονο αυτος ξερει να το κανει (και με πολυ επιτυχια θα ελεγα), δινοντας παραστατικα και γραφικα το resume απο το καθε βιβλιο του.

 

Αυτο ομως δεν ειναι κακο, γιατι Δημοκρατια εχουμε και ολες οι γνωμες πρεπει να ακουγονται και οχι να φιμωνονται. Για αυτο και εν μερη συμφωνω ως προς την περιεργεια του φιλου μας THEOO7 που και κριτικη σκεψη εχει και ιλιθιος δεν ειναι. Το οτι σκεφτηκε να μοιραστει μια τετοια σκεψη δεν πρεπει να την δουμε σαν κατι ανουσιο, αχρηστο για αυτον αλλα να σεβαστουμε ολοι και οχι μονο για τον THEOO7 τις επιλογες του καθενος. Ειμαι πολυ δημοκρατης και δικαιος στην ζωη μου γενικα και πιστευω οτι δεν πρεπει να "καψοναρουμε" γενικως ανθρωπους αλλα και τις σκεψεις τους...

 

Εξαλλου ετσι ξεκινησε και ο Γαλιλλαιος με μια σπιθα και ειδατε τι εβγαλε...

 

Εννοειται οτι σε προγραμματα και βιβλια δεν θα φαινεται καμια τετοια βαση των Ρωσω γιατι απλα θα εχουν επεξεργαστει - αν υπαρχει - μια τετοια. Η απλη και υγιης σκεψη του ΤΗΕΟΟ7 δεν αφορουσε τον ΛΙακοπουλο αλλα την αναγκη του να ανακαλυψει κατι νεο και για αυτο τον επικροτω για το θαρρος του να το μοιραστει εδω...

 

ΥΓ: Βλεποντας ενα DVD του Λιακοπουλου δανεικο απο φιλο ετσι για να περασει η ωρα και να γελασω με τα σκερτσα του παρατηρησα ολο το ποιον του. Το θεμα ηταν τα λεγομενα Chemtrails (Χημικα καταλοιπα - ηθελημενα ή μη - απο τα αεροπλανα, για οσους γνωριζουν). Εκανε μια αναφορα μονο 10 λεπτων επανω απο μια ταρατσα με VHS καμερα δειχνοντας γραμμες στον ουρανο της Θεσσαλονικης, απο αεροπλανα που εχουν σκοπο να επιβαλλουν την χηραγωγηση των ανθρωπων. Δεν γελασα ηταν σοβαρο και σαν σεναριο εφικτο οπως ολα τα αλλα - τα παντα γινονται παιδια απλα να το σκεφτει ο ανθρωπος - αλλα μολις τελειωσαν τα 10 λεπτα πεταει το υπολοιπο ενα παλιο παλιο ντοκιμαντερ, ισως και 20ετιας , αμερικανικο σχετικο με το θεμα... Και λεω αυτη ειναι η σοβαρη και επιστημονικη παραγωγη του Λιακοπουλου? Να προλογιζει για 10 λεπτα για κατι που βρηκε στο Ιντερνετ. Οποτε καταλαβα και ο ιδιος οτι ο ανθρωπος εχει μονο το χρημα στο μυαλο του, οποτε ΒΥΕ!!!

Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),

Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut

 

 

>Destination Space!

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Και κατι αλλο. Ο δημοσθενης λιακοπουλος μιλαει για επικρατηση των ρωσων στο φεγγαρι. Προσωπικα τον πιστευω με αυτα που ανακοινωνουν οι ΡΩΣΟΙ καθε μερα στα μεσα μαζικης ενημερωσης.

 

Οι ρωσοι λοιπον εχουν καταστρεψει οπως λεει ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ την μοναδικη αμερικανικη βαση στον κρατηρα κοπερνικο της σεληνης και απο κει και περα ειναι οι μοναδικοι που εχουν στησει 10 σεληνιακες πολεμικες βασεις στο φεγγαρι.

 

Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ](*,) ](*,) ](*,) Όσον αναφορά ποιοί πάτησαν στην Σελήνη, καλύτερα μας το αναφέρει η nansy η οποία ξέρει όλα τα προγράμματα που έγιναν για τη σελήνη και όλα περι διαστημικής και τεχνολογίας πυραύλων για τους Ρώσους, που αναφέρεις ότι κυριεύσαν την σελήνη.Καλύτερα να κόψεις τον Λιακόπουλο γιατί μόνο κακό προκαλεί!!! :evil:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

 

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Κοιτάξτε..σχετικά με το ποιοι επικρατουν στην Σεληνη έχει γίνει μια παρανόηση..Οι ρώσοι δεν μπόρεσαν να στείλουν ούτε επανδρωμένη αποστολή ποσο μάλλον να θεωρούνται κυρίαρχοι.. :-note Είχε γίνει προσπάθεια από τον μηχανικό του ρωσικου μηχανικου Σεργκέι Κορόλεβ(Βόσχοντ,Λούνα,Βόστοκ κ.α) που βρισκόταν στο δεύτερο γραφείο του προγράμματος μαζί με τον Μίσιν όπου είχαν αναλάβει την κατασκευή διαστημοπλοίου γαι διαπλανητικό ταξίδι(Σελήνη ή Άρης) και στην κατασκευή διαστημικού σταθμού(Soyuz) με πυρηνικά όπλα..αλλά ο θάνατος πρόλαβε τον Κορόλεβ και το πρόγραμμα τερματίστηκε

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης