Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Μπάμπη δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα προς το παρόν. Τα XΧXL ήταν ειδική παραγγελία σε ορισμένα μόνο χρώματα και δε θα μπορούσα καν να εγγυηθώ διαθεσιμότητα.

Αν κάποιος αθετήσει την αγορά, Ο Μπάμπης είναι εδώ αν & Αεκτζης δεν έχω πρόβλημα με το χρώμα.

Άντε να δω τι μπλουζάκι θα φοράσω στον Πάρνωνα σε δύο μέρες. Του ΕΛΦΕΑ στα χρώματα του Αστροβοχ, του ΣΕΑ ή της ΕΑΕ.

Να γίνει μήπως η Πανελλαδική μια βδομάδα για να μην έχω πρόβλημα. Γεια σκευτήτε το. :cheesy:

Ραψε ενα Tshirt με Αριστερο μανίκι Astrovox, δεξι μανικι ΕΑΕ, το μπραστα Ελφεας και το πισω ΣΕΑ :lol:

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

• Απαντήσεις 175
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε
Μόνο μπροστά και μανίκι έχει. Δεν είναι καλό για μηχανόβιους ε;;
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε

Φίλε μου πλέον με το γιλέκο της λέσχης δε φαίνεται τίποτα από μεσα!! 8) 8)

Πάντως δεν αγχώνομαι κιόλας, έχω τόσα μπλουζάκια καινούργια από παλιά ( θυμάσαι τι παραγγελίες κάνω κάθε φορά) που με τα φρέσκα θα έχω στοκ για μια τριετία τουλάχιστον!!! :cheesy:

Κινούμενη διαφήμιση έχω γίνει!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Δημοσιεύτηκε
Ραψε ενα Tshirt με Αριστερο μανίκι Astrovox, δεξι μανικι ΕΑΕ, το μπραστα Ελφεας και το πισω ΣΕΑ :lol:

Καλό μου ακούγεται.

Δεν μου στέλνεται τα σήματα να κάνω ένα στα μέτρα μου. :cheesy:

Πάντος θα προτιμούσα η Πανελλαδική να γίνεται εβδομαδιαία. :D :D :D

Μέλος Συλλόγων:

Ελληνικής Αστρονομικης Ενωσης

Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.

Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.

Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ

http://users.otenet.gr/~babgia/

Δημοσιεύτηκε
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, μεθαύριο θα κατατεθεί η δεύτερη παραγγελία οπότε όσοι ενδιαφέρεστε να το έχετε σίγουρα μέσα στον Ιούνιο, τώρα είναι η στιγμή να παραγγείλετε!
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε
Η δεύτερη παραγγελία κατατέθηκε. Εκεί βρίσκονται όσοι παρήγγειλαν έως και σήμερα το πρωί. Εφεξής, όσοι παραγγέλνουν θα μπαίνουν στην τρίτη παραγγελία που θα κατατεθεί όταν υπάρχει ικανός αριθμός.
Δημοσιεύτηκε

Μετά από ένα πρωινό στα ΕΛΤΑ όπου οι αναμένοντες στην ουρά με... στραβοκοιτούσαν, τα μπλουζάκια της πρώτης παραγγελίας εστάλησαν! Τα περιμένετε την ερχόμενη εβδομάδα.

Μαζί με τα πακετάκια στέλνω και ένα πολύ πολύ μικρό δωράκι. Θα δείτε :)

Θα ήθελα, επίσης, να πω ότι αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στην παραγγελία, στα μεγέθη, στο χρηματικό ποσό, ελάττωμα, έλλειψη κτλ παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με πμ ή email και όλα θα διευθετηθούν.

Η επόμενη αποστολή θα γίνει περί τα τέλη Μαΐου.

Δημοσιεύτηκε
Μετά από ένα πρωινό στα ΕΛΤΑ όπου οι αναμένοντες στην ουρά με... στραβοκοιτούσαν, τα μπλουζάκια της πρώτης παραγγελίας εστάλησαν! Τα περιμένετε την ερχόμενη εβδομάδα.

Μαζί με τα πακετάκια στέλνω και ένα πολύ πολύ μικρό δωράκι. Θα δείτε :)

Θα ήθελα, επίσης, να πω ότι αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στην παραγγελία, στα μεγέθη, στο χρηματικό ποσό, ελάττωμα, έλλειψη κτλ παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με πμ ή email και όλα θα διευθετηθούν.

Η επόμενη αποστολή θα γίνει περί τα τέλη Μαΐου.

Και αυτοι που επιλεξανε paypal?

Γεια χαρα και ευχαριστω για τα ψαρια!
Δημοσιεύτηκε
Σου έχω στείλει paypal request στο email που δήλωσες (ένα hotmail).
Δημοσιεύτηκε
Σου έχω στείλει paypal request στο email που δήλωσες (ένα hotmail).

Μολις πληρωσα :mrgreen:

Γεια χαρα και ευχαριστω για τα ψαρια!
Δημοσιεύτηκε

Μόλις το παρέλαβα :mrgreen:

Σας ευχαριστούμε κ.Ανδρέα και για τον κόπο σας και για το αποτέλεσμα, αλλά και για το δωράκι. :D

Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.

Albert Einstein

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα και από εμένα...

Παρήγγειλα εδώ και μερικές ημέρες και εγώ μπλουζάκια, επιλέγοντας μέθοδο πληρωμής μέσω pay pal, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει κάποιο ειδοποιητήριο στο e-mail μου.

Τσέκαρα και τον λογαριασμό μου στο pay pal αλλά ούτε εκεί υπάρχει ειδοποίηση.

Απλά το αναφέρω για την περίπτωση που δεν έχω κάνει σωστά την παραγγελία και υπάρχει κάποιο λάθος... :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε
Την έχω λάβει κανονικά. Θα λάβεις ειδοποιητήριο όταν είναι έτοιμα προς αποστολή (είσαι με τη δεύτερη παραλαβή).
Δημοσιεύτηκε
Άψογο το μπλουζάκι από κάθε πλευρά. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτή η κατασκευή και μιας δεύτερης μπλούζας με λεπτό ύφασμα και μακριά μανίκια για το Φθινόπωρο και την Άνοιξη. Σαν ιδέα το ρίχνω στο τραπέζι, δεν γνωρίζω αν συζητήθηκε παλαιότερα. Ωραία και η κονκάρδα επίσης. Ανδρέα σε ευχαριστούμε !!

Orion Amateur Observatory Langadas

GSO-ASTROTECH 16,

Meade LXD 55 S/N 8,

S/W ED 100,

William Optics Zenith Star

ED 70/420,

Guide Scope :Meade 70/600,

TS Guide Finder 9x60,

Celestron SkyMaster 15x70,

Bresser 10x50,

Δημοσιεύτηκε

Κώστα καλημέρα,

Χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ, ήταν τόσο μεγάλη η χαρά μου που δεν κρατήθηκα. Ούτως ή άλλως δεν πιστεύω ότι μειώνει σε τίποτα την υπέροχη αυτή προσφορά !!

Orion Amateur Observatory Langadas

GSO-ASTROTECH 16,

Meade LXD 55 S/N 8,

S/W ED 100,

William Optics Zenith Star

ED 70/420,

Guide Scope :Meade 70/600,

TS Guide Finder 9x60,

Celestron SkyMaster 15x70,

Bresser 10x50,

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης