Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Μάιος 17, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17, 2010 Δεν τρελάθηκα βέβαια να αποχωριστώ αυτόν το φακό, απλά έχω ...δύο!Τους είχα αγοράσει μαζί με το binoviewer της Baader και αμέσως διαπίστωσα ότι η μεγέθυνση που μου έδιναν παραήταν υψηλή για τις περισσότερες βραδιές (334Χ). Από τότε χρησιμοποίησα δύο Televue Plossl 8mm και κατόπιν δύο Takahashi LE 7.5mm στο binoviewer και τον ένα Baader 6mm για μονόφθαλμη παρατήρηση.Ο άλλος Baader 6mm φυλάσσεται ολοκαίνουργιος στο κουτί του και πωλείται 70 ευρώ, με έξοδα αποστολής δικά μου και άμεση αποστολή με Speedex.Ευχαριστώ! "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 17, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17, 2010 Έχεις πμ Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2010 Κατά έναν περίεργο τρόπο είναι πιο καινούριος από τον 9mm που αγόρασα πρόσφατα!Τ' ακούτε οι υπόλοιποι; Τέτοια μεταχειρισμένα θέλω να μου πουλάτε! Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα