Juptr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2009 Πωλείται GSO12'' (GSD 980)Αποσύρεται. Γιώργος.
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2009 Φίλε μου δεν σου κρύβω ότι στεναχωρέθηκα όταν είδα ότι το πουλάς τόσο σύντομα, γιατί ήσουν πολύ ενθουσιασμένος όταν το απόκτησες. 12 ίντσες έχω και εγώ και δεν είναι εύκολο να τις αποχωριστείς.Ελπίζω να μην χάσεις επαφή με το χόμπυ, κρίμα θα είναι. Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως το δίνεις σε φανταστική τιμή και είναι μια πραγματική ευκαιρία γιατί τα GSO είναι από τα καλύτερα. Σου εύχομαι να επανέλθεις δυναμικά. Φιλικά,Τάσος «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
dimkasta Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2009 Ανάβεις φωτιές Γιώργο... Όταν έρθω για την ισημερινή θα του ρίξω μια ματιά...Το σωλήνα τον αντικατέστησες τελικά για τη γρατζουνιά που είχε? Simple Photography
Juptr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2009 Δημήτρη ο παλιός σωλήνας είχε λακούβα , ο καινούριος σωλήνας μου ήρθε πριν από 10 μέρες περίπου.Θα τα πούμε. Γιώργος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα