Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

:shock: :shock: :shock: πω πω πω ίντσες..... ΜΠΡΑΒΟ ρε Μάνο =D> =D> =D> =D> =D>

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, καλορίζικο και ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ, σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα. \:D/ \:D/ \:D/ =P~ =P~ =P~ 8)

Μιλάμε για ΤΗΝ αναβάθμιση. Ο παρατηρησιάκιας μέσα σου δεν γαλήνεψε....

Όντως η πατρίδα πάει μπροστά. Άντε να μας κάνει ο καιρός το χατήρι να βγάλουμε τα μωρά βόλτα. :wink:

Να το χαρείς μέχρι εκεί που δεν πάει ΚΟΠΕΛΙΙΙΙΙΙΙΙ =D> =D> =D>

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.

Arthur C. Clarke

http://vip-digital-imaging.blogspot.com

Δημοσιεύτηκε

Μπραβο βρε Μάνο!!!!Το ειπες και το εκανες!!!! =D> =D> =D>

Οχι σαν κατι... "αλλους" ( :-note :-note :-note ) που το γυροφερνουν μηνες τωρα και δεν παιρνουν την αποφαση!!!

Φιλε, σου ευχομαι ολοψυχα καλες παρατηρησεις, καθαρους ουρανους και να το χαιρεσαι καθε στιγμη!!

Εννοειται πως περιμενουμε με ανυπομονησια να μας πεις εντυπωσεις οταν με το καλο φτιαξει ο καιρος..

Καλοριζικο και καλοταξιδο φιλε μου!!! :cheesy:

“Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is to not stop questioning.”

― Albert Einstein

Δημοσιεύτηκε
Ποτές θα κα....

ποτές θα κάαααμειιιι ξαστεριάαααα?????

Αμ δε θα κά.......

Αμ δε θα κάνει ξάστεριάαααααααααααααααααααααα!

Καλορίζικο και να το προσέχεις, σάματις μεγαλούτσικο μου φάνηκε το μωρό, κοίτα μη σου πάρει κιλά τώρα και δεν θα τα χάνει μετά! Πλάκα μας κάνεις ωρέ! Ποιό μωρό; Εδώ πήρες το μωρό ΜΑΖΙ με τη γυναίκα! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Φιλικά

Δημήτρης

Δημήτρης
Δημοσιεύτηκε

Κοπέλια, θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των ιντσών του θηρίου μου και σας υπόσχομαι πολλές και γλαφυρές περιγραφές στο μέλλον με εξωτικούς στόχους! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

DrChaos, αν είδες καλά αυτά που έγραψα, το ύψος του προσοφθαλμίου είναι στα 177cm και όχι στα 191 οπότε νομίζω πως έρχεται κουτί για έναν 2μετρο αλλά και πάλι δεν θα σου το πρότεινα για 1ο τηλεσκόπιο. Πάρε 8 ή 10 ίντσες και αν σε κρατήσει το χόμπυ συνεχίζεις. Με μια καρέκλα σπαστή θα είσαι μια χαρά και ούτε σκυψίματα ούτε τίποτα.

Που θα πάει, δεν θα φτιάξει ο καιρός; =P~ =P~

Δημοσιεύτηκε

Κύριε Σοφούλη μας, απλά είναι ... ανεπτυγμένο το μωρό!

Αλήθεια Μάνο, πότε σκοπεύεις να το βαφτίσεις ; θαρρώ πως θα έχεις ένα μικρό προβληματάκι με την κολυμπήθρα...

Να το χαίρεσαι! :cheesy:

Υ.Γ: DrChaos, απ ό,τι έχω παρατηρήσει στις εξορμήσεις, ελάχιστοι είναι αυτοί που βολεύονται να χρησιμοποιήσουν καρεκλάκι (με ντομπσόνιαν). Η λύση της έξτρας κατασκευής-τραπεζακίου που προτείνει ο Τάσος για την ανύψωση, είναι πραγματικά ξεκούραστη, δοκιμασμένη και με μικρό κόστος κατασκευής. Λύσεις υπάρχουν, χώρος στο αμάξι δεν ξέρω αν υπάρχει. :)

Δημοσιεύτηκε

Αλήθεια Μάνο, πότε σκοπεύεις να το βαφτίσεις ; θαρρώ πως θα έχεις ένα μικρό προβληματάκι με την κολυμπήθρα...

Να το χαίρεσαι! :cheesy:

:)

''Big Bertha'' είναι κατάλληλο όνομα, για όσους θυμούνται από ιστορία. Howitzer είναι μετριοπαθέστερο και Black Prince ή Μαύρος Πρίγκηψ ευγενέστερο. Αν απεχθάνεστε τα στρατιωτικά, Νεύτων, Μέλας Πύργος, Ψηλορείτης, Σφακιανός, Μελανοχίτων, Κούρης, Τάλως, Μίνως (τοπικιστικά). Επίσης Shaquille O'Neill  ή Shaq (οπτικός συνειρμός) ή Σοφοκλής (ο καλαθοσφαιριστής, ουχί ο τραγωδός).

Καλορίζικο.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε

Ετσι !!!! Αυτά είναι!!!! Για να ανεβαίνουμε λιγο κατηγορία!! :cheesy:

Καλοριζικο το νεο μωρο!!! \:D/

Κοπέλια, θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των ιντσών του θηρίου μου και σας υπόσχομαι πολλές και γλαφυρές περιγραφές στο μέλλον με εξωτικούς στόχους!

Το περιμενουμε πως και πως!!! :mrgreen:

Ορε Κοπελια, Καθαρους Ουρανους να εχετε κατω στην Κρητη και καλες αστροδεκαεξάιντσες παρατησησεις!!! \:D/

Αντε και στα δικα μας [-o<

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε
Οπα τι έχουμε εδώ.Καλορίζικο Μάνο κ μην ακούς βλακείες περί τέρατος.Μωρούλι είναι κ μάλιστα πανέμορφο.Απλά είναι μεγαλούτσικο :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε
Μάνο καλορίζικο και καλές παρατηρήσεις! Είναι πάντα χαρά να μαθαίνουμε τέτοια νέα και μάλιστα διπλή χαρά που αυτό το τηλεσκόπια καταλήγει στα χέρια ενός φανατικού deep sky παρατηρητή! Περιμένουμε σύντομα τις αναφορές σου!
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης