PantelisOeO Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2009 Γεια σε ολους,το stellarium μου διχνει οτι σημερα απο περιπου 11:50 και μετα κομιτες να πεφτουν εφοσον εχω βαλει να διχνει ολα τα πευταστερια...και δειχνει πολλους...εχετε ακουσει τιποτα παρομοιο;μποριτε να κοιταξετε και το δικο σας stellarium;
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2009 Γεια σε ολους,το stellarium μου διχνει οτι σημερα απο περιπου 11:50 και μετα κομιτες να πεφτουν εφοσον εχω βαλει να διχνει ολα τα πευταστερια...και δειχνει πολλους...εχετε ακουσει τιποτα παρομοιο;μποριτε να κοιταξετε και το δικο σας stellarium; Μάλλον εννοείς τους διάττοντες Αρκτίδες:http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=11207 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
PantelisOeO Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2009 με μπερδεβει πολυ αυτο που μου εστιλες μπορει να ενοο και αυτο...αμα εχεις το stellarium "τσεκαρε" το και πες μου...αν και εχει συννεφα δεν πιστεβω πως θα μπορεσω να το δω...
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2009 με μπερδεβει πολυ αυτο που μου εστιλες μπορει να ενοο και αυτο...αμα εχεις το stellarium "τσεκαρε" το και πες μου...αν και εχει συννεφα δεν πιστεβω πως θα μπορεσω να το δω...Sorry, έπεσα για ύπνο. Οι Αρκτίδες θα ήταν, είναι οι ημέρες τους. Τουλάχιστον εσύ τις είδες, έστω ηλεκτρονικές... Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα