Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Πρόφατα βρήκα ένα τεύχος συλλεκτική έκδοση από το Sky At Night με 3D αφιέρωμα.

http://www.skyatnightmagazine.com/space3d.asp

Το παράγγειλα μέσω του link που παραθέτει και έφτασε μέσα σε 6 μέρες από την ημερομηνία παραγγελίας του.

Όσοι είναι φίλοι του 3D σίγουρα θα το απολαύσουν.

Καλύπτει περισσότερο φωτό απο τις επιφάνειες του φεγγαριού και του Άρη που στην κυριολεξία πετάγονται έξω από την σελίδα , όταν τις δούμε μέσα παο τα γυαλιά.

Έχει και μερικές φωτό από νεφελώματα και Γαλαξίες που χρειάζεται όμως αρκετή συγκέντρωση για 3D αποτέλεσμα.

dsc5613.th.jpg

dsc5604.th.jpg

dsc5607.th.jpg

dsc5610c.th.jpg

dsc5609.th.jpg

dsc5612.th.jpg

Άν κάποιος δοκίμασε φωτό το ίδιου αντικειμένου με binowier , η τοποθετόντας κάμερα σε βραχίονα alt/az σε ανάλογες δεξί-αριστερά θέσεις (και τηλεφακό) επιτυχείς ληψεις για 3D αποτέλεσμα (με την σχετικη ηλεκτρονική επεξεργασία φυσικά.)

Υπάρχει και κάμερα stereo - 3D στην αγορά, απλά σαν ψηφιακή ,είναι φορητή.Ισως αξίζει τον κόπο.

Δημοσιεύτηκε

Ωραιος καλα εκανες φιλε μου ειμαι και εγω πωρωμενος με stereoscopic 3d.

Η ιδεα του να φωτογραφιζω και να μετατρεπω σε 3d τις φωτο μου μου ηρθε πριν 1,5 χρονο.Εκατσα ασχοληθηκα και εμαθα πως να το κανω με το Photoshop.Για καθημερινες φωτο δεν χρειαζεται καποια ειδικη καμερα ακομη και με κινητο γινεται και καποια στιγμη θα φτιαξω και σχετικο οδηγο και για απλες φωτο αλλα και για αστροφωτογραφιες.Η τεχνικη του να κανεις ομως μια 2d σε 3d (αστροφωτογραφιες) απαιτει πιο φασαρια αλλα βγαινει τρομερο αποτελεσμα.Ενα ακομη παραδειγμα ειναι ο astroanarchy αφου σου αρεσoυν οι stereoscopic 3d ριξε μια ματια στο site του http://astroanarchy.zenfolio.com/p532254131/h26950a0d#h15df5a56 οπως επισης και στο δικο μου site που αναγραφετε στην υπογραφη μου απο κατω

:cheesy:

Δημοσιεύτηκε
Ωραιος καλα εκανες φιλε μου ειμαι και εγω πωρωμενος με stereoscopic 3d.

Η ιδεα του να φωτογραφιζω και να μετατρεπω σε 3d τις φωτο μου μου ηρθε πριν 1,5 χρονο.Εκατσα ασχοληθηκα και εμαθα πως να το κανω με το Photoshop.Για καθημερινες φωτο δεν χρειαζεται καποια ειδικη καμερα ακομη και με κινητο γινεται και καποια στιγμη θα φτιαξω και σχετικο οδηγο και για απλες φωτο αλλα και για αστροφωτογραφιες.Η τεχνικη του να κανεις ομως μια 2d σε 3d (αστροφωτογραφιες) απαιτει πιο φασαρια αλλα βγαινει τρομερο αποτελεσμα.Ενα ακομη παραδειγμα ειναι ο astroanarchy αφου σου αρεσoυν οι stereoscopic 3d ριξε μια ματια στο site του http://astroanarchy.zenfolio.com/p532254131/h26950a0d#h15df5a56 οπως επισης και στο δικο μου site που αναγραφετε στην υπογραφη μου απο κατω

:cheesy:

Πολύ ενδιαφέρον αυτά που λές

Παλιά είχα ασχοληθεί μετατοπίζοντας τα κανάλια RGB στο photoshop έχοντας ένα υποτυπώδες 3D αποτέλεσμα.Μετά διάβασα ότι πρέπει να συμμετέχουν 2 φωτό για το κολπάκι αυτό ,μια από το αριστερό μέρος και μια από το δεξί , έτσι όπως βλέπουμε. Εσύ έτσι το κάνεις για απλές φωτό ,με το κινητό για παράδειγμα ? Χρειάζονται μία , ή δύο φωτό για αυτό το κόλπο. ?

Αυτές οι φωτό στην σελίδα που μου είπες είναι μεταροπή από μια φωτό 2D σε 3D η από δύο ? Πολύ επιτυχημένες είναι τελικά.

Κάπου έχω και ένα stereoscopic player που μετατρέπει βίντεο σι διάφορες μορφές 3D αλλα με τα απλά δίχρωμα γυαλιά δεν φαίνεται να δουλεύει.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης