astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2010 Όσοι είχαν επιλέξει paypal, έχουν λάβει payment request! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
coursaros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2010 T-shirts παρελήφθησαν ... OVER Είναι Τ Ε Λ Ε Ι Α ! ! ! ! ! ! Και η εκπληξούλα σούπερ! \:D/ Ευχαριστώ πολύ
koukanto Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2010 Ανδρεα Τα Μπλουζακια τα παρελαβα σημερα ταχεια εξυπηρετησι ευχαριστω πολυ, η κονκαρδα μου θυμιζειτους Ελληνοαμερικανους της ΑΧΕΠΑ , ωραια εκπληξι . Επρεπε να υπηρχε μικρη αναφορα ως (section ΟΓΑ) αστειο που εισαι ρε Σεβαχ θαλασσινε Ευγε σε ολα Φιλικα Αντωνης ΚουκουλαςΜελος EAE
garvanit Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2010 Ευχαριστώ πολύ και εγώ για τον όλο κόπο σου. Τα μπλουζάκια παρελήφθησαν, αν και τέτοια ώρα που γύρισα δεν πρόλαβα να τα δω καλά, νομίζω όμως ότι και τα δύο είναι πανέμορφα. Το δωράκι επίσης, στο βάθος του φακέλους, είναι μια χαρά και ομολογώ ότι θα το φορέσω με την πρώτη ευκαιρία. Ευχαριστώ και πάλι.
quasar7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2010 Πότε φτάνει η τελευταία παραγγελία?
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2010 Σε κάποιος έχει ήδη φτάσει! Έχει αποσταλεί από τη Δευτέρα. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
tzina Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2010 Για όσους έχουν επιλέξει πληρωμή με αντικαταβολή,θα ερθει κάποια ειδοποίηση στην πόρτα του σπιτιού μας,.ωστε να παρλάβουμε τα μπλουζάκια?
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2010 Ναι, θα σου αφήσουν ειδοποιητήριο. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
aagios Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2010 Ξέρω... ότι είναι αργά πλέον..... Αλλά... αν περισσεύει κανένα κομμάτι θα ήμουν υπόχρεος!Δεν λέει να πάω Αστυπάλαια τον Αυγουστο με το dobsonian και να μην φοράω μπλούζα!! Anyway... σε καθε περίπτωση άργησα να μπω στην ομάδα! Δεν τέιθεται θέμα.... Απλά, καμιά φορά δεν ξέρεις... γι'αυτό και εγώ κανω την προσπάθεια μου. Με εκτίμησηΆρης
SPAIRUS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2010 Σημερα παρελαβα τα μπλουζακιαααα.......... Πολυ ομορφα Αντρεα... Ευχαριστω πολυ!!!! Να τα φορεσουμε και στις διακοπες μας να δουμε ποσοι θα βρεθουμε στα μεροι που θα ειμαστε. Πλακα θα εχει...
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2010 τις προαλες που φοραγα το μπλουζακι στην δουλεια μια συναδελφος μου ειπε οτι και ενας γνωστος της στην ιθακη εχει και αυτος ιδιο μπλουζακι. ποιος ειναι βρε παιδια; Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2010 Κοίτα καμιά 300αριά κυκλοφορούν οπότε στατιστικά σιγά σιγά θα αλληλοπετυχαίνεστε Στην Ιθάκη έχει μπλουζάκι ο ianosjoker σίγουρα! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
mars1980 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2010 ανδρεα μηπως εχει μεινει κανα κομματακι απουλητο??για εμας τους καθυστερημενους....? celestron nexstar 4secelestron ultima barlow
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2010 Παιδιά δεν υπάρχει κάτι δυστυχώς. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
pez237 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2010 Σήμερα παρέλαβα και το δικό μου μπλουζάκι.
hunter155 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2010 Ηρθε το ειδοποιητηριο αλλα απεργουν τα ελτα αυριο μου ειπαν!Θα με φαει η αγωνια τωρα..(γραφω απο κινητο γιαυτο και ατονο το μυνημα). Άλεξ Λομπάνοβ
tzina Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2010 Ναι!χτες παρέλαβα και εγώ τα δικά μου.Είναι τέλεια και τα t-shirt και το δωράκι.Ευχαριστούμε για τον συντονισμό και την οργάνωση.Επειδή το Μedium είναι αρκετά μεγάλο ,η διαδικασία για να το αλλάξω είναι περίπλοκη???
Bi2L Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2010 Ναι!χτες παρέλαβα και εγώ τα δικά μου.Είναι τέλεια και τα t-shirt και το δωράκι.Ευχαριστούμε για τον συντονισμό και την οργάνωση.Επειδή το Μedium είναι αρκετά μεγάλο ,η διαδικασία για να το αλλάξω είναι περίπλοκη??? Οντως Τζινα, το Μ ειναι αρκετα μεγαλο, το πειρα για την κοπελα μου και τελικα κανει σε εμενα και αυτα που αγορασα για εμενα κανουν...στον πατερα μου (αλλο που δεν τα φοραει)...any way καλα να'μαστε και για μπλουζακια εχουμε... Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
Stefanis Nikos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2010 Κανενα προβλημα φιλοι μου, τα βραδυα στα βουνα ειναι κρυα, φοραμε απο μεσα χοντρο φουτερ και να που το μπλουζακι του Astrovox απο πανω ειναι στο μεγεθος μας!!!! Παρακαλαμε να μην βρεξει για να μην πνιγουμε...παρακαλαμε να βρεξει να εχουμε νερο να πιουμε...
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2010 Μπορείτε επίσης να το ρίξετε στα σουβλάκια και τα παγωτά! Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
quasar7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2010 Τέλειο χρώμα το κιτρινάκι!Μπράβο! Και η κονκάρδα τέλεια!
hunter155 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2010 Παρέλαβα (τελευταίος και καταυδρωμένος)!Ωραία τα μπλουζάκια και η κονκάρδα .Όντως μεγαλούτσικο το medium για μας τα λείψανα (1,90- 62 κιλά φυσάει και γέρνω )Ας ελπίσουμε να μπεί λίγο με το πλύσημο..Ευχαριστώ κ.Αντρέα! Άλεξ Λομπάνοβ
aagios Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Φέτος.... δεν έχει μπλουζάκι? Με εκτίμησηΆρης
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Όχι, τελικά δε βγήκαν φέτος. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα