kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2011 3" f/15 Antique Alt/Az Refractor, David M. Groski, 2011 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2011 6" f/9.5 Newt, Lance N. Clarke, 2011 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2011 14.5" f/4.2 Newt-Dob, Larry Shaper, 2011 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2011 12½" f/5 Newt-Dob, Larry Shaper, 2011 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2011 Pneumatic Scope Drive Prototype, Alex J. Ferreira, 2011 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2011 5.8" f/3.8 Newt-Lightweight Dob Mount, Paul A. Valleli, 2011 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2011 Tube Rotation Mechanism, Gerard W. Trahan, 2011 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2011 Plywood Tank Binocular Mount, Johnny Colt, 2011 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2011 12½" f/5.5 Newt-Dob, David J. Leclerc, 2011 Αυτά ήταν, του χρόνου πάλι. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
wereniki Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Σήμερα κλείνω ένα χρόνο στην ωραία παρέα του astrovox!Θέλω κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω την ΑΨ, που με ενημέρωσε για το forum και να σας εξομολογηθώ, ότι οι μέρες μου εδώ μέσα κύλησαν όμορφα, με την αίσθηση της συντροφιάς, το πλήθος των γνώσεων, την αγαπημένη σελίδα «το Σύμπαν της Τέχνης και οι Τέχνες τ’ ουρανού», τους Φίλους που έκανα (κάποιους συνάντησα στα Χανιά και θα ξαναβρεθούμε την άλλη εβδομάδα στην Αθήνα), να επικαλύπτουν και να ισορροπούν τις λίγες (ευτυχώς) αρνητικές στιγμές που υπήρξαν...Ένα μεγάλο, πηγαίο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» από καρδιάς σε όλα τα μέλη και ιδιαίτερα στους:Τάσο Βράτολη, Κokkolis, 3c273, mathmike, Κατερίνα, sportikus, Bi2L, Makis, Vtsamis, KonstantinosM, HOMO, giannis 60, laskaris, Ανδρέα για την στήριξή τους και για την προτίμησή τους να με έχουν φίλη, και φυσικά σε όλη την ομάδα των αστροφωτογράφων του forum! Όλοι μας είμαστε διαφορετικοί, με τις ιδιαιτερότητές μας, με τις καλές και τις κακές μας στιγμές, αλλά όλους μάς δένει μια κοινή αγάπη, η αστρονομία!Κι επειδή, όλοι οι καλοί χωράνε παντού, χωράμε και εμείς - τόσες διαφορετικές προσωπικότητες- μέσα στο astrovox! Μια μικρογραφία της κοινωνίας μας, με εκπαιδευτικούς, μηχανικούς, ηλεκτρονικούς, αστροφωτογράφους, λογιστές, δικηγόρους, με όλα τα επαγγέλματα και...φυσικά τον απαραίτητο ψυχίατρο!Με την ευχή, να είμαστε όλοι καλά, να έχουμε υγεία και να απολαμβάνουμε την όμορφη συντροφιά μας!Και...μια και κλείνω ένα χρόνο στην παρέα, μας αφιερώνω ένα αγαπημένο τραγούδι: «Μη με αλλάξεις» - Βασίλης ΠαπακωνσταντίνουΣτίχοι: Οδυσσέας ΙωάννουΜουσική: Βασίλης Παπακωνσταντίνου Απ’ την αλήθεια μου κρυβόσουνκι απ’ το δικό μου πυρετόθα γίνω αυτό που ονειρευόσουναλλά δε θα ’μαι πια εγώ.. Μου λες πως όλα θα τα φτιάξειςσα να’ ναι ρούχα πεταμένα,θα καταφέρεις να μ’ αλλάξειςμα θα ’χεις άλλη όχι εμένα.. Άλλαξέ μου τη ζωή, όχι εμένακάνε γη και ουρανό να μοιάζουν ένα!Άλλαξέ μου τη ζωή, μη με αλλάξειςαν μ’ αφήσεις να πετάξω, θα πετάξεις.. Άσε με, άσε με δίπλα σου να ζωάσε με, άσε με, άσε με να είμαι εγώ.. Όπου με θέλεις θα ταιριάζω,το λίγο μου θα’ ναι αρκετό σου,θα με κοιτάς και θα σου μοιάζωκαι θ’ αγαπάς τον εαυτό σου.. Μου λες πως όλα θα τα φτιάξειςσα να’ ναι ρούχα πεταμένα,θα καταφέρεις να μ’ αλλάξειςμα θα ’χεις άλλη όχι εμένα.. Άσε με, άσε με δίπλα σου να ζωάσε με, άσε με, άσε με να είμαι εγώ.. Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Να τα εκατοστήσεις! Με την βοήθειά σου έφτασε το Σύμπαν της Τέχνης τις σελίδες.Για να γευόμαστε τις χαρές τις ζωής δεν πρέπει να δεχόμαστε και τις πίκρες της; Αγαθόν εύκτητον, δεινόν ευκαρτέρητον, έτσι; Ορίστε μια μικρή συλλογή από αστρονομικές τούρτες για να το γιορτάσουμε. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Sweet Bite Astronomy Cake Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Angels Cupcakes Astronomy Cake Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Stars & Moon Cake Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Russian Astronomy Cake Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Astronomy Birthday Cake Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Cakes by Bob Solar System Cake Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Αστερισμός της Παρθένου! Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Night Sky Cake Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Starry Night Cake Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Space Shuttle Cake Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Firefly and Astronomy Cake Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Observatory Cake Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Amateur Astronomy Cake Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2011 A Colorful Side of the Moon, NASA / GSFC / DLR / Arizona State Univ. / Lunar Reconnaissance Orbiter, 2011 APOD 18/11/11 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Προτεινόμενες αναρτήσεις