Jump to content

Dimitrisk

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    58
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της Dimitrisk Επιτεύγματα

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Dimitrisk

    Ψάχνω για αγορά...

    Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές... Tsaprazi, η πρότασή σου ήταν καλή αλλά δυστυχώς είχε πουληθεί από καιρό.
  2. ...μεταχειρισμένου GoTo 8ιντσου Schmidt-Cassegrain σε καλή κατάσταση, παρακαλώ η επικοινωνία να γίνει με ΠΜ και κινητό για τα περαιτέρω, Ευχαριστώ ,Δημήτρης. EDIT: Ζητώ όλο το πακέτο, δλδ τρίποδα, βάση, σωλήνα.
  3. Dimitrisk

    Κανόνες Αγγελιών

    Είπα δεν θα αυνεχίσω αλλά... Επί του προσωπικού: Μίλησα για αγγελίες, χρήστες και κανόνες. Τι απ' αυτά είναι αναπνεύσιμο; Δεν είναι αερολογία λοιπόν, είναι αγγελιολογία. Παράβαση κανόνων είναι να υπάρχουν κανόνες και να μην τους τηρείς. Πόσο πιο σαφής να γίνω; Τι δεν κατάλαβες ώστε να μου στείλεις και ΠΜ και να χαρακτηρίσεις τα γραπτά μου αερολογίες; Αερολογίες είναι τα σχόλια που μιλάνε χωρίς να λένε. Π.χ. κάποιος πετάγεται και λέει λόγια του αέρα χωρίς να κάνει τον κόπο να ερμηνεύσει τα γραφόμενα κάποιου άλλου. Εγώ σ' έκρινα προσωπικά; Δεν χρειάζεται, νομίζω. Μιλάω αρκετά συγκεκριμένα τώρα; Όπως βλέπεις, σε σεβάστηκα και σε διάβασα και εκτίμησα τον κόπο που έκανες γράφοντας, με την απάντησή μου. Σε παρακαλώ την επόμενη φορά που θα διαβάσεις κάτι δικό μου να το κάνεις κι εσύ, Ευχαριστώ και φιλικά, Δημήτρης.
  4. Δεν κρατήθηκα, να λοιπόν η φυσική του άνσιμπλ http://en.wikipedia.org/wiki/Ansible της Ursula Le Guin
  5. Παιδιά, μισό λεπτό. Να ξεσκονίσω λίγο τις ελάχιστες γνώσεις μου. Αυτό είναι σωστό. Στη φυσική των εξισώσεων ο χρόνος λειτουργεί και στις δύο κατευθύνσεις. Αυτό το μυστήριο είναι ότι η αντίληψη που έχουμε για τον χρόνο είναι μονής κατεύθυνσης, δηλαδή παρελθόν--->μέλλον. Το παράδειγμα που χρησιμοποιείται, απλά λέει ότι μη "εντροπικά" φαινόμενα είναι αδύνατον να τα παρατηρήσουμε. Tsaprazi, συμφωνούμε λοιπόν εκτός από ένα: Το βέλος του χρόνου δεν υπάρχει, είναι αποτέλεσμα της ανθρώπινης αντίληψης, μαθηματικά ο χρόνος είναι αμφίδρομος. Βοώτη, άλλο οι νόμοι της φυσικής και άλλο η αντίληψή τους από τις ανθρώπινες αισθήσεις, μην τα συγχέεις. Και πάλι επισημαίνω ότι οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες και θα ήθελα ότι λάθος διατύπωση εχω κάνει να την διορθώσετε, όσοι γνωρίζετε. EDIT: Φυσικά δεν ασχολούμαι με την "δημοσιογραφική" σάλτσα.
  6. Dimitrisk

    η πρωτη μου φορα

    Μπράβο, πολύ καλή! Μια τέτοια φωτό προδιαθέτει για ακόμα καλύτερες εικόνες.
  7. Με συγχωρείτε που γράφω εδώ, αλλά εδώ δεν είναι πια χώρος αγγελιών. Το σπαμάρισμα που γίνεται συνέχεια είτε με άσχετα σχόλια είτε με αρνητικά είτε με θετικά "πλασαρίσματα" κάνει το ψάξιμο τουλάχιστον κουραστικό και εμένα τουλάχιστον μ΄έχει αποτρέψει πολλές φορές από αγορές. Ναι, έγραψα πολλές και το εννοώ!!! Μπορεί να μην είμαι απ' τα πιό ενεργητικά μέλη του φόρουμ αλλά σας διαβεβαιώνω ότι αυτό εν μέρει οφείλεται και σ' αυτή την κατάσταση. Ευχαριστώ για την προσοχή σας, Δημήτρης. Υ.Γ. Συν το γεγονός ότι οι ίδιες οι αγγελίες ακόμη και όταν δεν φεύγουν εκτός των κανόνων, ΔΕΝ ενημερώνονται σωστά με αποτέλεσμα να "κυνηγάς" πράγματα που δεν υπάρχουν πια, για οποιονδήποτε λόγο, πώληση, απόσυρση κλπ κλπ. EDIT 01:45 14/ΣΕΠ: Δεν ζητώ να ξεκινήσω καμμία αντιπαράθεση, ούτε και να συζητώ αέναα αυτό το θέμα. Απλά όπως τηρούνται οι κανόνες σε όλο το υπόλοιπο φόρουμ , θα ήταν ευχάριστο να τηρούνται κι εδώ και νομίζω πως αυτό δεν χρειάζεται να μας το λέει κάποιος, μπορούμε άνετα να το κάνουμε μόνοι μας. Δεν θα συνεχίσω λοιπόν αυτήν εδώ την κουβέντα και θα ήθελα όποιος φίλος θεωρεί ότι είναι απαραίτητο να συμπληρώσει κάτι εδώ, να μην θεωρήσει ότι τον αγνοώ επειδή δεν θ' απαντήσω, Ευχαριστώ και πάλι, Δημήτρης.
  8. Dimitrisk

    Σελήνη + δέντρα

    Μπράβο!!! Χρησιμοποιώντας τα δέντρα, μεταμόρφωσες μια απλή λήψη σε μία εντυπωσιακή εικόνα! Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!!!
  9. Σε κανένα δεν λογοδοτούμε για τις τιμές στις οποίες πουλάμε . Ο καθένας μας μπορεί να κρίνει αν του αρέσει η τιμή και αν δεν, απλά δεν ασχολείται και ΔΕΝ παραπονιέται +1!!! Συγχωρέστε με για το post hijacking αλλά αυτός είναι και ο σκοπός της αγγελίας! Πουλάω κάτι σε τιμή που νιώθω εγώ σωστή , όχι αυτή που θέλει ο δυνητικός αγοραστής! Αλλιώς θα ήθελα τα Tak σας και τα Vixen σας γιά 150 ευρώ, σε δόσεις παρακαλώ!
  10. Δηλαδή αν στο μετέφραζα και το έκανα copy-paste εφ'όσον αυτή είναι η γνώμη μου, θα ήσουν ικανοποιημένος; Παρακαλώ!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης