giorgosgr Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2010 Καλημέρα σε όλους!Ορμώμενος από αντίστοιχη ανάρτηση για το 8" dob κάνω την αντίστοιχη για το skywatcer flextube!Κυρίως για το 12" αλλά και για τα μικρότερα!Ας γράψουν λοιπόν όσοι έχουν τέτοιο τηλεσκόπιο. Τι ανοίγματος; Είναι autotracking ή το απλό;Περιμένω νέα σας για να δούμε πόσοι είμαστε εκεί έξω Ξεκινάω εγώ: 12" flextube autotracking Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2010 Το Skywatcher Flextube 5.1'' Heritage μετράει; Αν μετράει βάλε ένα κουκί από εμένα.Το δικό μου δεν γίνεται απλά autotracking, γίνεται GOTO, πάνω στην βάση του Nexstar 6-8! Πάει γάντι. Αλλιώς, υπομονή, ελπίζω κάποια στιγμή να μετρήσει ένα 12'' Auto (GOTO; ) και από εμένα. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2010 Δηλώνω ευτυχής συνάδελφος : 12" Flextube απλό και ευτυχώς που είναι flextube...δε θα την πάλευα με ενιαίο σωλήνα τέτοιων διαστάσεων σε f5!! Ονόματι αυτού...Cosmas , μετά του 5.1ιντσου υιού του, του Heritage 130mm mini dob «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2010 Τάσο, βάλε και τον ''μικρό''. Εσύ θα έχεις δύο καταγραφές και θα ''χωθούμε'' και εμείς οι υπόλοιποι. Flextube είναι και αυτό... Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
ΣΕΙΡΙΟΣ1978 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2010 Καλητερη επιλογη δεν γινεται σε αυτες τις ιντσες Sky-Watcher 12''Dobson Truss ειμαι μεσα..
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2010 Τι εγινε ρε παιδιά; Μόνο εμείς;Για να αγοράζετε flextube να ανεβαίνει η ομάδα! Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα