Dimitriskor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2010 Ψάχνοντας για διάφορα αστρονομικού περιεχομένου ανακάλυψα και αυτό το “πρωτοποριακό “ site . http://starname.gr/order_form/orderstep1.php #-o Ξεκίνησα να παραγγέλνω άστρα Α’ ποιότητας δηλαδή αποκλειστικά και μόνο “δια γυμνού οφθαλμού “ με μόνο “ 650 ψωρό ευρώ το κομμάτι “ αλλά μετά από λίγο παρατήρησα την επιλογή “ Προσοχή στους απατεώνες “ και σκέφθηκα πως καλό θα ήταν να έχω και τη γνώμη σας. :cheesy: “ Ο χώρος και ο χρόνος είναι έννοιες ενδογενώς δεμένες μεταξύ τους “ . ???
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2010 Μια σωστή δουλειά δεν μπορεί να γίνει σε αυτήν την χώρα!Έβαλαν την πρώτη κατοικία καιι τους βοηθητικούς χώρους στο φορολογικό νομοσχέδιο και τους διέφυγε η αστροιδιοκτησία. Έναν ιδιοκτήτη να φορολογήσεις με 1 cent το τετραγωνικό χιλιόμετρο, θα καλύψεις το δημόσιο χρέος όλων των χωρών της υφηλίου για πολλά χρόνια. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2010 http://www.iau.org/public/buying_star_names/ «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
filiatra Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2010 Να μου κρατήσετε τον Betelgeuse εμένα παιδιά.Το ξέρω πως δεν είναι καλή επένδυση γιατί μπορεί να κάνει μπαμ αλλά είναι η αδυναμία μου. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2010 Να μου κρατήσετε τον Betelgeuse εμένα παιδιά.Το ξέρω πως δεν είναι καλή επένδυση γιατί μπορεί να κάνει μπαμ αλλά είναι η αδυναμία μου. έγραψες!!! «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα