kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2011 Adventures of Peter Pupp, Ruth A. Roche, David B. Icove, 1944 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2011 Adventures of Peter Pupp, Ruth A. Roche, David B. Icove, 1944 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2011 Tommy and His Space Ship Coloring Book, 1953 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2011 Tommy and His Space Ship Coloring Book, 1953 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2011 Die Marsrakete, Erich Bender, 1956 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2011 Die Marsrakete, Erich Bender, 1956 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2011 Wonders of Space Stamps: An Exciting Account of the Stars, Sun, Planets, and Other Wonders of the Sky, Hubert Bernhard, George Solonewitsch, William Discount, 1954 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2011 Wonders of Space Stamps: An Exciting Account of the Stars, Sun, Planets, and Other Wonders of the Sky, Hubert Bernhard, George Solonewitsch, William Discount, 1954 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
studious Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2011 Στίχοι: Γιάννης Ιωαννίδης & Παναγιώτης ΚοκοντίνηςΜουσική: Μάνος ΧατζιδάκιςΠρώτη εκτέλεση: Μαίρη Λω Λόγο στο λόγο και ξεχαστήκαμεμας πήρε ο πόνος και νυχτωθήκαμεσβήσε το δάκρυ με το μαντίλι σου να πιω τον ήλιο μέσα απ' τα χείλη σου Μην τον ρωτάς τον ουρανό το σύννεφο και το φεγγάρι το βλέμμα σου το σκοτεινό κάτι απ' τη νύχτα έχει πάρει Ό,τι μας βρήκε κι ό,τι μας λύπησεσαν το μαχαίρι κρυφά μας χτύπησεσβήσε το δάκρυ με το μαντίλι σου να πιω τον ήλιο μέσα απ' τα χείλη σου Μην τον ρωτάς τον ουρανό το σύννεφο και το φεγγάρι το βλέμμα σου το σκοτεινό κάτι απ' τη νύχτα έχει πάρει διὸ πολλοί φασι τῶν σοφῶν οἱ μὲν ἁρμονίαν εἶναι τὴν ψυχήν, οἱ δ’ ἔχειν ἁρμονίαν. Αριστοτέλης.
studious Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2011 Ήλιε μου, Στίχοι: Λένα ΚιτσοπούλουΜουσική: Νίκος ΚυπουργόςΠρώτη εκτέλεση: Βασίλης Παπακωνσταντίνου Μέσα απ`το παράθυρό μουέκλεψες το όνειρό μουήλιε μου. Πήγες να κρυφτείς,μα σ`είδαξέφυγε μια ηλιαχτίδαήλιε μου. Είδες κιόλας τόσα μέρηκι είναι ακόμα μεσημέριήλιε μου. Μα πού πας,πού βασιλεύειςποιο βασίλειο γυρεύειςήλιε μου Τ`όνειρο που μου`χεις πάρειθα το φέρει το φεγγάριήλιε μου. διὸ πολλοί φασι τῶν σοφῶν οἱ μὲν ἁρμονίαν εἶναι τὴν ψυχήν, οἱ δ’ ἔχειν ἁρμονίαν. Αριστοτέλης.
studious Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2011 Οι γειτονιές του κόσμου Στίχοι: Λευτέρης ΠαπαδόπουλοςΜουσική: Μίμης ΠλέσσαςΠρώτη εκτέλεση: Γιάννης Πουλόπουλος Νύσταξες άστρο μου φεγγάρι μουστην αγκαλιά μου αποκοιμήσουξύπνησες ήλιε αποβροχάρη μουπάρε το γέλιο μου και πλύσου Όλα δικά σου μάτια μουκι ο πόνος σου δικός μουείδαν πολλά τα μάτια μουστις γειτονιές του κόσμου Δίψασες λεύκα μου κουράστηκεςρίξε τις ρίζες σου σε μέναήρθε βοριάς και ξεμαλλιάστηκεςπάρ' την καρδούλα μου για χτένα Όλα δικά σου μάτια μουκι ο πόνος σου δικός μουείδαν πολλά τα μάτια μουστις γειτονιές του κόσμου διὸ πολλοί φασι τῶν σοφῶν οἱ μὲν ἁρμονίαν εἶναι τὴν ψυχήν, οἱ δ’ ἔχειν ἁρμονίαν. Αριστοτέλης.
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2011 The Book of Model Space Ships, Wallis Rigby, 1952 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2011 Space Ship, Rocket Jet and Aircraft Flying Models, Wallis Rigby, 1951 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2011 The Real Book about Space Travel, Harold L. Goodwin, Clifford Geary,1952 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2011 Into space with Ace Brave, space-master, With three dimensional pop-up pictures, Ron Turner, 1955 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2011 Into space with Ace Brave, space-master, With three dimensional pop-up pictures, Ron Turner, 1955 Προσέξτε το Tele-view. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Προτεινόμενες αναρτήσεις