mcstar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2009 γεια σας παιδια, θα ηθελα να ρωτησω τι γινεται με τις αγορες απο αγγλιααπο αμερικη ξερω τα των τελωνιων κτλ. αλλα απο αγγλια, τι γινεται , περνανε τελωνιο τα πραγματα, ή ειναι οπως απο αμερικη, δηλαδη μπορει ναι μπορει και οχι αμα εισαι τυχερος ευχαριστω
Βοώτης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2009 Τι θέλεις να πάρεις;Εγώ, προσωπικά, έχω πάρει κάποια πράγματα από Γερμανία και Αμερική και ουδέποτε είχα το παραμικρό πρόβλημα. Απλώς πλήρωσα τα μεταφορικά μαζί με την παραγγελία και τα δέματα ήρθαν ακριβώς σπίτι μου.
roryt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2009 Η μεταφορα αγαθων, υπηρεσιων και χρηματων μεσα στην Ευρωπαϊκή Ενωση ειναι ελευθερη , δεν υπαρχει θεμα τελωνειου.
koulosb Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2009 Δε περνανε απο τελωνειο οταν ερχονται απο αγγλια.Ολος ο εξοπλισμος μου εχει αγοραστει απο αγγλια και δεν ειχα κανενα προβλημα. ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
mcstar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2009 Δε περνανε απο τελωνειο οταν ερχονται απο αγγλια. ανεξαρτητως τιμης? και κατι ακομα ξερετε αν γινετε αν αγορασω κατι, να πληρωσω με αντικαταβολη ή με καποιο αλλο τροπο εκτος απο πιστωτικη καρτα??ή εξαρτατε απο το μαγαζι?
koulosb Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2009 Στο θεμα πληρωμης ειναι καθαρα η πολιτικη καθε μαγαζιου. Οσο και να στοιχιζουν θα πληρωσεις μονο μεταφορικα. ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
Laskos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2009 Καλα mcstar... νομιζεις οτι ειναι δυνατον να πληρωσεις με αντικαταβολη για αγορα απο Αγγλια??Το πολυ, με μεταφορα σε τραπεζικο λογαριασμο...Η αν δεν μπορεις να βγαλεις πιστωτικη visa, μπορεις πολυ ευκολα να βγαλεις προπληρωμενη visa, οπως ακριβως εχω και εγω.Πανε ρωτα για προπληρωμενη visa σε μια τραπεζα πχ eurobank και θα σου δωσουν. Υστερα την φορτιζεις με τα λεφτα που θελεις και αγοραζεις.
dimkasta Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2009 To http://www.teleskop-express.de υποστηρίζει αποστολή με cash on delivery με επιπλέον χρέωση 16 ευρό όμως Simple Photography
mcstar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2009 Καλα mcstar... νομιζεις οτι ειναι δυνατον να πληρωσεις με αντικαταβολη για αγορα απο Αγγλια??Το πολυ, με μεταφορα σε τραπεζικο λογαριασμο...Η αν δεν μπορεις να βγαλεις πιστωτικη visa, μπορεις πολυ ευκολα να βγαλεις προπληρωμενη visa, οπως ακριβως εχω και εγω.Πανε ρωτα για προπληρωμενη visa σε μια τραπεζα πχ eurobank και θα σου δωσουν. Υστερα την φορτιζεις με τα λεφτα που θελεις και αγοραζεις. θελω να ρωτησω κατι για την προπληρωμενη......οταν τελειωσουν τα χρηματα που εχει μεσα, πας και βγαζεις αλλη ,ή μπορεις να την ξαναγεμισεις???? και κατι αλλο. εξω τις προπληρωμενες τις αναγνωριζουν παντου σαν visa ή μπορει καποιος να μην την δεχτει???
Laskos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2009 1. οταν τελειωνουν τα χρηματα, φυσικα και την ξαναγεμιζεις.2. περναει σαν κανονικη visa. καλυτερα να το πουμε, ειναι κανονικη visa.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα