Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2010 Εχω την ν2.05 και σκέφτομαι να παρω το χειριστήριο με την ν3.00.Το μόνο που ξέρω είναι οτι αναβαθμίζεται το firmware της 3.00 αλλα δέν έχω ιδέα τι παραπάνω κάνει.Θα ήθελα να μου πει κάποιος που έχει κάνει αυτήν την αναβάθμιση τις διαφορές των δύο χειριστηρίων στην πράξη.Επίσης πόσο έχει και απο που μπορώ να το πάρω.
Bi2L Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2010 Καλησπερα Δημητρη, η διαφορα του 2.χ και 3.χ θεωρω οτι ειναι μεγαλη,για να καταλαβεις την διαφορα αλλα και να δεις τια διαφορες θα πρεπει να δεις τα release notes της καθε εκδοσης απο την 2.05 που εχεις μεχρι 3.27 που υπαρχει σημερα (δες λιγο εδω: Αναβαθμίσεις και Προγράμματα για EQ-6 PRΟ) Για εμενα η διαφορα ειναι μεγαλη αφου εχουν διορθωσει αρκετα προβλημα...και καθε μερικους μηνες διορθωνουν και άλλα, τωρα βεβαια το αν αξιζει να πληρωσεις ~150€ (αν δεν κανω λαθος για το ποσο) για το 3.x Remotecontrol αυτο εξαρτάτε απο εσενα. Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2010 Δημητρη το καλο με τις αναβαθμισεις ειναι οτι καθε λιγο και λιγακι προσθετονται εξτρα λειτουργιες.Για παραδειγμα μια λειτουργια που μας ελυσε τα χερια (ειδικα στους αστροφωτογραφους) ειναι το Pc direct που προσθεσαν η οποια λειτουργια χρησιμοποιειται στην περιπτωση που θες να συνδεσεις την στηριξη με το laptop/desktop σου και να την δουλευεις με καποιο προγραμμα πλανηταριο π.χ starrynight.Δες εδω λεπτομερειες για να μην τα ξαναγραφουμε http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=8041&start=0 http://pegasusastro.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα