Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Κανω ερευνα αγορας για να αγορας για το πρωτο μου τηλεσκοπιο και επεσα σε ενα site εταιριας που εδρευει στην αμερικη με τιμες ιδανικες για το budget μου.

Το ερωτημα που τειθεται ειναι τι γινεται με τα τελωνια στο ενδιαμεσο, μην πληρωσω και τα διπλασια...

Ευχαριστω!

Περικλης

ΔS>0: A change we can believe in.

Δημοσιεύτηκε

Eγω που πηρα ενα μεταχειρισμενο απο optcorp.com πληρωσα στο τελωνιο

το ΦΠΑ 19% + 50 EURO για εκτελωνιση. Το ποσο δηλαδη έτσι εβγαινε .Αυτοι παντως στο τηλεφωνο μου είπανε ότι παει αναλογα το βάρος τι βιβλια είναι τι κατι άλλο.

Με την fedex ήρθε.

Αν σου ερθει μεσο courier 100% θα πληρωσεις κερατιατικα.Διαφορετικα δεν ξερω αλλα μπορει να τη γλιτώσεις μονο αν έρθει μεσο ταχυδρομιου ( usps)

Aλλα τώρα τηλεσκποπιο μεσο απλου ταχυδρομιου χωρις ασφαλιση κτλ δεν ξερω αλλα μου φαινετε παρακινδυνευμενο. Αλλοι παντως το κανουν και φερνουν υπολογιστες κτλ μεσο usps.

Aυτα.

Δημοσιεύτηκε

Eγω που πηρα ενα μεταχειρισμενο απο optcorp.com πληρωσα στο τελωνιο

το ΦΠΑ 19% + 50 EURO για εκτελωνιση. Το ποσο δηλαδη έτσι εβγαινε .Αυτοι παντως στο τηλεφωνο μου είπανε ότι παει αναλογα το βάρος τι βιβλια είναι τι κατι άλλο.

Με την fedex ήρθε.

Αν σου ερθει μεσο courier 100% θα πληρωσεις κερατιατικα.Διαφορετικα δεν ξερω αλλα μπορει να τη γλιτώσεις μονο αν έρθει μεσο ταχυδρομιου ( usps)

Aλλα τώρα τηλεσκποπιο μεσο απλου ταχυδρομιου χωρις ασφαλιση κτλ δεν ξερω αλλα μου φαινετε παρακινδυνευμενο. Αλλοι παντως το κανουν και φερνουν υπολογιστες κτλ μεσο usps.

Aυτα.

Δημοσιεύτηκε
Μην μπλεκετε ασχετα, αλλο υπολογιστης αλλο τηλεσκοπιο. Διαβαστε το θεμα που αναφερε ο Αντρεας ποιο πανω για να γλυτωσετε τις κακοτοποιες.
Δημοσιεύτηκε

Οποτε κατα πασα περιπτωση δεν συμφερει...

Εχω κατι θειες στην αμερικη μηπως θα συμφερε να το παρουν εκει και να μου το στειλουν ?

ΥΓ Τι μαγαζια με τηλεκοπια σε καλες τιμες υπαρχουν γενικα στην αθηνα γιατι εγω ξερω μονο ενα στον πειραια

Περικλης

ΔS>0: A change we can believe in.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης