Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετώ!

Έχει κανείς σας κάποιο οικιακό πλανητάριο;

Πώς είναι η εμπειρία;

Τί έχετε να πείτε για αυτά τα μοντέλα;

http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=1626

http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=646

Παίζει και κάνα άλλο;

Ευχαριστώ,

Θανάσης

Δημοσιεύτηκε

Φίλε μου έχω το sega εδω και καποιες μέρες. Καλό είναι αλλά η ευκρίνια του δεν ειναι και η καλυτερη. Προσωπικά το χρησιμοποιώ για στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι. Πάντως μπορώ να σου πω με σιγουριά πως είναι αρκετα ανθεκτικό (έφαγε κλωτσιά καταλάθος και δεν δείχνει να πτοήθηκε.)

Το μόνο πρόβλημα είναι πως χρειάζεται να είναι πολύ σκοτεινό το δωμάτιο που αναλογα με τον χώρο μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα.

Δημοσιεύτηκε
Έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις κάτι πιο χρήσιμο με αυτά τα λεφτά!!! :D

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε

Καταρχήν καλως όρισες αγαπητέ dolph. :D

Και τα δύο που προτείνεις για να αγοράσεις μου φαίνονται αρκετά καλά.Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω οικιακό πλανητάριο αλλά έχω βρεθεί σε δωμάτιο που χρησιμοποιούσαν οικιακό πλανητάριο.

Δεν συγκλονίστηκα κιόλας.Μεν μπορούσες να δεις τους αστερισμούς και τους αστέρες αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με τον πραγματικό νυχτερινό ουρανό.

Εάν το θες απλά για να παρατηρείς τον ουρανό για ευχαρίστηση, όταν π.χ. έχει συννεφιασμένες μέρες τότε σου προτείνω το πρώτο μοντέλο.Εάν πάλι θες μέσα από το οικιακό πλανητάριο να μάθεις κάτι περισσότερο σου προτείνω το δεύτερο μοντέλο που μας παραθέτεις.

Ελπίζω να βοήθησα. :)

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης