Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Όχι πως πρόκειται για καμμιά μαστοριά ή πατέντα, αλλά επέλεξα να το δημοσιεύσω εδώ εξ αποκλεισμού. Λοιπόν:

Από ένα σημείο και πέρα τα πράγματα γίνονται πολύπλοκα καθώς οι πιθανοί συνδυασμοί αυξάνονται με την απόκτηση ενός νέου φακού, τηλεσκοπίου, μειωτή ή ενισχυτή. Μπορεί να μας βοηθήσει να φτιάξουμε έναν πίνακα όπου θα έχουμε με μια ματιά ορισμένα χρήσιμα στοιχεία για τον συνδυασμό ενός φακού με ένα τηλεσκόπιο. Η ιδέα δεν είναι δική μου, απλώς εδώ συνάπτω μια δική μου υλοποίηση. Αν έχετε προτάσεις για βελτιώσεις, είμαι όλος αυτιά.

Να σημειωθεί πως χρησιμοποίησα ένα Excell το οποίο βρίσκει κανείς παντού στο διαδίκτυο, αλλά δεν γνωρίζω τον αρχικό συντάκτη ώστε να του αποδώσω τα εύσημα.

Τέλος, το καλύτερο της όλης διαδικασίας είναι πως φτιάχνοντας τον πίνακα, τους σημαντικότερους και συνηθέστερα χρησιμοποιούμενους συνδυασμούς τελικά τους αποστηθίζεις.

.xls

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε

Χαίρε Κώστα!

Η αλήθεια είναι πως εγώ έχω βολευτεί με τα αρχεία που έχει φτιάξει ο Γιάννης (Ευφραιμίδης).

Πιθανόν να έχουν πέσει στην αντίληψή σου διαβάζοντας παλαιότερες δημοσιεύσεις.

Για όποιον δεν τα έχει δει, μπορεί να τα βρει μαζεμένα εδώ : http://www.spartastronomy.gr/files-1

Πάντως άμα δέχεσαι παραγγελιές όλο και κάτι θα σου φορτώσουμε να κάνεις :P

Ευχαριστούμε :D

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης