Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Πρόσφατα αγόρασα έναν αυτόματο τροχό φίλτρων από τον άγγλο Green Witch. Ο τύπος έκανε ένα μήνα να μου στείλει τον τροχό και, ενώ ειχε υποσχεθεί να με ειδοποιήσει πριν κάνει την χρέωση και την αποστολή, το έκανε νύχτα.

Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα.

Αντιμετώπισα πρόβλημα με το σπείρωμα του τροχού (έχει κατασκευαστικό πρόβλημα και δεν βιδώνει) και ο πωλητής με έχει γειώσει εδώ και μια εβδομάδα σχεδόν (δεν έχει απαντήσει σε κανένα e-mail). Αποτέλεσμα; Ο τροχός κάθεται στο συρτάρι ενώ παρήλθε το 7ήμερο που είχα το δικαίωμα να τον επιστρέψω.

Συμπέρασμα : ΜΑΚΡΥΑ από τον www.green-witch.com [-X [-X

:evil: :evil:

Ηλίας Νταγιόγλου

Μια φωτογραφία = 10^3 λέξεις = 10^6 σκέψεις

Δημοσιεύτηκε

Ηλία σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Έτσι, πρέπει να τα λέμε αυτά τα παρατράγουδα μεταξύ μας ώστε να φυλασσόμαστε και οι υπόλοιποι.

Και να σκεφτείς ότι παλιότερα ήθελα να πάρω κάτι από αυτόν! Ευτυχώς τελικά δεν το έκανα...δεν είναι όλοι οι Άγγλοι έτσι βέβαια...υπάρχουν όμως πάντα και τα λαμόγια!

Πολύ καλό κατάστημα θεωρώ το www.scsastro.co.uk

Πολύ επαγγελματίας αυτός ο τύπος εκεί.

Σου εύχομαι πάντως να βγάλεις άκρη και να ξεμπερδέψεις με την πράσινη μάγισσα! #-o #-o

Τάσος

«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε
Ο τροχός κάθεται στο συρτάρι ενώ παρήλθε το 7ήμερο που είχα το δικαίωμα να τον επιστρέψω.

Μην μασας! Τι παει να πει 7ημερο, αφου δεν απανταει στα μηνηματα σου? Συνεχισε να τον ψαχνεις οποσδηποτε. Μην τον αφησεις.

Δημοσιεύτηκε

Και εγω περιμενω 1 1/2 μηνα απανντηση απο αυτους σχετικα με εναν ΟΤΑ που θελω ...αλλα ευτηχως υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες και αμεση εξυπηρετηση και ειναι και πατριωτης ο peter karboulonis...και εχει και αμεσες απαντησεις για ολα τα θεματαhttp://www.opticstar.com/Run/Root/Root-Home.asp

ΥΓ1Το μονο προβλημα ειναι οτι ειναι manchester εκει με τον αντυπαθητικο τον Fergiuson.

ΥΓ2Σαν ερασιτεχνικη κοινοτητα δεν μπορουμε να κανουμε κατι μαζικα για τον τυπο.

ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!](*,)

«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν. :-$

Δημοσιεύτηκε
Τι θα πει εφταήμερο? Γύρισε τον ουρανό ανάποδα! Μην τον αφήσεις σε ησυχία.. Ρώτησε στον συνήγορο του πολίτη για αρχή και κάνε αναφορά σε όλα τα φόρα του εξωτερικού που μπαίνεις και κυρίως στο cloudynights.

Aut dosce, aut disce, aut discede

(Ή δίδαξε, ή μάθε, ή φύγε...)

Δημοσιεύτηκε

Μετά από το τελευταίο αγανακτησμένο μήνυμα μου και το παράλληλο παράπονο στην StarlightXpress, πήρα σήμερα το μεσημέρι μια απάντηση.

Μου είπε πως έφυγε εκτός εκείνη την ημέρα, γύρισε σήμερα, ζητά συγνώμμη για την καθυστέρηση ενώ είχε ήδη επικοινωνήσει με την εταιρεία και περίμενε τη δική τους απάντηση.

Θέλω να τον πιστέψω αλλά είμαι επιφυλακτικός.. Θα δείξει από Δευτέρα που ελπίζω να έχω νεότερα.

Θα σας ενημερώσω σχετικά.

Ηλίας Νταγιόγλου

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

τελικα τι εγινε με το θεμα που ειχε προκυψει?? ολα καλα??

μηπως ηρθε ο καιρος να αλλαχτει το θεμα της δημοσιευσης, αν ολα ειναι μια χαρα??

Δημοσιεύτηκε

Λάζαρε, το θέμα δεν έχει λυθεί ακόμη, ο τροχός κάθεται γιατί περιμένω έναν καινούριο αντάπτορα που μου υποσχέθηκε ο πωλητής από το κατάστημα.

Αν και δεν τον έχω ακόμη στα χέρια μου, ο πωλητής με έχει ενημερώσει ανά 10 μέρες περίπου για την πορεία της κατασκευής (η SX βγάζει μια καινούρια παρτίδα σπειρωμάτων) και μου είπε πως το αργότερο μέσα στην νέα εβδομάδα θα τον λάβω.

Μόλις γίνει αυτό και λήξει το θέμα θα κάνω ανάλογη ενημέρωση.

Ηλίας Νταγιόγλου

Δημοσιεύτηκε
τελικα τι εγινε με το θεμα που ειχε προκυψει?? ολα καλα??

μηπως ηρθε ο καιρος να αλλαχτει το θεμα της δημοσιευσης, αν ολα ειναι μια χαρα??

Θα μου επιτρέψετε να πώ ότι ανεξαρτήτως λύσεως του προβλήματος, το θέμα ΔΕΝ πρέπει να αλλάξει καθώς η συμπεριφορά της εν λόγω εταιρίας ήταν απαράδεκτη, στο εικοσαήμερο που μεσολάβησε απο την αρχική δημοσίευση μέχρι τώρα. Η καλή εταιρία κρίνεται απο την ανταπόκρισή της στο πρόβλημα του πελάτη της και η Green Τάδε απέτυχε.

Αποψή μου βέβαια

Φιλικά

Δημήτρης

Δημήτρης
  • 3 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Μετά από 15.000 και μία ημέρες παρέλαβα τελικά τον σωστό αντάπτορα στα μέσα Ιανουαρίου (αφού πέρασε από σαράντα κύματα και κακοκαιρίες της αγγλίας για να καταφέρει να φθάσει).

Το σπείρωμα βιδώνει θαυμάσια στην κάμερα (και όλα τα υπόλοιπα Μ42 σπειρώματα πουτ έχω) και πλέον το θέμα έχει λυθεί.

Όλο αυτό το διάστημα είχα τακτική ενημέρωση από τον πωλητή, είχα όμως και απανωτές αναβολές της αποστολής του οι οποίες σύμφωνα με όσα μου είπε ήταν από καθυστερήσεις της SX η οποία έβγαλε νέα σειρά ανταπτόρων (μήπως τελικά δεν είχα μόνο εγώ το πρόβλημα..).

Ο τροχός αγοράστηκε τέλος Σεπτέμβρη και βιδώθηκε πρώτη φορά στην κάμερα στα μέσα Ιανουαρίου...

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ηλίας Νταγιόγλου

Δημοσιεύτηκε
αγόρασα και εγώ έναν barlow από το site την Κυριακή! Σε mail που το έστειλα την Δευτέρα μου απάντησε μέσα σε 5 λεπτά και μου είπε πως όλα είναι εντάξει και θα τον λάβω στο τέλος της βδομάδας ή αρχή της άλλης. Αν συμβεί το οτιδήποτε θα σας ενημερώσω!
Δημοσιεύτηκε
Από τη συγκεκριμένη εταιρεία είχα αγοράσει εξοπλισμό όσο ήμουν στην Αγγλία και δεν είχα κάποιο παράπονο, βέβαια η αποστολή γινόταν μέσα στη χώρα και είχα τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους για τα σχετικά. Πάντως το θέμα με την κακή εξυπηρέτηση σε άλλα μέλη του φόρουμ ισχύει, αν και δεν είχα ακούσει κάποιο παράπονο από αλλού.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης