Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Komitis84 Αστρόφιλος Ένταξη: 20 Ιούν 2019 Σύνολο δημοσιεύσεων: 21 Τόπος: agia paraskevi Ηλικία: 36 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 04/07/2020, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:42 Θέμα δημοσίευσης: Τροφοδοσία στηριξης από αυτοκινητο |
|
|
Καλησπέρα. Είναι το πρώτο καλοκαίρι που έχω τη στήριξη eq5 go to και έχουν αρχίσει οι αστροεξορμησεις. Το επόμενο σκ θα είμαι σε περιοχή χωρίς παροχή ρεύματος οπότε πήρα ένα καλώδιο για τροφοδοσία ;πο το αυτοκίνητο. Η ερώτηση είναι: πρέπει να είναι μονίμως αναμένονται αυτοκίνητο,,σε τακτά χρονικά διαστήματα να ανάβω το αυτοκίνητο η δεν έχει σημασία? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ιάκωβος Εξωγήινος
Ένταξη: 23 Ιαν 2004 Σύνολο δημοσιεύσεων: 321 Τόπος: Αθήνα-Νάξος-Λήμνος Ηλικία: 32 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 04/07/2020, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ δε θα σου συνιστουσα να χρησιμοποιήσεις το αυτοκίνητο για τροφοδοσία ρεύματος. Πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος να μη πάρει μπροστά.
Ναι αν το έχεις να δουλεύει δε θα μείνεις αλλά πας εκεί να αναπνεύσει και λίγο καθαρό αέρα όχι να πεθάνεις στο καυσαέριο :Ρ Ασε που δε σε συμφέρει από θέμα κατανάλωσης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
theoatc Εξωγήινος Ένταξη: 11 Φεβ 2015 Σύνολο δημοσιεύσεων: 281 Τόπος: ΙΩΑΝΝΙΝΑ Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 04/07/2020, ημέρα Σάββατο και ώρα 12:45 Θέμα δημοσίευσης: Re: Τροφοδοσία στηριξης από αυτοκινητο |
|
|
Komitis84 έγραψε: | Καλησπέρα. Είναι το πρώτο καλοκαίρι που έχω τη στήριξη eq5 go to και έχουν αρχίσει οι αστροεξορμησεις. Το επόμενο σκ θα είμαι σε περιοχή χωρίς παροχή ρεύματος οπότε πήρα ένα καλώδιο για τροφοδοσία ;πο το αυτοκίνητο. Η ερώτηση είναι: πρέπει να είναι μονίμως αναμένονται αυτοκίνητο,,σε τακτά χρονικά διαστήματα να ανάβω το αυτοκίνητο η δεν έχει σημασία? |
Άσε που πρέπει να ξέρεις τι Αμπέρ βγάζει ο αναπτήρας . Αλλιώς και να δουλεύει το αυτοκίνητο , δεν θα κάνεις δουλειά. Θα σε κρεμάει |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ιάκωβος Εξωγήινος
Ένταξη: 23 Ιαν 2004 Σύνολο δημοσιεύσεων: 321 Τόπος: Αθήνα-Νάξος-Λήμνος Ηλικία: 32 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 04/07/2020, ημέρα Σάββατο και ώρα 12:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν έχει θέμα για τα αμπέρ. Το χει άνετα. Τα τροφοδοτικά για τις βάσεις νομίζω είναι το πολύ 5 αμπερ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ιάκωβος Εξωγήινος
Δημοσιεύθηκε: 04/07/2020, ημέρα Σάββατο και ώρα 13:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και μια μικρή παρένθεση μιας και είναι καλοκαίρι με υψηλές θερμοκρασίες και ξερά χόρτα.
Πρροσεχουμε που παρκάρουμε και ειδικά αν έχουμε σκοπό να αφήσουμε το αυτοκίνητο να δουλευει. Δε θέλει πολύ να αρπάξουν τα ξερά χόρτα κάτω απο το αυτοκινητο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mad Αστρομανιακός
Ένταξη: 23 Αύγ 2016 Σύνολο δημοσιεύσεων: 148 Τόπος: Αθηνα Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 04/07/2020, ημέρα Σάββατο και ώρα 13:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν δεν είναι πολύ παλιά η μπαταρία του αυτοκινήτου δεν θα έχεις πρόβλημα ειδικά αν δεν κάνεις πολλά goto. Επίσης αν το αυτοκίνητο δουλεύει στο ρελαντί δύσκολα θα φορτίζει την μπαταρία. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bi2L Εξωγήινος
Ένταξη: 05 Απρ 2004 Σύνολο δημοσιεύσεων: 6852 Τόπος: Κέρκυρα, Ελλάδα Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 04/07/2020, ημέρα Σάββατο και ώρα 13:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σε περίπτωση που έχεις πάει στο βουνό και ξέχασες την τροφοδοσία της βάσης το κάνεις. Αλλά για συχνή χρήση δεν στο συνιστώ.
Κινδυνεύεις να μείνεις από μπαταρία στο αυτοκίνητο.
Από εκεί και πέρα κάνεις ότι νομίζεις. _________________ Βασίλης Μεταλληνός
OO 16 1600 f4
ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6
TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200
ED80 600 f7.5, Vixen9x63
Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120
2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21
www.metallinos.net |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |