Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2010 Φυσικά και δεν γίνονται κατανοητοί, αφού συνήθως και σύμφωνα με το αγγλικό ρητό "seeing is believing" (δεν βρίσκω το αντίστοιχο στα Ελληνικά). Το σύνολο quaternionen (R^υ) όμως, αφορά την τέταρτη ή περισσότερες διαστάσεις και συμπεριλαμβάνει τους φανταστικούς. Οπότε, εφόσον επαγωγικά CεR^υ, τότε αφού ο κόσμος μας έχει 4 διαστάσεις, σίγουρα θα είναι υποστατοί στο χωροχρονικό συνεχές των 4ων διαστάσεων. Βέβαια, όλα αυτά είναι θεωρητικά μαθηματικά και μία απλή υπόθεση δεν αρκεί για να καταρρίψει τις αμφιβολίες. Πρέπει να εμπεριστατωθεί πειραματικά η 4η διάσταση ώστε να μπορέσουν να ισχύσουν τέτοιου είδους εικασίες. Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
xaralam Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2010 Χμ... αυτό ακριβώς δεν αναφέρω στο πόστ μου; Στον κόσμο δεν υπάρχει μόνο ότι μπορούμε να δούμε !!!! ==> Είναι δυνατόν να κάνουν λάθος;Πρακτικά το i εννοείται πως δεν υπάρχει Η δομή των φανταστικών έχει αναλυθεί αρκεταααααα!! ===> Οι αριθμοί όμως, και ειδικά οι φανταστικοί και συγκεκριμένα ολόκληρη η δομή τους αναλύεται και ερευνάται εδώ και πολλά χρόνια. Οπότε, εφόσον επαγωγικά CεR^υΗ ερώτηση δεν αποτελει καταφαση -----> Είναι δυνατόν να κάνουν λάθος;Πρακτικά το i εννοείται πως δεν υπάρχειΑρα όχι δεν το αναφερεις στο post σου !!! Οι αριθμοί όμως, και ειδικά οι φανταστικοί και συγκεκριμένα ολόκληρη η δομή τους αναλύεται και ερευνάται εδώ και πολλά χρόνια !! Μαλλον θα σκισω τα πτυχια μου !!!! Οι μιγαδικοί αριθμοί είναι δομημενοι πλήρως το δε συνολο τους είναι ισοδύναμο με το R^2 με ότι αυτό συνεπάγεται !!! Αυτό που εξελίσεται είναι ο τομέας της μιγαδικής ανάλυσης το οποίο δεν μπορώ να σου πώ με απλα λόγια !!! Οι φανταστικοί αριθμοί είναι μιγαδικοί αριθμοί αποτελούν δηλαδή υποσύνολο των μιγαδικών αριθμών είναι πάρα πολύ απλοί αριθμοί και η δομή τους είναι καθορισμένη πλήρως καθώς οι εικόνες τους ταυτίζονται με τον άξονα y΄y . Φανταστικός αριθμός είναι απλα ενας αριθμός της μορφής α i με α --> Πραγματικό και ι το γνωστό i . Πχ 3 i Και κάτι άλλο το C δεν είναι οι φανταστικοί αλλά οι μιγαδικοί και το C δεν ανήκει στο R^u είναι ισοδύναμο με το υποσύνολο του R^u το R^2 άλλο ισοδύναμο άλλο ισο !!!
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2010 Χμ... αυτό ακριβώς δεν αναφέρω στο πόστ μου; Στον κόσμο δεν υπάρχει μόνο ότι μπορούμε να δούμε !!!! ==> Είναι δυνατόν να κάνουν λάθος;Πρακτικά το i εννοείται πως δεν υπάρχει Η δομή των φανταστικών έχει αναλυθεί αρκεταααααα!! ===> Οι αριθμοί όμως, και ειδικά οι φανταστικοί και συγκεκριμένα ολόκληρη η δομή τους αναλύεται και ερευνάται εδώ και πολλά χρόνια. Οπότε, εφόσον επαγωγικά CεR^υΗ ερώτηση δεν αποτελει καταφαση -----> Είναι δυνατόν να κάνουν λάθος;Πρακτικά το i εννοείται πως δεν υπάρχειΑρα όχι δεν το αναφερεις στο post σου !!! Οι αριθμοί όμως, και ειδικά οι φανταστικοί και συγκεκριμένα ολόκληρη η δομή τους αναλύεται και ερευνάται εδώ και πολλά χρόνια !! Μαλλον θα σκισω τα πτυχια μου !!!! Οι μιγαδικοί αριθμοί είναι δομημενοι πλήρως το δε συνολο τους είναι ισοδύναμο με το R^2 με ότι αυτό συνεπάγεται !!! Αυτό που εξελίσεται είναι ο τομέας της μιγαδικής ανάλυσης το οποίο δεν μπορώ να σου πώ με απλα λόγια !!! Οι φανταστικοί αριθμοί είναι μιγαδικοί αριθμοί αποτελούν δηλαδή υποσύνολο των μιγαδικών αριθμών είναι πάρα πολύ απλοί αριθμοί και η δομή τους είναι καθορισμένη πλήρως καθώς οι εικόνες τους ταυτίζονται με τον άξονα y΄y . Φανταστικός αριθμός είναι απλα ενας αριθμός της μορφής α i με α --> Πραγματικό και ι το γνωστό i . Πχ 3 i Και κάτι άλλο το C δεν είναι οι φανταστικοί αλλά οι μιγαδικοί και το C δεν ανήκει στο R^u είναι ισοδύναμο με το υποσύνολο του R^u το R^2 άλλο ισοδύναμο άλλο ισο !!! Χμ... μάλλον μπερδεύτηκα! Βασικά δεν κατάλαβα αυτό:Η ερώτηση δεν αποτελει καταφαση -----> Είναι δυνατόν να κάνουν λάθος;Πρακτικά το i εννοείται πως δεν υπάρχειΑρα όχι δεν το αναφερεις στο post σου !!! Τι δεν αναφέρω στο ποστ μου; Το ότι δεν είναι δυνατόν να κάνουν λάθος; Ή το ότι το i εννοείται πώς πρακτικά δεν υπάρχει; Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
xaralam Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2010 Γράψαμε 1 ) Είναι δυνατόν να κάνουν λάθος;Πρακτικά το i εννοείται πως δεν υπάρχει 2) Στον κόσμο δεν υπάρχει μόνο ότι μπορούμε να δούμε 3) Χμ... αυτό ακριβώς δεν αναφέρω στο πόστ μου; 4)Αρα όχι δεν το αναφερεις στο post σου !!!
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2010 Οκ, αυτό ήταν ό,τι έπρεπε Ναι, μίλησα όμως για πρακτική υπόσταση.Πρακτικά νομίζω πως συμφωνείτε ότι δεν υπάρχει.Θεωρητικά σίγουρα υπάρχει.Άρα υπάρχει. Είτε πρακτικά είτε θεωρητικά, με έναν από τους 2 τρόπους υπάρχει.Δεν το αμφισβητώ. Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα