DIMITRIS K. Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2010 Ξέρετε τι παίζει με το Science Illustrated? Στην ιστοσελίδα τους έχει βγει εδω και καιρό το τεύχος Μαρτίου και στα περίπτερα έχουν ακόμα το Φεβρουαρίου και δεν έχουν ιδέα πότε θα έρθει του Μαρτίου, ενω κοντεύει να φύγει ο Απρίλιος. Κρίμα πάντως αν κάτι δεν πάει καλά, γιατί είναι απ' τα λίγα σοβαρά περιοδικά που υπάρχουν....
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2010 εαν εχει βγει στην σελιδα τους πιθανοτατα θα εχει κυκλοφορησει ,επειδη εχω χασει λιγο την επαφη με αυτο το περιοδικο ,τσεκαρε εαν υπαρχει σε βιβλιοπωλεια που φερνουν στανταρ περιοδικα πχ παπασωτηριου ισως...γιατι καμια φορα τα περιπτερα τυχαινει να μην τα προμηθευονται,αφου δεν κανει και τις τρελες πωλησεις. παντως απο 20 του τρεχοντος μηνα κυκλοφορει παντα το τευχος του επομενου. stargazeshots.com
angelica Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2010 Απ' ότι έμαθα διεκόπη η κυκλοφορία του αλλά θα ξανακυκλοφορήσει μέσα στον Αύγουστο από άλλον εκδότη. Κατά την άποψη μου είναι ένα καταπληκτικό περιοδικό και αν ότως κυκλοφορήσει θα πρέπει να το στηρίξουμε. Δεν κυκλφορούν πολλά τέτοια ούτε είναι τόσο σοβαρά και έγκυρα όπως αυτό. Ήμουν φανατική αναγνώστια είδικά τους τελευταίους μήνες που έβαλε και σελίδες για την αστρονομία και την αστροφυσική
tbilliou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2010 Και εγώ τις ίδιες πληροφορίες έχω.... Μακάρι να το ξαναδούμε σύντομα αναρτημένο σε περίπτερα και πάγκους....
ASTRONOMOS1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2010 Ανακοινωσαν ότι θα ξανακυκλοροφήσει στις 5 Αυγούστου.Great!
Thedkar Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2010 http://www.scienceillustrated.gr/
angelica Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2010 Το περιοδικό κυκλοφόρησε και είναι καταπληκτικό.Καλύτερο απ' ότι ήταν παλαιότερα!. Το αγόρασα και το χάρηκα
ASTRONOMOS1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2010 Συμφωνώ απόλυτα.Και εμένα με ενθουσίασε.Πολύ καλό περιεχόμενο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα