zeg Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2009 Tou κουτιου το παρελαβα απο το www.astroshop.de μωλις σημερα ΑΝ και θα ηθελα πολυ να το κρατεισω ο λογος που το πουλαω δεν ειναι παρα αλλος οτι στα locations για τις συντεταγμενες εχει μονο Αθηνα και εγωειμαι θεσσαλονικη.. και δε θα ειναι ακριβης στον στοχο του πιστευω.Μου κοστισε 79 + 28.90 τα μεταφορικα το δινω 90 Εειναι σε πολυ προσεγμενη συσκευασια και ετοιμο να σταλει.Αν δε πουληθει θα αναγαστω σε 4 μερες να το στειλω πισω.http://www.astroshop.eu/personal-planetaria/meade-hand-planetarium-mysky-plus--english-version-/p,14874
ourania Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2009 Καλά, δεν μπορείς να βάλεις δικές σου συντεταγμένες με κάποιο τρόπο ή να του πεις εσύ ποιο αντικείμενο βλέπεις και ποιά ημερομηνία για ένα ή δυο αντικείμενα και μετά να τα βρει τα υπόλοοιπα μόνο του;
zeg Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2009 δυστυχως ουρανια εχει επιλογη χωρων και πολεων και υστερα προσθετεις ημερομηνια και ωρα..
ourania Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2009 χαζό ακούγεταικαλές πωλήσεις τότε
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2009 Όπως ξέρεις ενδιαφέρομαι. Αλλά θυμάσαι πως είχα κάποια ανησυχία για την ποιότητα κατασκευής και την λειτουργικότητα. Οπότε θέλω να μου πείς δυο κουβέντες γι' αυτό και πως μπορείς να το στείλεις (με πμ αν το προτιμάς). Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
zeg Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2009 καλησπερα κωστα,με το που το εβγαλα απο το κουτι σημερα μου αφησε αρκετα καλες εντιπωσεις μπορω να πωεργονομικος σχεδιασμος και με καλο υλικο κατασκευης.βεβαια τα λεντακια στου στοχαστρου ειναι εκτεθημενασε περιπτωση πτωσης οπως και τα κουμπακια του θα μπορουσαν να ειναι ποιο καλλα εφαρμοσμενα..οταν το αναψα η οθονη με εξεπλιξε που παρα το μικρο της μεγεθος ανταποκρινετε πολυ καλλα εχοντας καθαρη εικονα και εντονα χρωματα.οπως και το menu του ειναι αρκετα ευχριστω και αμεσα ανοιγεις την ενοτητα που θελεις.ευκολονοητος ο χαρτης και ανταποκρινετε αμεσα με καθε κινηση του χεριου..οσο για το ποσο αξιοπιστο ειναι δεν ειχα ακομα την δυνατοτητα να το εξακριβωσω. αν και το βρισκω μεγαλη αδικια να μην περιελαμβανει και αλλες πολης απο ελλαδα στο demostration mode ..
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2009 Ενδιαφέρομαι να παρω καποια αστρονομικα πραγματα απο το Astroshop και θελω την βοήθειά σου .zeg.Μπορεις να μου στήλεις ένα πμ και να μου πεις πως θα την κανω.Ευχαρηστώ
zeg Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2009 καλησπερα φιλε χρηστο..ειναι πολυ απλη διαδικασια απλα κανεις ενα login in πρωτα συνμπληρονωντας τα στοιχεια σουτο επομενο βημα ειναι να επιλεξεις το καλουδι που αγαπαςμετα καπακι σου βγαζει τουσ τροπους αποστολης εχοντας αναλυτικα και τις τιμες τους.αν επιλεξης dhl που ειναι και το ποιο οικονομικο θα σου ερθει σε 2 βδομαδες με το ταχυδρομειο ειδοποιητήριο να παρεις το δεμα σου.αλλιως για ποιο γρηγορα διαλεγεις ups courierυστερα διαλεγεις τον τροπο πληρωμηςστην περιπτωση μου τους εκανα μεταφορα του ποσου στον λογαριασμο της τραπεζας που συνεργαζονται μεσω web banking aliws πας το πρωι στην τραπεζα και τα βαζεις στο λογαριασμο τους ¨)σου στελνουν ενα εμαιλ επιβεβαιωσεις οταν λαβουν τα χρηματα και γινετε η αποστολη..ηιταν αρκετα εξυπηρετικη μπορω να πω αν και εκανα λαθος επιλογη αγορας σε οτι αλλη απορια μην δυστασεις να με ρωτησεις..
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2009 Χρήστο για σου. Και εγώ έχω παραγγείλει και πλήρωσα με κάρτα. Όλα πήγαν ρολόι.Έχουν σχεδόν τα πάντα. Μέχρι δοπτρικό 21'':APM Apochromatic refractor AP 530/6500 CNC II OTA 825.000 Ευρώ!!! Πρόσεξε μην παρασυρθείς...Zeg έχεις πμ. Η λάθος επιλογή σου ελπίζω να βγει σωστή σε μένα. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
zeg Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 πουληθηκεκαλοριζικο φιλε κωστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα