dimkasta Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2009 Ελπίζω να μην θεωρείται εκτός των ορίων του φόρουμ, αλλά ψάχνω για παλιά ή και χαλασμένα σκάννερ ή εκτυπωτές. Τα θέλω για εξαρτήματα/ανταλλακτικά, μέρος των οποίων θα πάνε και για την κατασκευή που περιγράφω στο mastrovox. Άν κάποιος έχει κάποια που του πιάνουνε χώρο, ευχαρίστως να τον ξαλαφρώσω. Χοντρικά χρειάζομαι τα βηματικά, τις ράγες και τις οδοντωτές κορδέλες/γρανάζια. Simple Photography
greekdiver Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2009 Έχω αυτόν τον εκτυπωτή για ανακύκλωση δουλεύει απλά έχει πηδήξει το γρανάζι 1 κλικ και... βαριέμαι να τον φτιάξω. Πες μου να βρεθούμε να τον πάρεις
Papabiris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2009 δημητρη εχω και γω ενα σκανερ του καποτε αν το θες δικο σου! θυμαμαι δουλευε μια χαρα αλλα εχω να το χρησιμοποιησω απο τοτε που εχασα τον μετασχηματιστη του(δεν ξερω ποσα χρονια πριν λολ) I will bring my needle just in case...
DistalPsalm Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2009 Πρέπει να έχω κι εγώ ένα HP πολυμηχάνημα που δε χρησιμοποιώ. Θα κοιτάξω και θα σου πω Γιατί, αλήθεια, Ελευθερία, γεννημένη από σεισμούς, είναι έξω από τα κράτη κι έξω από τους θεσμούς. Έχει από τον ήλιο κάτι κι από τους αστερισμούς... Μ.Χ.
Papabiris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2009 κοντευω να βρω εναν φωτογραφικο ΗΡ που ειχα πριν 2 χρονια! ακολουθω τα χναρια και τα στοιχεια που οδηγουν σαυτον! που θα μου παει θα τον βρω! I will bring my needle just in case...
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2009 Εχω ενα πολυμηχανημα ΗΡ, το οποιο ναι μεν λειτουργει κανονικα, αλλα μερικες φορες ...μπερδευεται.Τα μοτερακια κλπ, δουλευουν αψογα, οποτε ισως ειναι χρησιμο για τη δουλεια που το θες.Αν το θες, κανονιζουμε παραλλαβη.Κωστας.
μαρκετος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2009 Κύριε Δημήτρη έχω και εγώ ένα πολυμηχάνημα Epson και έναν εκτυπωτή Lexmark. Δήνω μόνο το ένα απο τα δύο γιατί το ένα το χρειάζομαι όποιο θέλετε πέρνετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα