Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Με συγχωρείτε που γράφω εδώ, αλλά εδώ δεν είναι πια χώρος αγγελιών.

Το σπαμάρισμα που γίνεται συνέχεια είτε με άσχετα σχόλια είτε με αρνητικά είτε με θετικά "πλασαρίσματα" κάνει το ψάξιμο τουλάχιστον κουραστικό και εμένα τουλάχιστον μ΄έχει αποτρέψει πολλές φορές από αγορές.

Ναι, έγραψα πολλές και το εννοώ!!!

Μπορεί να μην είμαι απ' τα πιό ενεργητικά μέλη του φόρουμ αλλά σας διαβεβαιώνω ότι αυτό εν μέρει οφείλεται και σ' αυτή την κατάσταση.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας, Δημήτρης.

Υ.Γ. Συν το γεγονός ότι οι ίδιες οι αγγελίες ακόμη και όταν δεν φεύγουν εκτός των κανόνων, ΔΕΝ ενημερώνονται σωστά με αποτέλεσμα να "κυνηγάς" πράγματα που δεν υπάρχουν πια, για οποιονδήποτε λόγο, πώληση, απόσυρση κλπ κλπ.

EDIT 01:45 14/ΣΕΠ: Δεν ζητώ να ξεκινήσω καμμία αντιπαράθεση, ούτε και να συζητώ αέναα αυτό το θέμα. Απλά όπως τηρούνται οι κανόνες σε όλο το υπόλοιπο φόρουμ , θα ήταν ευχάριστο να τηρούνται κι εδώ και νομίζω πως αυτό δεν χρειάζεται να μας το λέει κάποιος, μπορούμε άνετα να το κάνουμε μόνοι μας.

Δεν θα συνεχίσω λοιπόν αυτήν εδώ την κουβέντα και θα ήθελα όποιος φίλος θεωρεί ότι είναι απαραίτητο να συμπληρώσει κάτι εδώ, να μην θεωρήσει ότι τον αγνοώ επειδή δεν θ' απαντήσω,

Ευχαριστώ και πάλι, Δημήτρης.

Δημοσιεύτηκε

Και νομίζεις ότι με αυτά που έγραψες θα σωθεί η κατάσταση;;

τα έχω πει και εγώ πολλές φορές, όχι μόνο στις αγγελίες, αλλά τι κατάφερα;;να γίνομαι μόνο ο "κακός" που δε θέλω σε μια αγγελία να υπάρχουν άσχετα σχόλια....τεσπα

συνέχισε το ψάξιμο πάντως, δε χάνεις τπτ, ίσως λίγο το χρόνο σου....εγώ γύρισα από διακοπές και υπήρχαν πάνω από 300 αδιάβαστα post που τελικά μόνο τα 5 με ενδιέφεραν.....

Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα :cheesy: , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Δημοσιεύτηκε

Το ζήτημα με την παραβίαση των κανόνων στις αγγελίες σχετικά με τον σχολιασμό της τιμής είναι όντως υπαρκτό. Ο κανόνας είναι σαφής και απορώ που δεν τηρείται. Τέλος πάντων, αφού δεν τηρείται ας κάνουμε την αρχή για την εφαρμογή του (σε σχετική αγγελία που μάλλον ήταν η αφορμή για το post). Παρακαλώ όλους:

-Αν δείτε ότι παραβιάζεται αυτός ο κανόνας να μου στέλνετε πμ.

-Αν πιστεύετε ότι υπάρχει θέμα παραπλάνησης σε κάποια αγγελία, επίσης ας μου στέλνετε πμ.

-Αν πιστεύετε ότι ο πωλητής έχει από λάθος βάλει τιμή που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία, ας του στείλετε ένα πμ με την ένστασή σας αντί να του "χαλάτε" την αγγελία.

Όσο για τις αγγελίες που δεν ισχύουν πλέον αλλά δεν έχουν ανανεωθεί δεν μπορώ να κάνω πολλά μιας και δεν έχω τρόπο να το γνωρίζω. Σε κάποια πράγματα εξαρτάται από τον καθένα μας να δείξουμε υπεύθυνη στάση.

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε

Δυστυχώς τα περί spam, chat, καφενείου, περιττών σχολίων κλπ κλπ είναι πονεμένη ιστορία και εαν κάνεις προσεκτικό search θα δεις πού οδήγησαν τέτοιου είδους κουβέντες.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βασιστούμε στην καλή θέληση και υπευθυνότητα των μελών..

Όσο για την μη ενημέρωση από τους πωλητές μιας αγγελίας όταν το αντικείμενο έχει πουληθεί, είναι πράγματι εκνευριστικό -το έζησα και εγώ- αλλά δεν μπορεί ο διαχειριστής να γνωρίζει εαν έχει πουληθεί κάτι ή όχι.

Aut dosce, aut disce, aut discede

(Ή δίδαξε, ή μάθε, ή φύγε...)

Δημοσιεύτηκε

Επειδή έτυχε και σχολίασα και γω σε μια αγγελία, παρακαλώ να γίνει πιο σαφές τι εννοούμε "παράβαση κανόνων".

Το θέμα δε σηκώνει αερολογία. Να μιλάμε συγκεκριμένα.

Γιατί, αλήθεια, Ελευθερία, γεννημένη από σεισμούς, είναι έξω από τα κράτη κι έξω από τους θεσμούς. Έχει από τον ήλιο κάτι κι από τους αστερισμούς...

Μ.Χ.

Δημοσιεύτηκε

Τα περιστατικά αφορούσαν σχολιασμό της τιμής τύπου "το δίνεις πολύ ακριβά" ή "τόσο έχει καινούριο γιατί να δώσω τόσα για μεταχειρισμένο" κτλ.

Οι κανόνες υπάρχουν επισημασμένοι στην κατηγορία εδώ και περισσότερα από δύο χρόνια:

http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=5457

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε
Τα περιστατικά αφορούσαν σχολιασμό της τιμής τύπου "το δίνεις πολύ ακριβά" ή "τόσο έχει καινούριο γιατί να δώσω τόσα για μεταχειρισμένο" κτλ.

Οι κανόνες υπάρχουν επισημασμένοι στην κατηγορία εδώ και περισσότερα από δύο χρόνια:

http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=5457

Τους κανόνες τους γνωρίζω. Ωστόσο όταν υπάρχει τέτοια αντίδραση (dimitrisk), πρέπει να εξηγείται και σε τι αναφερόμαστε, ώστε να αποφεύγεται στο μέλλον και φυσικά για να μη γίνονται παρεξηγήσεις.

Γιατί, αλήθεια, Ελευθερία, γεννημένη από σεισμούς, είναι έξω από τα κράτη κι έξω από τους θεσμούς. Έχει από τον ήλιο κάτι κι από τους αστερισμούς...

Μ.Χ.

Δημοσιεύτηκε
Όπως είπα το κύριο θέμα είναι ο σχολιασμός της τιμής. Όσον αφορά λοιπά σχόλια, καλό είναι να χρησιμοποιείται η δυνατότητα απάντησης σε μια αγγελία για διευκρινήσεις για το προσφερόμενο είδος παρά να γίνονται συζητήσεις που επηρεάζουν την αγγελία. Και όπως είπα, αν κάτι πάει στραβά μπορείτε να ειδοποιήσετε είτε εμένα είτε τον πωλητή με πμ ώστε και να διορθωθεί το όποιο στραβό και να μην του χαλάσει η αγγελία.
Δημοσιεύτηκε
Επειδή έτυχε και σχολίασα και γω σε μια αγγελία, παρακαλώ να γίνει πιο σαφές τι εννοούμε "παράβαση κανόνων".

Το θέμα δε σηκώνει αερολογία. Να μιλάμε συγκεκριμένα.

Είπα δεν θα αυνεχίσω αλλά...

Επί του προσωπικού:

Μίλησα για αγγελίες, χρήστες και κανόνες. Τι απ' αυτά είναι αναπνεύσιμο;

Δεν είναι αερολογία λοιπόν, είναι αγγελιολογία.

Παράβαση κανόνων είναι να υπάρχουν κανόνες και να μην τους τηρείς. Πόσο πιο σαφής να γίνω;

Τι δεν κατάλαβες ώστε να μου στείλεις και ΠΜ και να χαρακτηρίσεις τα γραπτά μου αερολογίες;

Αερολογίες είναι τα σχόλια που μιλάνε χωρίς να λένε.

Π.χ. κάποιος πετάγεται και λέει λόγια του αέρα χωρίς να κάνει τον κόπο να ερμηνεύσει τα γραφόμενα κάποιου άλλου.

Εγώ σ' έκρινα προσωπικά; Δεν χρειάζεται, νομίζω.

Μιλάω αρκετά συγκεκριμένα τώρα;

Όπως βλέπεις, σε σεβάστηκα και σε διάβασα και εκτίμησα τον κόπο που έκανες γράφοντας, με την απάντησή μου.

Σε παρακαλώ την επόμενη φορά που θα διαβάσεις κάτι δικό μου να το κάνεις κι εσύ,

Ευχαριστώ και φιλικά, Δημήτρης.

Δημοσιεύτηκε
To θέμα έχει λήξει.

Μ.Χ.

Δημοσιεύτηκε

Δεν ήθελα να συνεχίσω επί του προσωπικού, ωστόσο ο Dimitrisk με ένα κατάπτυστο - σε βαθμό ...αστείου - πμ που μου έστειλε, επιζητά κάποια συνέχεια.

Προφανώς φίλε μου έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο ή είσαι άλλος ένας από τους ...χιλιάδες "μάγκες" εκ του πληκτρολογίου.

Λοιπόν, αφού θες τόσο να δημιουργηθεί θέμα αποζητώντας εξηγήσεις, το όλο πρόβλημα είναι ότι από το πρώτο - ναι το αερολογικό - μήνυμα δε βγαίνει καμμία μα καμμία άκρη σχετικά με το τι ήταν επιλήψιμο. Όπως μάλιστα με πληροφόρησαν αργότερα τα επιλήψιμα ποστ σβήστηκαν.

Εν ολίγοις, δεν καταλάβαινε κάποιος γιατί διαμαρτύρεσαι έτσι.

Και από τη στιγμή που χρονικά συνέπιπτε με δικό μου σχολιασμό σε άλλο τόπικ στις αγγελίες (έγραφα για αντικείμενο τρίτου που ήταν προς πώληση ότι το έχω δοκιμάσει και το βρήκα ικανοποιητικό), σου ζήτησα από πμ (πρώτα) και εφόσον είδα ότι δεν απαντάς και ανοικτά μια εξήγηση, ώστε να ξέρουμε που βαδίζουμε.

Και να δω εν τέλει αν το ποστ μου ενέπιπτε σε αυτό που λέμε "παράβαση κανόνων".

Λυπάμαι επομένως αν σε ...έθιξε τόσο το ...φρικτό μου ερώτημα!

Το τι ζόρι τραβάς δεν μπορώ πάντως ακόμη να το καταλάβω. Δεν είναι ωστόσο ο κατάλληλος χώρος αυτός για να το λύσεις, ψάχνοντας για παρεξηγήσεις.

Θα μπορούσες να απαντούσες στο πμ μου, εξηγώντας σε τι ακριβώς αναφέρεσαι. Μου εξήγησε κάποιος άλλος συμφορουμίτης ωστόσο και όπως είπα το θέμα έχει λήξει.

Τόσος λόγος για το τίποτα. Χαμένος χρόνος.

Ελπίζω να πήρες τις απαραίτητες απαντήσεις και σε παρακαλώ να μη μου ξαναγράψεις σε πμ, ιδίως στον τόνο που μου απευθύνθηκες.

Σ' ευχαριστώ,

Κώστας

Μ.Χ.

Δημοσιεύτηκε
Τώρα έληξε το θέμα. =D>

Τελείωσε ο ...ελεύθερος χρόνος

Μ.Χ.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης