Peri Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2009 Κανω ερευνα αγορας για να αγορας για το πρωτο μου τηλεσκοπιο και επεσα σε ενα site εταιριας που εδρευει στην αμερικη με τιμες ιδανικες για το budget μου.Το ερωτημα που τειθεται ειναι τι γινεται με τα τελωνια στο ενδιαμεσο, μην πληρωσω και τα διπλασια... Ευχαριστω! Περικλης ΔS>0: A change we can believe in.
astrovox Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2009 Διάβασε αυτό το thread:http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=5482 «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2009 Υπολόγιζε 25% επί της αξίας τηλεσκοπίου+μεταφορικών. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
feynman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2009 Eγω που πηρα ενα μεταχειρισμενο απο optcorp.com πληρωσα στο τελωνιοτο ΦΠΑ 19% + 50 EURO για εκτελωνιση. Το ποσο δηλαδη έτσι εβγαινε .Αυτοι παντως στο τηλεφωνο μου είπανε ότι παει αναλογα το βάρος τι βιβλια είναι τι κατι άλλο.Με την fedex ήρθε.Αν σου ερθει μεσο courier 100% θα πληρωσεις κερατιατικα.Διαφορετικα δεν ξερω αλλα μπορει να τη γλιτώσεις μονο αν έρθει μεσο ταχυδρομιου ( usps) Aλλα τώρα τηλεσκποπιο μεσο απλου ταχυδρομιου χωρις ασφαλιση κτλ δεν ξερω αλλα μου φαινετε παρακινδυνευμενο. Αλλοι παντως το κανουν και φερνουν υπολογιστες κτλ μεσο usps.Aυτα.
feynman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2009 Eγω που πηρα ενα μεταχειρισμενο απο optcorp.com πληρωσα στο τελωνιοτο ΦΠΑ 19% + 50 EURO για εκτελωνιση. Το ποσο δηλαδη έτσι εβγαινε .Αυτοι παντως στο τηλεφωνο μου είπανε ότι παει αναλογα το βάρος τι βιβλια είναι τι κατι άλλο.Με την fedex ήρθε.Αν σου ερθει μεσο courier 100% θα πληρωσεις κερατιατικα.Διαφορετικα δεν ξερω αλλα μπορει να τη γλιτώσεις μονο αν έρθει μεσο ταχυδρομιου ( usps) Aλλα τώρα τηλεσκποπιο μεσο απλου ταχυδρομιου χωρις ασφαλιση κτλ δεν ξερω αλλα μου φαινετε παρακινδυνευμενο. Αλλοι παντως το κανουν και φερνουν υπολογιστες κτλ μεσο usps.Aυτα.
roryt Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2009 Μην μπλεκετε ασχετα, αλλο υπολογιστης αλλο τηλεσκοπιο. Διαβαστε το θεμα που αναφερε ο Αντρεας ποιο πανω για να γλυτωσετε τις κακοτοποιες.
Peri Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2009 Οποτε κατα πασα περιπτωση δεν συμφερει...Εχω κατι θειες στην αμερικη μηπως θα συμφερε να το παρουν εκει και να μου το στειλουν ? ΥΓ Τι μαγαζια με τηλεκοπια σε καλες τιμες υπαρχουν γενικα στην αθηνα γιατι εγω ξερω μονο ενα στον πειραια Περικλης ΔS>0: A change we can believe in.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα