aquarius Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2010 ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΣΧΕΔΟΝ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ ΠΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΚΟΝΗ. ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ. ΤΙΜΗ:150 + ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΦΩΤΟ, ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΦΙΛΙΚΑ,ΜΙΧΑΛΗΣ
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2010 Έχεις πμ Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
blackholesun Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2010 Χωρις να θελω να θιξω την αγγελια σου φιλε μου , υπαρχουν 3 διαφορετικα eshop με αστρονομικο περιεχομενο που πουλανε το συγκεκριμενο 148 ευρω. Με τα μεταφορικα που βαζεις βγαινει το ιδιο..Μιλαω για το συγκεκριμενο δυοφθαλμιο το οποιο περιεχει μεσα 2 προσοφθαλμια + εναν κορεκτορ.
aquarius Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2010 Ευχαριστω για την επισημανση - εφοσον υπαρχει ενδιαφερον απο μερος σου. Οποιος πραγματικα ενδιαφερεται (δημοκρατια εχουμε) μπορει να κανει αντιπροταση. Εδω ειμαστε να το συζητησουμε.
aquarius Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2010 Χρήστο, σε ευχαριστώ, καλορίζικο και καλές παρατηρήσεις στην Ολυμπιάδα!
krisgym Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2010 Να πω και εγώ με τη σειρά μου ευχαριστώ Μιχάλη. Ήταν απλά καινούργιο, και οι πρώτες δοκιμές με ενθουσίασαν πάνω από το προβλεπόμενο. Φιλικα Χρηστοs.
PapGeo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2010 Το bino της WO είναι «συγγενική» μονάδα με την δικιά μου, το BV-125 της Burgess. Θα την ευχαριστηθείς πολύ σε πλανητική παρατήρηση, αλλά και σε σφαιρωτά σμήνη και φωτεινά νεφελώματα. Δοκίμασε και στον ήλιο. Καλές παρατηρήσεις!PapGeo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα