Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Βοηθατε γιατι δεν το βρισκω. Εχ κατι τετοιο (οχι ακριβως το ιδιο, αλλα ιδια σχεδιαση) αλλα δεν μπορω να βρω που στο καλο παει η μπαταρια να την αλλαξω :oops: Βοηθατε γιατι αποψε βλεπω να ανοιγει ο καιρος και το χρρειαζομαστε !!!!
Δημοσιεύτηκε

βρισκεται στον περιστρεφομενο δισκο ελεγχου της εντασης του φωτως.

Απο πανω εχει ενα καπακι με εγκοπη(ενα κερμα κανει τη δουλεια μια χαρα).

Συγκρατεις την περιφερεια με το ενα χερι, και ξεβιδωνεις με το αλλο.

Δημοσιεύτηκε

Γιάννη, αν ο διακόπτης του είναι σαν αυτόν, τότε το επάνω μέρος του που έχει και τη σχισμή είναι βιδωτό και από κάτω είναι η μπαταρία.

Πάρε ένα νόμισμα του ενός ευρώ, κράτα σταθερά τη στεφάνη με τους αριθμούς, ει δυνατόν από την κάτω μεριά και ξεβίδωσε το. Δεν είναι πολύ εύκολο, και μετά θέλει προσοχή στο βίδωμα γιατί έχει ψιλό σπείρωμα

Δημήτρης

Δημήτρης
Δημοσιεύτηκε

Ναι εκει ειναι οπως λενε οι απο πανω...!!!

Ρε παιδια εγω εχω αλλο προβλημα με το συγκεκριμενο rdf.

Εκει που κανεις τις ρυθμισεις ευθυγραμισης θελω να παει λιγο πιο πανω η κουκιδα αλλα μου δειχνει οτι εχει τερματησει ο επιλογεας που την κινει.

Ολο σημαδευω λιγο πιο κατω για να βρω στο περιπου το αντικειμενο που ψαχνω.

Το εχει ψαξει κανεις? .....γινετε τιποτα?

''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
Δημοσιεύτηκε
Λογικά δεν έχει μπει καλά η βάση αλλά έχει μια μικρή κλίση ως προς τον σωλήνα οπότε η δυνατότητα ευθυγράμμισης τερματίζει χωρίς να μπορεί να αντισταθμίσει την κλίση.
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε

Την εχω βγαλει και την εχω ξαναβαλει τη βαση και αναποδα και τιποτα....

Δε ξερω....

''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
Δημοσιεύτηκε

ευχαριστω φιλοι μου, οντως εκει ητανε, αν και εμενα δεν εχει εγκοπη για νομισμα. Με την υποδειξη οτι πρεπει να ειναι εκει, το ξανακοιταξα, και καταλαβα πως στο καλο επρεπε να πιασω το καπακι για να ξεβιδωθει

Βαγγελη, εχω παρομοιο προβλημα με το WO. Απλα κανεις πατεντες με επιπροσθετα κατω απο την βαση για να της δωσεις σωστη κληση σε σχεση με την ΟΤΑ

Καθαρους ουρανους για αποψε και τις υπολοιπες μερες !!!

Δημοσιεύτηκε

Θες να ανεβασεις καμια φωτο απο την πατεντα......

Βαζεις κατι στη βαση που καθεται στο τηλεσκοπιο ή κατι πανω στο rdf?

Δημοσιεύτηκε
Ισως το απογευματακι, αλλα δεν ειναι και καμια σοβαρη πατεντα !!! Χαρτονακι κατω απο την βαση που βιδωνει στην ΟΤΑ για να ερθει στην ευθεια. Αν βαλεις κατω απο τον RDF μετα δεν πιανει καλα και κουνιεται.
Δημοσιεύτηκε

Οκ θα το δοκιμασω αν και δε θυμαμαι αν εχει αερα απο κατω για να μπει χαρτονακι.

Ευχαριστω.

Δημοσιεύτηκε

Επειδη στο παρελθον ειχα και εγω μια σχετικη "γκρινια" με εναν τετοιο ερευνητη, κατασκευασα μια βαση η οποια προσαρμοζεται ευκολα συμφωνα με τις ιδιαιτεροτητες καθε σωληνα, χωρις να καταστραφει.

(δεν ειναι τιποτα δυσκολο).

Η λυση με τα χαρτονακια/αποστατες δεν ειναι πρακτικη κατα τη γνωμη μου, δεδομενου οτι καθε φορα που ο ερευνητης τοποθετειται, απαιτειται και νεα μικρορυθμιση.... :?

Βαγγελη, αν σε ενδιαφερει δεν υπαρχει προβλημα να ανεβασω καμια φωτο, και συνοπτικη περιγραφη.

Δημοσιεύτηκε

Kostaki.....θυμαμαι οτι ειχες ανεβασει μια φωτο σε ενα αλλο θεμα για βαση σε rdf.

Ειχα προσπαθησει να φτιαξω μια ιδια βαση με τη δικια σου απο αλουμινιο αλλα επειδη δεν ειμαι και μαστορας δεν ειχα καλα αποτελεσμτα, οποτε παρηγγειλα μια βαση για το τηλεσκοπιο μου, ομως και με την εργοστασιακη βαση εχω το παραπανω προβλημα στο rdf.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης