lasithiotakis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2010 http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=1842 Ότι κι αν υπάρχει εκεί έξω θα το ανακαλύψούμε εμείς οι ερασιτέχνες ατρονομοι.http://photosbyraphail.webs.com/
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2010 Αυτοί οι Ιταλοί! Βάζουν design ακόμη και στα σφουγγαρόπανα!Σαν εξάρτημα διαστημικής βολίδας είναι.Δεν χρειάζεται να το αγοράσεις. Αρκεί και να το βλέπεις, όπως τις Maserati. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2010 Το dob μου ειναι πιο ωραιο Πάντα!Beauty is in the eye of the beholderΚυριολεκτικά και μεταφορικά.Εξ' άλλου, όποιος βγάλει φωτογραφίες με αυτό, θα τις δημοσιεύσει αμέσως. Και θα τις δούμε όλοι.Πάρτε το, μην κάθεστε.Μια Paramount κάπου αναζητά κόκκινη συντροφιά . Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2010 Πάντα! Beauty is in the eye of the beholder Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Εξ' άλλου, όποιος βγάλει φωτογραφίες με αυτό, θα τις δημοσιεύσει αμέσως. Και θα τις δούμε όλοι. Πάρτε το, μην κάθεστε. Μια Paramount κάπου αναζητά κόκκινη συντροφιά . 12.600 ευρώ για 10 ίντσες;;; Νομίζω ότι η paramount δε θέλει παρέα αν είναι έτσι... Πέρα από την πλάκα όμως, είναι όμορφο τηλεσκόπιο, για κάποιον που ασχολείται όμως με συλλογές, που μπορεί δηλαδή να διαθέσει χρήματα για να πάρει μοναδικά κομμάτια που είναι σπάνια, αλλά από άποψη σχεδιασμού και design ίσως αξίζουν το ποσό αυτό. Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2010 Η Paramount είναι πιο ακριβή και πολύ ψηλομύτα. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2010 Ωραίο ρε παιδιά άλλα από τις φωτογραφίες του βλέπω ότι η κεντρική παρεμπόδιση κοντεύει το 45%. Όσο κι αν είναι φωτογραφικό, σε τέτοια τιμή θέλεις και στον προσοφθάλμιο να έχεις εντυπωσιακά αποτελέσματα. Και η κεντρική του παρεμπόδιση δεν υπόσχεται το καλύτερο κοντράστ για τα σώματα του ηλιακού συστήματος. Θα μου πείτε ζητάω πολλά... "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2010 Πάντως, για να μην είμαι άδικος, δύσκολα θα μπορούσα να φανταστώ κάτι ποιοτικότερο και πιό προηγμένο για φωτογραφική χρήση πλήρους πεδίου. Η σειρές τηλεσκοπίων της Officina Stellare προσεγγίζουν την απόλυτη σχεδίαση και φαίνεται πως ιδρύουν μια νέα κατηγορία ποιότητας όπως έκανε η Paramount για τις ισημερινές βάσεις. "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2010 το τηλεσκόπιο είναι εκπληκτικό και είναι φωτογραφικό!!η κεντρική εμπόδιση ναι μεν είναι μεγάλη αλλά λόγο του σχεδιασμού του τηλεσκοπίου που το κάνει να έχει πλήρως επίπεδο πεδίο χωρίς σφάλματα (με τη χρήση οπτικών διορθωτικών στοιχείων στο πίσω μέρος) και συνεπώς αυτό που ζητάει ο αστροφωτογράφος...είναι ποιότητας αντίστοιχης των RCOS και γι'αυτό και η τιμή....εννοείται πως για οπτική παρατήρηση ΔΕΝ θα πάρεις αυτό το τηλεσκόπιο αλλά θα προτοιμίσεις ένα τηλεσκόπιο προσανατολισμένο στην παρατήρηση και όχι τη φωτογράφιση.... Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
Φαρμακόπουλος Αντώνης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2010 Τι μου θυμίσατε και έλεγα να το ξεχάσω Το φινίρισμα και η ποιότητα κατασκευής τους είναι αξεπέραστα ή τιμές τους όμως είναι απλησίαστες.!!!Σίγουρα είναι το όνειρο κάθε αστροφωτογράφου αλλά για να φτάσεις σε τέτοια επίπεδα εξοπλισμού ή πρέπει είσαι επαγγελματίας ή πρέπει να τα έχεις ... http://www.Astrofarma.grhttp://www.SpartAstronomy.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα