Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

αργησε λιγο βεβαια, αλλα συγχωρεμενος!!

Εκτος απο τα επιπλεον συννεφα, μου εφερε και ενα τηλεσκοπιο μαζι με δαχτυλιδια (αντι να τα φερει στην κοπελια μου, που τοοοοσο πολυ τα περιμενει!!χιχι) και ενα focal reducer!!!

ενα TAKAHASHI FSQ 106ED

Η ποιοτητα κατασκευης ειναι απιστευτη, το φινιρισμα και τα υλικα ειναι απιθανα! Να φανταστειτε οτι τα καπακια του τηλεσκοπιου και του μειωτη ειναι αλουμινενια και οχι απο πλαστικο!! απιστευτο!!

Εντυπωση μου κανει ο ογκος του αλλα και το βαρος του!!

ανυπομονω να το βγαλω βολτα!!!!

απλα ηθελα να το μοιραστω με καποιους που θα κατανοουσαν την χαρα

frontds.jpg

topea.jpg

backti.jpg

focal.jpg

O:) O:) O:) O:) O:) O:) O:) O:) O:) O:)

Φιλικα, Νικος
Δημοσιεύτηκε

Λοιποοοον, δεν παει αλλο, η ομαδα της αστροφωτογραφησης πρεπει να απομπευτει αμέσως, και τα τηλεσκοπια (και οι CCD) τους να κατασχεθούν παραυτα :mrgreen: :mrgreen:

Δεν ειναι δυνατων, αυτοι οι ανθρωποι θα μας αφησουν ολο το χειμωνα χωρις μια καθαρή βραδιά, να το ευχαριστηθούμε και εμεις οι κακομοιρηδες που κανουμε μονο παρατηρηση ( :-note :-note :-note :mrgreen: :mrgreen: )

(Το τηλεσκοπιο του Νικου και την καμερα του Βασιλη τις εχω κλεισει απο τωρα εεε; :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: )

Καλοταξιδο Νικολα, και να μας χαρισεις απιθανες φωτογραφιες (αν αυτος ο $κ@τ#$ρος μας αφησει δηλαδη ](*,) )

Δημοσιεύτηκε
αργησε λιγο βεβαια, αλλα συγχωρεμενος!!

Δεν άργησε Νίκο μου, Παλαιοημερολογίτης είναι

Εκτος απο τα επιπλεον συννεφα, μου εφερε και ενα τηλεσκοπιο μαζι με δαχτυλιδια (αντι να τα φερει στην κοπελια μου, που τοοοοσο πολυ τα περιμενει!!χιχι) και ενα focal reducer!!!

Να το πάρεις το κορίτσι βρέ ακαμάτη που όλο με τα άστρα ασχολείσαι! Εμείς που παντερεφτήκαμε τι πάθαμε; Καλά δεν λέω γυναίκα;

Και εν πασει περιπτώσει, εσύ το πλήρωσες καλά σου έκανε με τα σύννεφα! ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ;

Αντε να χαθείτε πια με τις αγορές σας....Αντε να χαθείτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

(Καλορίζικο ρε παιδί, μην ακούς, καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι....Το κορίτσι να το πάρεις πάντως. Και αν δεν ξέρεις τον χορό του Ησαία, μη φοβάσαι, θα στον μάθει εκείνη μιά χαρά!!!!!!!!!)

Δημήτρης
Δημοσιεύτηκε

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ και ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ =D> =D> =D>

Μιλάμε για το σούπερ 4'' φωτογραφικό αποχρωματικό. Καλύτερο ΔΕΝ υπάρχει.

Το μωρό αυτό το έχω ερωτευτεί. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το ΤΜΒ που πήρα. Είχα βέβαια επιλέξει την έκδοση EDXII η οποία εκτός του captain wheel που έχει και η δική σου, έχει και τον camera angle rotator για ευκολότερη μετακίνηση της CCD χωρίς να χάνει την εστίαση. Τιμή ίδια, αλλά είχε μπει για τα καλά το σαράκι της ανάλυσης, το οποίο κέρδισε εκείνο του πεδίου... :mrgreen: Δεν πειράζει στο μέλλον θα έρθει και αυτό προς τα μέρη μας.

Η αγορά που έκανες είναι σούπερ. Πολλά τηλεσκόπια μπορεί να έρθουν και να φύγουν. Αυτό θα μείνει. Πίστεψέ με. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο μου τα "έχωνε" ο Ηλίας... "Πάρε το FSQ και δεν θα το αλλάξεις ΠΟΤΕ. Το ΤΜΒ... όλο και κάτι θα γυαλίσει...". Και μην ακούσεις κανέναν να σου πει ότι το "παλιό ήταν καλύτερο". Μούφα. Το FSQ106N (παλιό) μπορεί να είχε φθορίτη αλλά το FSQ106ED (νέο) έχει σαφώς καλύτερη διόρθωση στο χρώμα, είναι στιβαρότερο και κοντύτερο.

http://dg-imaging.astrodon.com/gallery/display.cfm?imgID=189

http://www.astrosurf.com/ilizaso/Takahashi%20FSQ-106ED/FSQ.htm

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ φίλε μου, εύχομαι να το ξεζουμίσεις, να μην αφήσεις κανένα αρχαίο φωτόνιο να ξεφύγει από τα αδηφάγα και διψασμένα για φωτόνια, πηγάδια της CCD σου. =D> =D> =D>

FSQ-106ED-0.jpg.4610e1fff4ec9387bc5fea63f46a68d0.jpg

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.

Arthur C. Clarke

http://vip-digital-imaging.blogspot.com

Δημοσιεύτηκε

Καλορίζικο και να το προσέχεις σαν τα μάτια σου. Φωτογραφικά πρέπει να είναι άψογο! Με γειές! :D :D :D

Πολλά δώρα έρχονται φέτος απ' τον Άη Βασίλη, μάλλον θέλει να αποδείξει πως υπάρχει τελικά! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε
Καλορίζικο φίλε Νίκο ελπίζω να το χαρείς στο έπακρο και όχι να χάνεσαι. :D :D Άντε το ξεφτιλίσατε και φέτος πάλι την άνοιξη θα δούμε ουρανό με εσάς...όλο αγορές ήσαστε.....ήθελα να ήξερα ποιος κερατάς άνοιξε τον χορό των αγορών :-note :-note :-note :-note :-note :lol: :lol: :lol:
Δημοσιεύτηκε
Καλορίζικο φίλε Νίκο ελπίζω να το χαρείς στο έπακρο και όχι να χάνεσαι. :D :D Άντε το ξεφτιλίσατε και φέτος πάλι την άνοιξη θα δούμε ουρανό με εσάς...όλο αγορές ήσαστε.....ήθελα να ήξερα ποιος κερατάς άνοιξε τον χορό των αγορών :-note :-note :-note :-note :-note :lol: :lol: :lol:

Εγω παντως αναβω κερακια στην Αγια Σωτηρα Ανδρεα μπας και ανοιξη ο καιρος :-note

Καλοριζικο Νικο \:D/ \:D/ \:D/

Δημήτρης Γκιώνης.

Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα. :shock:

Δημοσιεύτηκε

Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις ευχες σας (και για το ωραιο χιουμορ σας O:) )

τωρα για τα συννεφα τι να πω, χαλια μαυρα!! εγω δεν εκανα κατι 8-[

Φιλικα, Νικος
Δημοσιεύτηκε

Νικο καλοριζικα!!!! :mrgreen: :D =D>

Καλες αστροφωτογραφιες να εχεις!!! :mrgreen:

Βλεπω ο Αγιος ηταν γενεοδωρος με ολους!!! Τελικα μας αποδειξε οτι υπαρχει Αγιος Βασιλης!!!

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης