kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2011 Bodily Extension, John Charles Earle The body is not bounded by its skin ; Its effluence, like a gentle cloud of scent, Is wide into the air diffused, and, blent With elements unseen, its way doth win To ether frontiers, where take origin Far subtler systems, nobler regions meant To be the area and the instrument Of operations ever to begin Anew and never end. Thus every man Wears as his robe the garment of the sky -- So close his union with the cosmic plan, So perfectly he pierces low and high -- Reaching as far in space as creature can, And co-extending with immensity. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2011 Apollo astronauts first men to the moon, B J. Richey, 1970 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2011 Yuri Gagarin first man in space, M R. Sharpe, 1969 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2011 Wernher von Braun, space pioneer, J C. Goodrum, 1969) Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=aEp084OvGfw DOOM id Software, 1993 Υπάρχουν τα παιχνιδάκια...Υπάρχουν τα παιχνίδια...Υπήρξε και το DOOM! Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2011 Στοιχειωμένο δάσος, Χρήστος Κωτσιόπουλος, 2011 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2011 Milky Way Panorama, Χρήστος Κωτσιόπουλος, 2011 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2011 Δίας, Σελήνη, Γαλαξίας, Χρήστος Κωτσιόπουλος, 2011 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
wereniki Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2011 "Innuendo", QUEEN (Freddy Mercury) While the sun hangs in the sky and the desert has sandWhile the waves crash in the sea and meet the landWhile there 's a wind and the stars and the rainbowtill the mountains crumble into the plainOh yes, we 'll keep on trying tread that fine lineOh we 'll keep on trying, yeah, just passing our timeWhile we live according to race, colour or creedwhile we rule by blind madness and pure greedOur lives dictaded by tradition, superstition, false religionthrough the eons and on and onOh yes, we 'll keep on trying tread that fine lineOh we 'll keep on trying, till the end of timeThrough the sorrow all through our splendourdon't take offence at my innuendoyou can be anything you want to bejust turn yourself into anything that you could ever bebe free with your tempobe free surrender your egobe free to yourselfIf there 's a God or any kind of Justice under the skyif there 's a point, if there 's a reason to live or dieif there 's an answer to the questions we feel bound to askshow yourself, destroy our fears, release your maskOh yes, we 'll keep on trying tread that fine lineOh we 'll keep on trying, hey we 'll keep on smilingyeah and whatever will be just keep on tryingtill the end of time Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού
wereniki Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2011 "Η κραυγή της νύχτας"Στίχοι: Μιχάλης ΜαρματάκηςΜουσική: Γιάννης ΣπυρόπουλοςΠρώτη εκτέλεση: Κώστας Καράλης Κι απόψε πάλι το φεγγάρι θα φανείντυμένη χάδια, πόθος θα 'σαι που σκοτώνειθα σε κοιτάζω μακρινή με βλέμμα που ματώνεικαι μ' ένα δάκρυ που κυλά για να το δεις Κραυγή της νύχτας θα 'μαι που φοβίζεικι αυτό το φως το ερωτικό του φεγγαριούμε μια μανία που τους κύκλωπες θυμίζειθα το διαλύσω και θα μείνει σα φλογίτσα ενός κεριού Κι απόψε πάλι στις πλαγιές του φεγγαριούθα 'σαι ένα κύμα οπτικό, φουρτουνιασμένοεγώ θα βλέπω με σπαθί στο βλέμμα μου μπηγμένοκι η ερημιά μου θα μιλά στο "έλα" του χεριού Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού
wereniki Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2011 "Καί είς τήν σκοτιάν βαθείαν, είς τό απέραντον διάστημα, τα φώτα σιγαλέα κινώνται των αστέρων λελυπημένα" Α.ΚΑΛΒΟΣ Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού
wereniki Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2011 "Όταν τα μάτια σου είναι όμορφα σαν όλα μαζί του κόσμου Τα τραγούδια Όταν είναι μεγάλα τα μάτια σου σαν την πιο μεγάλη ελπίδα Τα μάτια σου. Όταν χαμογελούσες ένα περιστέρι διάβαινε στη βραδιασμένη κάμαρα Ένα σύννεφο χρυσό ταξίδευε στον ουρανό όταν χαμογελούσες.Όταν χαμογελούσες ξεχνούσα τη στέγη που έσταζε, ξεχνούσα Το τρύπιο πάτωμα. Έλεγα κιόλας, να, μες από τις τρύπες τουΌπου και να ναι θα φυτρώσουνε μεγάλα κόκκινα τριαντάφυλλα. Όλα μπορούσανε να γίνουνε στον κόσμο, αγάπη μου Τότε Που μου χαμογελούσες. Θυμάσαι εκείνη τη νύχτα που κοιτάζαμε ώρες τον ουρανό Σε ένιωθα μέσα στα χέρια μου να τρέμεις. «Αστέρια μου, είπα, κάντε την αγάπη μας λαμπερή κάντε την αγαπημένη μου χαρούμενη. Αστέρια μου, καλά μου αστέρια, κάντε εγώ και εκείνη να πεθάνουμε μαζί» Κι έτσι αυτή την νύχτα Είχαμε στην μέση των άστρων για πάντοτε παντρευτεί.." «Αυτό το αστέρι είναι για όλους μας», Τάσος Λειβαδίτης Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού
wereniki Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2011 ..ακρωτηρίο Κανάβεραλ της Φλόριντα των ΗΠΑ....λίγα μέτρα από την εξέδρα εκτόξευσης 39Α του Διαστημικού Κέντρου Κένεντι της NASA....το διαστημικό λεωφορείο ATLANTIS περιμένει, έτοιμο να εκτοξευτεί σε λίγες ώρες από τώρα....το τελευταίο του ταξίδι στο διάστημα στο πλαίσιο της αποστολής STS-135.... κι ένα μικρό κουνούπι απολαμβάνει ατάραχο την ημέρα του, στα κλαδιά της παραλίας του ακρωτηρίου Κανάβεραλ..Η υπέροχη φωτογραφία είναι του Bill Ingalls της NASAκαι νομίζω αποτυπώνει το: «αυτός ο κόσμος, ο μικρός ο μέγας..»! Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2011 Character, Ralph Waldo Emerson, 1803-1882 The sun set, but set not his hope : Stars rose ; his faith was earlier up : Fixed on the enormous galaxy, Deeper and older seemed his eye ; And matched his sufferance sublime The taciturnity of time. He spoke, and words more soft than rain Brought the Age of Gold again : His action won such reverence sweet As hid all measure of the feat. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2011 Saturn Storm Panoramas, Cassini Imaging Team, SSI, JPL, ESA, NASA, 2011 Η φύση αντιγράφει την τέχνη για άλλη μια φορά. APDO 08/07/11 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
wereniki Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2011 ...και η Τέχνη προσπαθεί να αντιγράψει τη Φύση! Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Atlantis Reflection, NASA, Bill Ingalls, 2011 Ένα άψογο ποστλούδιο για το 30ετές έπος του SPACE SHUTTLE! APOD 09/07/11 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
studious Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Τίτλος : ΑστερόσκονηΣυγγραφέας : Gaiman, NeilΜετάφραση : Φέρρο, ΣτεφανίαΕκδόσεις : ΚΕΔΡΟΣ διὸ πολλοί φασι τῶν σοφῶν οἱ μὲν ἁρμονίαν εἶναι τὴν ψυχήν, οἱ δ’ ἔχειν ἁρμονίαν. Αριστοτέλης.
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Teach me your mood, O patient stars, Ralph Waldo Emerson, 1803-1882 Teach me your mood, O patient stars.Who climb each night, the ancient sky.leaving on space no shade, no scars,no trace of age, no fear to die. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Νυξ, Caitlyn Munn, 2011 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Ηρακλής στον Κήπο των Εσπερίδων, Αττικό Ερυθρόμορφο Αγγείο Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Ο Ηρακλής λαμβάνει τα χρυσά μήλα των Εσπερίδων από τον Άτλαντα, 9η Μετόπη Ναού του Διός της Ολυμπίας, 480πχ Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Ο Κήπος των Εσπερίδων, Lord Leighton Frederic, 1892 Lady Lever Art Gallery, Liverpool Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2011 Άτλας και ]Εσπερίδες, John Singer Sargent, 1925 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2011 Moon Eclipse, Miguel Claro, 2011 EPOD 10/07/11 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Προτεινόμενες αναρτήσεις