kkokkolis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2011 Melancholia, Lars von Trier (2011) Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2011 Πύλες του...Άδη, Πέτρος Δεσύπρης, 2011 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
wereniki Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2011 Ούσα φανατική αναγνώστρια του Κερκυραίου ποιητή και πεζογράφου Ευγένιου Αρανίτση, που ντύνει τις Κυριακές μου με άλλη απόχρωση,σας προτείνω να το διαβάσετε.. Αξίζει!!! http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=18/09/2011&id=309962 Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού
wereniki Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2011 «Moondance», Van Morrison Well, its a marvelous night for a moondanceWith the stars up above in your eyesA fantabulous night to make romanceneath the cover of october skiesAnd all the leaves on the trees are fallingTo the sound of the breezes that blowAnd Im trying to please to the callingOf your heart-strings that play soft and lowAnd all the nights magic seems to whisper and hushAnd all the soft moonlight seems to shine in your blush Can I just have one a more moondance with you, my loveCan I just make some more romance with a-you, my love Van Morrison & Santana http://www.youtube.com/watch?v=XsWpQzfGcwc&feature=related Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2011 Η Γη αρρώστησε..., Αγνώστου Εύρημα του Sportikus! Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2011 Lost In Heaven, Robert Frost, 1874-1963 The clouds, the source of rain, one stormy nightOffered an opening to the source of dew ;Which I accepted with impatient sight,Looking for my old skymarks in the blue.But stars were scarce in that part of the sky,And no two were of the same constellation —-No one was bright enough to identify ;So 'twas with not ungrateful consternation,Seeing myself well lost once more, I sighed,'Where, where in Heaven am I? But don't tell meOh, opening clouds, by opening on me wide.Let's let my heavenly lostness overwhelm me.' Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2011 Lost in the Red Moon, Tumadi Patri, 2011 Ζωγραφική Batik Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2011 Raden Bratasena & Astronaut, Tumadi Patri, 2011 Ζωγραφική Batik Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2011 Homeworld, Relic Entertainment- Sierra Entertainment, 1999 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2011 Α Journey to the Stars from Corfu, B.Metallinos©, Corfu Astronomic Society©, Observation Team of Astronomic Society of Corfu O.T.A.S.C©, 2011 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2011 Mangaia's Milky Way, Tunç Tezel, 2011 APOD 24/09/11 Η ίδια φωτογραφία, ως ''Galactic Paradise'', απέσπασε τον τίτλο ''Astronomy Photographer of the Year'' στην κατηγορία Earth and Space διαγωνισμού του Royal Observatory of Greenwich Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
wereniki Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2011 Μουσικές καληνύχτες... Philip Glass - Vesselshttp://www.youtube.com/watch?v=AuTsMngF20c&feature=related Mike Oldfield - The Songs of Distant Earthhttp://www.youtube.com/watch?v=aFGB9HJaVXA&feature=related Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού
wereniki Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2011 «Ρεμάλια τ’ ουρανού τ’ αστέριατην περνούν κοτσάνι κάθε βράδυδεν ξέρουν από ύπνο κι από σκοτεινή εγρήγορσηχαραμίζουν εκείθετου Κεπλέρου την απλέρωτη νοοπλοΐα» Ν.Δ.Καρούζος, «Φαρέτριον» ngc1818 Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού
wereniki Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2011 «Θέλει κι η νύχτα μια γουλιά απ’ το αίμα σουγια να σαλπίσει τ’ άστρα της» Μιχάλης Γκανάς, «Μαύρα λιθάρια» Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2011 Dry Ice Pits on Mars, HiRISE, MRO, LPL (U. Arizona), NASA, 2011 APOD 26/09/11 Η φύση μας υπενθυμίζει πως εκείνη εμπνέει την τέχνη, πάντοτε. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
wereniki Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2011 Θυμάστε το ποίημα των παιδικών μας χρόνων «Πού πας καραβάκι;», του Ζαχαρία Παπαντωνίου;Απολαύστε το και μελοποιημένο! Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2011 Annabel Lee, Sartain's Union Magazine, Edgar Allan Poe, 1849 It was many and many a year ago,In a kingdom by the sea,That a maiden there lived whom you may knowBy the name of ANNABEL LEE;And this maiden she lived with no other thoughtThan to love and be loved by me. I was a child and she was a child,In this kingdom by the sea;But we loved with a love that was more than love-I and my Annabel Lee;With a love that the winged seraphs of heavenCoveted her and me. And this was the reason that, long ago,In this kingdom by the sea,A wind blew out of a cloud, chillingMy beautiful Annabel Lee;So that her highborn kinsman cameAnd bore her away from me,To shut her up in a sepulchreIn this kingdom by the sea. The angels, not half so happy in heaven,Went envying her and me-Yes!- that was the reason (as all men know,In this kingdom by the sea)That the wind came out of the cloud by night,Chilling and killing my Annabel Lee. But our love it was stronger by far than the loveOf those who were older than we-Of many far wiser than we-And neither the angels in heaven above,Nor the demons down under the sea,Can ever dissever my soul from the soulOf the beautiful Annabel Lee. For the moon never beams without bringing me dreamsOf the beautiful Annabel Lee;And the stars never rise but I feel the bright eyesOf the beautiful Annabel Lee;And so, all the night-tide, I lie down by the sideOf my darling- my darling- my life and my bride,In the sepulchre there by the sea,In her tomb by the sounding sea. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
dp297 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2011 Ωραίος!! PixInsight 1.8 RC7 Δημήτρης Πλατής
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2011 Τ' αστέρι του βοριά, Νίκος Γκάτσος, Μάνος Χατζιδάκις, 1963 Τ' αστέρι του βοριάθα φέρει η ξαστεριάμα πριν φανεί μέσα από το πέλαγο πανίθα γίνω κύμα και φωτιάνα σ' αγκαλιάσω ξενιτιά Κι εσύ χαμένη μου Πατρίδα μακρινήθα γίνεις χάδι και πληγήσαν ξημερώσει σ' άλλη γη Τώρα πετώ για της ζωής το πανηγύρι,Τώρα πετώ για της χαράς μου τη γιορτή Φεγγάρια μου παλιάκαινούρια μου πουλιάδιώχτε τον ήλιο και τη μέρα απ' το βουνόγια να με δείτε να περνώσαν αστραπή στον ουρανό. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2011 Τ' αστέρι του βοριά, Νίκος Γκάτσος, Μάνος Χατζιδάκις, 1963 Τ' αστέρι του βοριάθα φέρει η ξαστεριάμα πριν φανεί μέσα από το πέλαγο πανίθα γίνω κύμα και φωτιάνα σ' αγκαλιάσω ξενιτιά Κι εσύ χαμένη μου Πατρίδα μακρινήθα γίνεις χάδι και πληγήσαν ξημερώσει σ' άλλη γη Τώρα πετώ για της ζωής το πανηγύρι,Τώρα πετώ για της χαράς μου τη γιορτή Φεγγάρια μου παλιάκαινούρια μου πουλιάδιώχτε τον ήλιο και τη μέρα απ' το βουνόγια να με δείτε να περνώσαν αστραπή στον ουρανό. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
wereniki Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2011 ..οι βραδινές παρέες των αστεριών.. Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού
wereniki Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2011 ..μεγαλειώδες!Philip Glass - SYMPHONY no.3, Movement no.4 Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού
wereniki Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2011 «Αυτόν τον κόσμο τον καλό»Στίχοι: Βασίλης ΑνδρεόπουλοςΜουσική: Σταύρος ΞαρχάκοςΠρώτη εκτέλεση: Νίκος Ξυλούρης Αυτόν τον κόσμο τον καλότον χιλιομπαλωμένοβρε ράβε ξήλωνε ράβε ξήλωνεδουλειά δουλειά δουλειά να μη σου λείπει.. Αυτόν τον κόσμο τον καλόάλλοι τον είχαν πρώταβρε γέλα φίλε μου γέλα φίλε μουδεν είναι δεν είναι δεν είναι και για λύπη! Αυτόν τον κόσμο τον καλόσ' εμάς τον παραδώσανεβρε τρέχα φίλε μου τρέχα φίλε μουκαι μη και μη και μη βαριά το παίρνεις .. Αυτόν τον κόσμο τον καλόάλλοι τον καρτεράνεβρε σκέψου φίλε μου σκέψου φίλε μουτην ώρα την ώρα την ώρα που θα φεύγεις...! Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2011 Αστρονομικό καναπεδάκι για ... τις εξορμήσεις! Τέρμα στις καρέκλες θαλάσσης στο χώρο παρατήρησης!
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2011 Απ' το ποντίκι μου το πήρες! Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Προτεινόμενες αναρτήσεις