Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 175
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε

Ανδρεα

Τα Μπλουζακια τα παρελαβα σημερα ταχεια εξυπηρετησι ευχαριστω πολυ, η κονκαρδα μου θυμιζει

τους Ελληνοαμερικανους της ΑΧΕΠΑ , ωραια εκπληξι .

Επρεπε να υπηρχε μικρη αναφορα ως (section ΟΓΑ) \:D/ αστειο που εισαι ρε Σεβαχ θαλασσινε

Ευγε σε ολα

Φιλικα

Αντωνης Κουκουλας

Μελος EAE

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ πολύ και εγώ για τον όλο κόπο σου.

Τα μπλουζάκια παρελήφθησαν, αν και τέτοια ώρα που γύρισα δεν πρόλαβα να τα δω καλά, νομίζω όμως ότι και τα δύο είναι πανέμορφα.

Το δωράκι επίσης, στο βάθος του φακέλους, είναι μια χαρά και ομολογώ ότι θα το φορέσω με την πρώτη ευκαιρία.

Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσιεύτηκε
Σε κάποιος έχει ήδη φτάσει! Έχει αποσταλεί από τη Δευτέρα.
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε
Για όσους έχουν επιλέξει πληρωμή με αντικαταβολή,θα ερθει κάποια ειδοποίηση στην πόρτα του σπιτιού μας,.ωστε να παρλάβουμε τα μπλουζάκια?
Δημοσιεύτηκε

Ξέρω... ότι είναι αργά πλέον.....

Αλλά... αν περισσεύει κανένα κομμάτι θα ήμουν υπόχρεος!

Δεν λέει να πάω Αστυπάλαια τον Αυγουστο με το dobsonian και να μην φοράω μπλούζα!! :wink:

Anyway... σε καθε περίπτωση άργησα να μπω στην ομάδα! Δεν τέιθεται θέμα.... Απλά, καμιά φορά δεν ξέρεις... γι'αυτό και εγώ κανω την προσπάθεια μου. :-note

Με εκτίμηση

Άρης

Δημοσιεύτηκε

Σημερα παρελαβα τα μπλουζακιαααα.......... :D :D :D Πολυ ομορφα Αντρεα...

Ευχαριστω πολυ!!!! =D> =D> Να τα φορεσουμε και στις διακοπες μας να δουμε ποσοι θα βρεθουμε στα μεροι που θα ειμαστε. Πλακα θα εχει... :lol: \:D/

Δημοσιεύτηκε

Κοίτα καμιά 300αριά κυκλοφορούν οπότε στατιστικά σιγά σιγά θα αλληλοπετυχαίνεστε :cheesy:

Στην Ιθάκη έχει μπλουζάκι ο ianosjoker σίγουρα!

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε
Ηρθε το ειδοποιητηριο αλλα απεργουν τα ελτα αυριο μου ειπαν!Θα με φαει η αγωνια τωρα..(γραφω απο κινητο γιαυτο και ατονο το μυνημα).
Άλεξ Λομπάνοβ
Δημοσιεύτηκε
Ναι!χτες παρέλαβα και εγώ τα δικά μου.Είναι τέλεια και τα t-shirt και το δωράκι.Ευχαριστούμε για τον συντονισμό και την οργάνωση.Επειδή το Μedium είναι αρκετά μεγάλο ,η διαδικασία για να το αλλάξω είναι περίπλοκη??? :-k :-k
Δημοσιεύτηκε
Ναι!χτες παρέλαβα και εγώ τα δικά μου.Είναι τέλεια και τα t-shirt και το δωράκι.Ευχαριστούμε για τον συντονισμό και την οργάνωση.Επειδή το Μedium είναι αρκετά μεγάλο ,η διαδικασία για να το αλλάξω είναι περίπλοκη??? :-k :-k
Οντως Τζινα, το Μ ειναι αρκετα μεγαλο, το πειρα για την κοπελα μου και τελικα κανει σε εμενα :| και αυτα που αγορασα για εμενα κανουν...στον πατερα μου (αλλο που δεν τα φοραει)...any way καλα να'μαστε και για μπλουζακια εχουμε...

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε
Κανενα προβλημα φιλοι μου, τα βραδυα στα βουνα ειναι κρυα, φοραμε απο μεσα χοντρο φουτερ και να που το μπλουζακι του Astrovox απο πανω ειναι στο μεγεθος μας!!!!

Παρακαλαμε να μην βρεξει για να μην πνιγουμε...

παρακαλαμε να βρεξει να εχουμε νερο να πιουμε...

Δημοσιεύτηκε
Παρέλαβα (τελευταίος και καταυδρωμένος)!Ωραία τα μπλουζάκια και η κονκάρδα :D .Όντως μεγαλούτσικο το medium για μας τα λείψανα (1,90- 62 κιλά φυσάει και γέρνω :mrgreen: )Ας ελπίσουμε να μπεί λίγο με το πλύσημο..Ευχαριστώ κ.Αντρέα!
Άλεξ Λομπάνοβ
  • 11 μήνες αργότερα...

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης