Bi2L Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2010 Μπάμπη δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα προς το παρόν. Τα XΧXL ήταν ειδική παραγγελία σε ορισμένα μόνο χρώματα και δε θα μπορούσα καν να εγγυηθώ διαθεσιμότητα.Αν κάποιος αθετήσει την αγορά, Ο Μπάμπης είναι εδώ αν & Αεκτζης δεν έχω πρόβλημα με το χρώμα.Άντε να δω τι μπλουζάκι θα φοράσω στον Πάρνωνα σε δύο μέρες. Του ΕΛΦΕΑ στα χρώματα του Αστροβοχ, του ΣΕΑ ή της ΕΑΕ.Να γίνει μήπως η Πανελλαδική μια βδομάδα για να μην έχω πρόβλημα. Γεια σκευτήτε το. Ραψε ενα Tshirt με Αριστερο μανίκι Astrovox, δεξι μανικι ΕΑΕ, το μπραστα Ελφεας και το πισω ΣΕΑ Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2010 Καλησπέρα σε όλους!!Αντρέα το μπλουζάκι πίσω τι σχέδιο έχει?? ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2010 Μόνο μπροστά και μανίκι έχει. Δεν είναι καλό για μηχανόβιους ε;; «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2010 Φίλε μου πλέον με το γιλέκο της λέσχης δε φαίνεται τίποτα από μεσα!! Πάντως δεν αγχώνομαι κιόλας, έχω τόσα μπλουζάκια καινούργια από παλιά ( θυμάσαι τι παραγγελίες κάνω κάθε φορά) που με τα φρέσκα θα έχω στοκ για μια τριετία τουλάχιστον!!! Κινούμενη διαφήμιση έχω γίνει!!! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
babgia Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2010 Ραψε ενα Tshirt με Αριστερο μανίκι Astrovox, δεξι μανικι ΕΑΕ, το μπραστα Ελφεας και το πισω ΣΕΑ Καλό μου ακούγεται.Δεν μου στέλνεται τα σήματα να κάνω ένα στα μέτρα μου. Πάντος θα προτιμούσα η Πανελλαδική να γίνεται εβδομαδιαία. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάιος 17, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 17, 2010 Καλώς εχόντων των πραγμάτων, μεθαύριο θα κατατεθεί η δεύτερη παραγγελία οπότε όσοι ενδιαφέρεστε να το έχετε σίγουρα μέσα στον Ιούνιο, τώρα είναι η στιγμή να παραγγείλετε! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Μάιος 17, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17, 2010 Πότε προβλέπεται να παραλάβουμε την πρώτη παραγγελία; Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάιος 17, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 17, 2010 Σε μια εβδομάδα με 10 μέρες. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
ifyoudid Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2010 Παιδια παραγγελίες γίνονται ακόμη? {|=
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2010 Γίνονται! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
ifyoudid Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2010 Μόνο από εκείνη την φόρμα εργασιας μπ[ορώ να κάνω παραγγελία? {|=
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2010 Παραγγελίες γίνονται από εδώ. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
ifyoudid Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2010 σόρρυ φορμα παραγγελιας ηθελα να πω... Παλι κατι αλλο σκεφτομουν... {|=
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2010 Η δεύτερη παραγγελία κατατέθηκε. Εκεί βρίσκονται όσοι παρήγγειλαν έως και σήμερα το πρωί. Εφεξής, όσοι παραγγέλνουν θα μπαίνουν στην τρίτη παραγγελία που θα κατατεθεί όταν υπάρχει ικανός αριθμός. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2010 Μετά από ένα πρωινό στα ΕΛΤΑ όπου οι αναμένοντες στην ουρά με... στραβοκοιτούσαν, τα μπλουζάκια της πρώτης παραγγελίας εστάλησαν! Τα περιμένετε την ερχόμενη εβδομάδα. Μαζί με τα πακετάκια στέλνω και ένα πολύ πολύ μικρό δωράκι. Θα δείτε Θα ήθελα, επίσης, να πω ότι αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στην παραγγελία, στα μεγέθη, στο χρηματικό ποσό, ελάττωμα, έλλειψη κτλ παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με πμ ή email και όλα θα διευθετηθούν. Η επόμενη αποστολή θα γίνει περί τα τέλη Μαΐου. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
ziorange Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2010 Το περιμένουμε πως και πως!! http://www.astrobin.com/users/ziorange/http://www.athens-weather.eu Παναγιώτης Ζιώγας
50mm Δημοσιεύτηκε Μάιος 22, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22, 2010 Μετά από ένα πρωινό στα ΕΛΤΑ όπου οι αναμένοντες στην ουρά με... στραβοκοιτούσαν, τα μπλουζάκια της πρώτης παραγγελίας εστάλησαν! Τα περιμένετε την ερχόμενη εβδομάδα. Μαζί με τα πακετάκια στέλνω και ένα πολύ πολύ μικρό δωράκι. Θα δείτε Θα ήθελα, επίσης, να πω ότι αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στην παραγγελία, στα μεγέθη, στο χρηματικό ποσό, ελάττωμα, έλλειψη κτλ παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με πμ ή email και όλα θα διευθετηθούν. Η επόμενη αποστολή θα γίνει περί τα τέλη Μαΐου. Και αυτοι που επιλεξανε paypal? Γεια χαρα και ευχαριστω για τα ψαρια!
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2010 Σου έχω στείλει paypal request στο email που δήλωσες (ένα hotmail). «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
50mm Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2010 Σου έχω στείλει paypal request στο email που δήλωσες (ένα hotmail). Μολις πληρωσα Γεια χαρα και ευχαριστω για τα ψαρια!
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Μόλις το παρέλαβα Σας ευχαριστούμε κ.Ανδρέα και για τον κόπο σας και για το αποτέλεσμα, αλλά και για το δωράκι. Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
coursaros Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Καλησπέρα και από εμένα... Παρήγγειλα εδώ και μερικές ημέρες και εγώ μπλουζάκια, επιλέγοντας μέθοδο πληρωμής μέσω pay pal, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει κάποιο ειδοποιητήριο στο e-mail μου. Τσέκαρα και τον λογαριασμό μου στο pay pal αλλά ούτε εκεί υπάρχει ειδοποίηση. Απλά το αναφέρω για την περίπτωση που δεν έχω κάνει σωστά την παραγγελία και υπάρχει κάποιο λάθος...
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Την έχω λάβει κανονικά. Θα λάβεις ειδοποιητήριο όταν είναι έτοιμα προς αποστολή (είσαι με τη δεύτερη παραλαβή). «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Mich Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2010 Άψογο το μπλουζάκι από κάθε πλευρά. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτή η κατασκευή και μιας δεύτερης μπλούζας με λεπτό ύφασμα και μακριά μανίκια για το Φθινόπωρο και την Άνοιξη. Σαν ιδέα το ρίχνω στο τραπέζι, δεν γνωρίζω αν συζητήθηκε παλαιότερα. Ωραία και η κονκάρδα επίσης. Ανδρέα σε ευχαριστούμε !! Orion Amateur Observatory LangadasGSO-ASTROTECH 16,Meade LXD 55 S/N 8,S/W ED 100, William Optics Zenith StarED 70/420,Guide Scope :Meade 70/600,TS Guide Finder 9x60,Celestron SkyMaster 15x70,Bresser 10x50,
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2010 Χάλασες την έκπληξη βρε Mich!Δεν τα παραλάβαμε όλοι ακόμη.Spoiler! Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Mich Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2010 Κώστα καλημέρα,Χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ, ήταν τόσο μεγάλη η χαρά μου που δεν κρατήθηκα. Ούτως ή άλλως δεν πιστεύω ότι μειώνει σε τίποτα την υπέροχη αυτή προσφορά !! Orion Amateur Observatory LangadasGSO-ASTROTECH 16,Meade LXD 55 S/N 8,S/W ED 100, William Optics Zenith StarED 70/420,Guide Scope :Meade 70/600,TS Guide Finder 9x60,Celestron SkyMaster 15x70,Bresser 10x50,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα