PHANTOM Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2010 Το τηλεσκόπιο με τα πράγματα όπως αναγράφονται πουλήθηκε σήμερα.Ευχαριστώ πολύ τον Θανάση, και ελπίζω και εύχομαι να τα χαρεί όλα όσο περισσότερο γίνεται.Άλλωστε θα τα λέμε και απο Αμέρική γιατί με ενδιαφέρει να μαθένω για την χρήση των πραγμάτων που δίνω απο τους φίλους που τα πέρνουν.Έμεινε ακόμη η Eg5 με τα αναγραφόμενα.Ευχαριστω επεισης όλα τα παιδιά για τα λόγια τους και την φιλία τους.Θέλω να ξέρεται ότι παρόλο που δεν είμαι απο τους ανθρώπους που έχουν πολλες φιλίες και αυτο κυριως απο τον τρόπο ζωής μου που ήταν πολλη σκληρός και λόγο στρατού (τα μάτια μου έχουν δει πράγματα που δεν φαντάζεσται και αυτο που θα εύχομαι πάντα είναι να μη δούν τα μάτια σας πόλεμο ποτέ, δεν μπορείτε να φανταστητε τι είναι και ειδικά στην σημερινή εποχή), εδώ είδα και γνώρισα παιδια που εξίζουν πραγματικής φιλίας.Το μόνο που μπορω να σας πω είναι ΈΥΧΑΡΙΣΤΩ, ότι θα τα λέμε μέσω Astrovox και απο Αμερική και πως θα σας ενημερώσω για τα στοιχεία μου με το καλό και όποιον μπορώ να βοηθήσω είτε για εξοπλησμό ειτε για αντικείμενα είτε για οτιδίποτε άλλο, να ξέρεται ότι θα είμαι δίπλα σας. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΑΙ!!!!!! \"ΜΟΝΟΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ,ΜΟΝΟΣ ΦΕΥΓΕΙΣ.ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ\" (ΚΥΝΙΚΟΙ)
ptolemeos Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Σήμερα παρέλαβα το τηλεσκόπιο από τον PHANTOM! Θέλω να τον ευχαριστήσω τόσο για την άμεση ανταπόκριση της αποστολής, αλλά και για την άψογη συσκευασία των (πολλών) πραγμάτων! Περιττό να αναφέρω και την άριστη κατάστασή τους. Ανυπομονώ να φτιάξει λίγο ο καιρός, να το στρέψω στον ουρανό και να γίνω ένα με αυτό! Με την πρώτη ευκαιρία θα σας γράψω εντυπώσεις! Και πάλι ευχαριστώ!!! ....τὸν ἥλιον εἰς ἐξουσίαν τῆς ἡμέρας, τὴν σελήνην καὶ τοὺς ἀστέρας εἰς ἐξουσίαν τῆς νυκτός....Ψαλμός 135
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2010 Φίλε Ανδρέα πιλότε, εύχομαι καλό ταξίδι εκεί που θα πας και μακάρι να στεριώσεις ευτυχισμένος με την οικογένειά σου. Αυτές οι αλλαγές είναι πολύ δύσκολες στη ζωή..καλό κουράγιο και καλή δύναμη στο δύσκολο αυτό εγχείρημα.Τουλάχιστον πας σε έναν τόπο γεμάτο ευκαιρίες, έχει και την καλή του πλευρά. Έχω πάει και εγώ σαν επισκέπτης ένα μήνα (στη Florida), έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις, βέβαια άλλο ως επισκέπτης και άλλο να μένεις εκεί μόνιμα... Είτε εδώ πάντως είτε εκεί, αστροβοξίτης θα παραμείνεις σίγουρα! Τάσος «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
PHANTOM Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2010 Τα πράγματα πουλήθηκαν όλα.Ευχαριστώ πολλή όλα τα παιδιά και ευχομαι να τα χαρήτε όσο περισσότερο γίνεται.Σας ευχαριστώ όλους και για την υποστήρηξη και για τα λόγια σας και για την παρέα σας.Ο χρόνος εφτασε στο τέλος του και η στιγμή του ταξιδιου έφτασε.Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια, καλή δύναμη, υπομονή, προσεξτε τον εαυτο σας και τους γύρω σας,μην σκήβεται το κεφάλη και μην αφηνετε και αφησετε κανέναν να σας "πάρει" την "ζωη".Η ζωη σας είναι το πολυτημότερο όλων, κανένα πράγμα, κανένα αψυχο και κυριως κανένα χρήμα όσο λίγο η πολλή είναι, δεν είναι πάνω απο εσάς ή τους δικού σας.Ζήστε πάρτε προτοβουλείες, βρήτε την δύναμη και διώξτε οτι σαπήζει εσας ή τον όμορφο τόπο.Εγώ δεν ξέρω εάν αυτό που κάνω είναι το σωστό, αλλά είναι η άμμεση λύση που έχω αυτή την στιγμή.Να ξέρεται πάντως οτι θα προσπαθήσω και θα προσπαθώ να σας βοηθήσω και να βοηθήσω τον τόπο μου και απο εκεί που θα βρήσκωμαι με ακόμη μεγαλυτερη δύναμη.Σας ευχαριστώ όλους και πάλι.Θα τα πούμε τώρα με το καλό οταν φτάσω Αμερική. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!! Αξιζει νομίζω και ένα ευχαριστώ και στους administrator του ASTROVOX εστω και εάν δεν τους ξέρω.Παιδια να ειστε καλά και κρατήστε το χόμπυ ζωντανό ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. \"ΜΟΝΟΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ,ΜΟΝΟΣ ΦΕΥΓΕΙΣ.ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ\" (ΚΥΝΙΚΟΙ)
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2010 Καλό ταξίδι. Είναι πιο εύκολο να αγαπησεις την Ελλάδα από μακρυά. Κράτα τον νόστο ζωντανό μες την καρδιά σου και την νύκτα θ' ατενίζουμε τα ίδια αστέρια. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
PHANTOM Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2010 Ευχαριστώ Κώστα.Ατελείωτες αυτές οι νύχτες και είναι και με συνεφιά.Ο καιρός μου κάνει παρέα και ας είναι Ιόυνιος. \"ΜΟΝΟΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ,ΜΟΝΟΣ ΦΕΥΓΕΙΣ.ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ\" (ΚΥΝΙΚΟΙ)
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2010 Ήταν η πιο συναισθηματικά φορτισμένη αγγελία που είχα διαβάσει ποτέ μου. Περιελάμβανε τα πάντα. Προβληματισμό, ανησυχία, χαρά, λύπη, ζωή, σήψη, ανάσταση, ένταση, συγκίνηση.Δεν έχει καμία σημασία, αν αυτό που κάνετε αποδειχθεί σωστό ή λάθος, σημασία έχει πως προσπαθείτε για το καλύτερο και είστε αξιέπαινος γι αυτό. Μέσα από την καρδιά μου, η Θεά Τύχη να είναι με το μέρος σας.
zantespear Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2010 Καλό ταξίδι και καλή επιστροφή όταν τα πράγματα φτιάξουν Σπύρος
PapGeo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2010 Καλή συνέχεια Ανδρέα!Εύχομαι όλα να σου πάνε όπως επιθυμείς.
efxar1sto Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2010 αψωγος ο ΑΝΔΡΕAΣ ΝΙΚΑΣ(PHANTOM) eq5 εφτασεευχαριστο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα