Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Tou κουτιου το παρελαβα απο το www.astroshop.de μωλις σημερα

ΑΝ και θα ηθελα πολυ να το κρατεισω ο λογος που το πουλαω δεν ειναι παρα αλλος οτι στα locations για τις συντεταγμενες εχει μονο Αθηνα και εγω

ειμαι θεσσαλονικη.. :? :? :? και δε θα ειναι ακριβης στον στοχο του πιστευω.

Μου κοστισε 79 + 28.90 τα μεταφορικα το δινω 90 Ε

ειναι σε πολυ προσεγμενη συσκευασια και ετοιμο να σταλει.

Αν δε πουληθει θα αναγαστω σε 4 μερες να το στειλω πισω.

http://www.astroshop.eu/personal-planetaria/meade-hand-planetarium-mysky-plus--english-version-/p,14874

Δημοσιεύτηκε
Καλά, δεν μπορείς να βάλεις δικές σου συντεταγμένες με κάποιο τρόπο ή να του πεις εσύ ποιο αντικείμενο βλέπεις και ποιά ημερομηνία για ένα ή δυο αντικείμενα και μετά να τα βρει τα υπόλοοιπα μόνο του;
Δημοσιεύτηκε
Όπως ξέρεις ενδιαφέρομαι. Αλλά θυμάσαι πως είχα κάποια ανησυχία για την ποιότητα κατασκευής και την λειτουργικότητα. Οπότε θέλω να μου πείς δυο κουβέντες γι' αυτό και πως μπορείς να το στείλεις (με πμ αν το προτιμάς).

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα κωστα,με το που το εβγαλα απο το κουτι σημερα μου αφησε αρκετα καλες εντιπωσεις μπορω να πω

εργονομικος σχεδιασμος και με καλο υλικο κατασκευης.βεβαια τα λεντακια στου στοχαστρου ειναι εκτεθημενα

σε περιπτωση πτωσης οπως και τα κουμπακια του θα μπορουσαν να ειναι ποιο καλλα εφαρμοσμενα..οταν το αναψα η οθονη με εξεπλιξε που παρα το μικρο της μεγεθος ανταποκρινετε πολυ καλλα εχοντας καθαρη εικονα και εντονα χρωματα.οπως και το menu του ειναι αρκετα ευχριστω και αμεσα ανοιγεις την ενοτητα που θελεις.ευκολονοητος ο χαρτης και ανταποκρινετε αμεσα με καθε κινηση του χεριου..οσο για το ποσο αξιοπιστο ειναι δεν ειχα ακομα την δυνατοτητα να το εξακριβωσω. αν και το βρισκω μεγαλη αδικια να μην περιελαμβανει και αλλες πολης απο ελλαδα στο demostration mode ..

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα φιλε χρηστο..

ειναι πολυ απλη διαδικασια απλα κανεις ενα login in πρωτα συνμπληρονωντας τα στοιχεια σου

το επομενο βημα ειναι να επιλεξεις το καλουδι που αγαπας

μετα καπακι σου βγαζει τουσ τροπους αποστολης εχοντας αναλυτικα και τις τιμες τους.αν επιλεξης dhl που ειναι και το ποιο οικονομικο θα σου ερθει σε 2 βδομαδες με το ταχυδρομειο ειδοποιητήριο να παρεις το δεμα σου.αλλιως για ποιο γρηγορα διαλεγεις ups courier

υστερα διαλεγεις τον τροπο πληρωμης

στην περιπτωση μου τους εκανα μεταφορα του ποσου στον λογαριασμο της τραπεζας που συνεργαζονται μεσω web banking aliws πας το πρωι στην τραπεζα και τα βαζεις στο λογαριασμο τους ¨)

σου στελνουν ενα εμαιλ επιβεβαιωσεις οταν λαβουν τα χρηματα και γινετε η αποστολη..

ηιταν αρκετα εξυπηρετικη μπορω να πω αν και εκανα λαθος επιλογη αγορας :? :?

σε οτι αλλη απορια μην δυστασεις να με ρωτησεις..

Δημοσιεύτηκε

Χρήστο για σου. Και εγώ έχω παραγγείλει και πλήρωσα με κάρτα. Όλα πήγαν ρολόι.

Έχουν σχεδόν τα πάντα. Μέχρι δοπτρικό 21'':

APM Apochromatic refractor AP 530/6500 CNC II OTA 825.000 Ευρώ!!! :shock:

Πρόσεξε μην παρασυρθείς...

Zeg έχεις πμ. Η λάθος επιλογή σου ελπίζω να βγει σωστή σε μένα.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης