Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2010 Χρόνια πολλά σε όλους τους Κωνσταντίνους, τις Κωνσταντίνες, τις Ελένες, τις Ελεονώρες και τις Μαριλένες. Ό,τι επιθυμείτε πραγματικά να το έχετε. Καθαρούς ουρανούς και καλές αστροπαρατηρήσεις! Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
Mich Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2010 Και από μένα τις καλύτερες ευχές στους εορτάζοντες ! Orion Amateur Observatory LangadasGSO-ASTROTECH 16,Meade LXD 55 S/N 8,S/W ED 100, William Optics Zenith StarED 70/420,Guide Scope :Meade 70/600,TS Guide Finder 9x60,Celestron SkyMaster 15x70,Bresser 10x50,
tasco Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2010 χρονια πολλα σε ολους τους Κωνσταντινους και σε ολες τις Ελενες
Makis Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2010 Χρόνια πολλά και από μένα και με υγεία και πάνω απ'όλα καθαρούς ουρανούς. Καλές Παρατηρήσεις & Καθαρούς Ουρανούς! Μάκης ΛυκόπουλοςΜέλος Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης (ΕΑΕ)Μέλος Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας (ΣΕΑΒ)
m 51 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2010 Υποβάλλω κι εγώ με τη σειρά μου τας εγκαρδίας ευχάς μου προς άπαντες εορτάζοντες.Χρόνια άπειρα λοιπόν, με υγεία, ευτυχία, καθαρούς ουρανούς και γενικότερα ό,τι ποθείτε να το πάθετε!! Γιάννης Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
krisgym Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2010 Χρόνια πολλά και με υγεία προπάντων παιδιά. Φιλικα Χρηστοs.
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2010 Ευχαριστώ εκ μέρους μου, όλοι να είστε καλά και ζήσετε και πάλι ανέφελες νύκτες, το συντομότερο δυνατόν! Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα